@Conan 30fps na medium, iskljucenim AA i fps u 1024 je meni daleeeko od dovoljno. To je smanjivanje svega i opet nije dovoljno. Aj da uporedimo fps-ove u nekoj igri ti i ja sa istim podesavanjima na istom mestu pa da vidimo bas koliko uticaja ima objektivnost tj. koliko je tebi ili meni dovoljno za komotno igranje. Cisto eto i da ljudi znaju. Biraj neku igru slobodno i Djole ce da proba njegovu 64 bitnuxbitlabs je napisao(la):This means that you can play Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter on these cards, too, but under not very comfortable conditions.
Thats the way to do it!!! :d XA XA XADjoleNS je napisao(la):Znachi ako nece u 1280x1024 da radi na dovoljno fps, prvo smanjujem rezoluciju, detalje ne diram, makar do 800x600; e ako ni u 800x600 ne pruza dovoljan broj fps, e onda njakanje sa image quality i paljenje onih anisotrophic filtera i smanjivanje na 2AA, i dalje ne diram detalje... E ako ni tad ne daje dovoljan fps, e onda se nerviram i razmishljam o 7900gt (a detalje opet ne diram)... Hmmmmm...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari