Ja moj 4400+ drzim na 3 Ghz za svaki dan... Bios je skroz ok... Znachi nema nichega shto te moze zbuniti... Jedina mana je po meni shto napon za memoriju ide max do 2.175v ali mislim da to moze da se sredi novim biosom... Inache layout je odlichan, ima solid kondenzatore... Naponi su extra stabilni, chipset se ne greje... Shta vishe reci...
AUUU! Gledam zver od GA-MA790FX-DS5 i cenu od 143€! Pa ovo je ko beton i to armirani! Sad sam u dilemi ljudi?
Bas da ti treba 4 pci-e x16 slotova, i ne treba ti.
Nema ova ploca 4xPCIE nego 2xPCIE 2.0x16 druze! Ali kad pogledam razlike stvarno je mocna do bola...ali i cena je do bola
Mislim da je cip od 790 ipak bolji i daje vise mogucnosti nego 770 ili je samo razlika u crossfire mogucnosti!?
Mnogi ce reci Biostar, malo njih Gigabyte ali u svakom sluchaju necesh da pogreshish... Ja imam Gigabyte-a i drzim 4400+ na 3Ghz za svaki dan... Kod ovog GB je bios skroz ok i veoma lak za klokovanje (bolje reci standardan)... Znam da su se zalili da je kod biostara bios malo zbunjujuc zbog mnogih opcija ali o tome ne mogu nishta da ti kazem...
AUUU! Gledam zver od GA-MA790FX-DS5 i cenu od 143€! Pa ovo je ko beton i to armirani! Sad sam u dilemi ljudi?
uporedni test GA-790FX-DQ (150€) i TA770 A+ (70€).
cena se razlikuje za 80€, po performansama su gotovo u dlaku identicne. e sad, 790FX je ploca sa vise prikljucaka ali vise nego duplo skuplja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari