cozmo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2005
- Poena
- 650
Huh...
Pored odbacenog RAW-a, nema vise ni brzog objektiva sto je pocinjao od 2.0 ni pokretnog displeja... I jos uvek samo 35mm sirok objektiv. Ali tu je IS i kontrolni tocak je premesten na zadnju stranu sto je stvarno dobro jer kaziprst sada seta samo izmedju zum kontrole i okidaca. I svidja mi se ISO tockic.
Ko ce ovo kupiti? Za vecinu vlasnika DSLR aparata ovo nije bas idealan drugi aparat zbog dimenzija i cene. Za porodicno turisticku upotrebu mu jako fali 28mm objektiv i (opet) dobra cena... Kao aparat za one koji nisu spremni za DSLR kao bolje resenje se namece neki od SLRolikih modela iz Fudzija ili Panasonika (koji imaju i duzi objektiv i stabilizaciju).
Sta znam... Dobar aparat u lose vreme.
Na drugom forumu je neko razočarenje sa G7 izrazio rekavši da je sa izlaskom G7 potvrđeno da G serija više ne postojiA rekoshe da su ukinuli G seriju...
a za smesne pare nov D50 sa kit objektivom je mama za bilo kakav prosumer (kao i 350D).
D50 kewa za 350XT ? Pa nema ni custom WB![]()
@M_M pogledaj OLYMPUS fe-200 (al ce sad olymrsci da me mrze |PPPP )
Imam drugara kome svaki put kad me vidi sa aparatom, ispočetka objašnjavam šta je blenda, ekspozicija, ISO. Nemojte pogrešno da me shvatite, čovek je vrstan u svom poslu, fenomenalno inteligentan čovek, ali jednostavno je potpuno nekompatibilan sa fotografisanjem. Ali, čovek voli da slika, bez obzira na rezultat, jednostavno voli. Tačno ga vidim kao savršenog potencijalnog kupca G7. Da ne biste njemu možda preporučili 350D?
![]()
M_M
Ta Leica će biti nebulozno skupa zbog brand-a a to su u stvari prepakovani Panasonici. Tako da je ta Lajka isto što i Panasonic.
Da u zavisnosti sta se gleda, Soni R1 ih sisa u nekim situacijama koje pokriva...Sine, nisi razumeo. D50 i 350D su KEVA za bilo koji prosumer.
Da u zavisnosti sta se gleda, Soni R1 ih sisa u nekim situacijama koje pokriva...
u kojim to situacijama ?
...i kad hocesh puz AF, kadriranje preko LCDa (fuj), kad ti ne treba burst, kad ti ne treba servo AF, blabla![]()
Pa shto ne bih uporedjivao ?R1 je veci od 350XT, znachi ne moze u dzep za svaki dan, a pokretni ekran imam na kameri, i radije koristim uzasni EVF
A ti ladno imash 300D i R1 ?Mogo si kupish poshten objektiv ili dva
![]()
Ako nisi ukapirao, raspon objektiva veci, on je manje kvalitetan, pogotovo kada pochinje shiroko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari