Šta je novo?

Gainward 7600gt silent fx golden sample

brate izgleda da su tebi uvalil neki 6800gs sa 64bit
bar imas unikat
i nisam toliki snob da ne igram ako ne mogu da stavim aa

Poslednja izmena:
Nisu, pravi on 6.5k u marku05 ali poenta je da je to meni nedovoljno za igranje Ghost Recona... U 1024 nemam +30fps, vec -30fps... i to ode i do 15 ponekad. To je malooooo...

Ok moguce da tebi bolje radi... Ali opet... Ja sam govorio choveku sa istom karticom ko moja, plus shto bi i njemu bilo isto tako malo 30-40fps ko i meni...
+50fps je jedino vredno uzitka.

30 moze, a vec iznad 35 je (po meni) dovoljno.
Mislim da non-stop drzi taj broj frejmova ili eventualno na 2 sata igranja naidje scena od 5 sekundi da uspori

Ali da dodam da Lara Croft Legend na 1024x768 i ukljucenom NGC i AA bez Vertical sync u proseku ne prelazi 28 frejmova i nijr igrivo.
To kazem da ne bi ljudi ocekivali vise nego sto ova kartica moze.
Kad se iskljuci Next Generation C a ukljuci VSYNC frejovi idu 40+ i to dosta cesto i preko 70 ali kad jednom probas sa ukljucenim NGC bas je smor igrati bez njega.
Tolko ...

kako ti radi bez ngc
posto decko sa x1800xt kada ukljuci ngc pada mu frame na 15

xbitlabs je napisao(la):
This means that you can play Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter on these cards, too, but under not very comfortable conditions.
@Conan 30fps na medium, iskljucenim AA i fps u 1024 je meni daleeeko od dovoljno. To je smanjivanje svega i opet nije dovoljno. Aj da uporedimo fps-ove u nekoj igri ti i ja sa istim podesavanjima na istom mestu pa da vidimo bas koliko uticaja ima objektivnost tj. koliko je tebi ili meni dovoljno za komotno igranje. Cisto eto i da ljudi znaju. Biraj neku igru slobodno i Djole ce da proba njegovu 64 bitnu :p

Probao sam Laru malopre eto cisto reda radi... 1440x900, AA on... Sve nasvirano uglavnom i radi 62-95fps. Kada se ukljuci NGC obara mi fps sa 75 na 14! Apsolutno neigrivo a i ne izgleda nista posebno sto bi opravdalo toliki pad performansi. Znaci NGC off!!!

Da se razumemo, ne trazim ja +60fps sad za svaku igru.. To zavisi od vrste igre..
Znachi npr kod Lare mi je bilo dovoljno i +25 za neko komotno igranje, ali kod pucachina ta brojka raste na gore. U zavisnosti od brzine igre zavisi i koliko mi je potrebno fps. Npr za CS i 60fps je malo.... komotnije je na +100. Za NFSU mi je npr +40 dovoljno... I ne znam da ne nabrajam sad, u svakom sluchaju mnogo veci je uzitak u gameplay-u mi u zadnje vreme postaje komotna cifra frejmova nego napucana grafika- zapravo ne napucana grafika vec visoka rezolucija. Znachi ako nece u 1280x1024 da radi na dovoljno fps, prvo smanjujem rezoluciju, detalje ne diram, makar do 800x600; e ako ni u 800x600 ne pruza dovoljan broj fps, e onda njakanje sa image quality i paljenje onih anisotrophic filtera i smanjivanje na 2AA, i dalje ne diram detalje... E ako ni tad ne daje dovoljan fps, e onda se nerviram i razmishljam o 7900gt (a detalje opet ne diram)... Hmmmmm... :)

Poslednja izmena:
DjoleNS je napisao(la):
Znachi ako nece u 1280x1024 da radi na dovoljno fps, prvo smanjujem rezoluciju, detalje ne diram, makar do 800x600; e ako ni u 800x600 ne pruza dovoljan broj fps, e onda njakanje sa image quality i paljenje onih anisotrophic filtera i smanjivanje na 2AA, i dalje ne diram detalje... E ako ni tad ne daje dovoljan fps, e onda se nerviram i razmishljam o 7900gt (a detalje opet ne diram)... Hmmmmm... :)
Thats the way to do it!!! :d XA XA XA
Ali malo bre 7900GT, zar ti apetiti ne rastu pomalo? Mene sad to nebi zadovoljilo... Najozbiljnije

Hahah, ma ne znam, nisam je probao... Al se lako moduje to svi kazu, a onda je kao 7900gtx.. :)

Nazad
Vrh Dno