Mislim na specijalizovane sajtove za hardver/softver
Koliko je dobrih stvari bilo u vezi PS3, svima je to proshlo kao nishta. Recimo standardni HDD koji niko nije ochekivao, pa podrshka za externi usb HDD (i verovatno sve shto je USB) i o tome smo raspravljali pre nego shto je zvanichno objavljeno, svi su govorili kako nema shanse, a kada su objavili, svi ucutali

Onda, ziroskop u joypadu. Neshto shto ce igre podici na novi nivo. Niko se tome nije nadao, ali niko o tome nishta nije ni prichao. Ali prichalo se o tome kako ce sony da odlozi izlazak za kraj 2007. godine, kako ne moze da napravi dovoljno konzola, kako je duplo slabiji od X360, kako je downgradeovao konzolu stavivshi 4 umesto 6 usba (ovo mi je omiljeno

), kako je jeftinija verzija totalno ojadjena, a niko za jachi X360 nije rekao kako nema pola onoga shto slabiji PS3 ima, mislim ne mogu vishe ni da se setim kakvih je nebuloza bilo.
Ovo sve je Microsoftova propaganda, jer nishta im ne ide po planu. Ko je napushio Microsoft shto su govorili da je DVD dovoljan, a sada razmishljaju o HDDVDu kao standard pa ce tako da zeznu sve koji su kupili X360 do sada. Ko je pljuvao po Microsoftu kada su prichali da HDMI nije potreban, evo sad ga ubacuju. Pljuvali su po ziroskopu, matora tehnologija, a evo vec su najavili ne 3rd party, nego svoj joypad sa ziroskopom. Bukvalno sve shto su pljuvali kod PS3 oni sada prave kao add-on, i time direktno priznaju sve ono shto sam ja i ostali koji prate sve ovo, govorili. Preuranjeni launch i hardver frankenshtajn, izbachen samo da bi nekako uzeli deo Sonijevog trzishta, i to im se sada kao bumerang vraca.
PS3 ne samo da nece izgubiti svoje kupce, vec ce dobiti i nove, u vidu onih koji nikada konzolu nisu imali, a i u vidu PC igracha, pogotovo ako se desi da PS3 ima standardnu podrshku za misha i tastaturu, to je po meni mnogo bitnije od vecine stvari koje idu u PS3. Ako se to desi, i one igre koje konzole nikada nisu imale, PS3 ce imati, i za manje pare ce se to sve moci igrati u stabilnom framerateu, pa ce mnogo ljudi razmishljati o PS3 kao igrachkoj mashini, dok ce PC sluziti za ono za shta je napravljen, za ozbiljne programske pakete.
Najavljen je FEAR, Oblivion, Half life, Doom, igre koje Playstation nikada nije imao. Ako se tako nastavi, podrshka za misha i tastaturu je neizbezna. Za to sve nije bitan toliko X360, vec se Microsoft plashi da ce tako PS3 da uzme i dobar deo Windows trzishta koje bukvalno zivi na igrama, evo i Vistu najavljuju kao gaming platformu i pokushavaju da X360 i Vistu totalno spoje, i sigurno ne zato shto je to dobro za kupce, jer nije, vec zato shto se chupaju da Windows ostane jedini izbor korisnika.