Šta je novo?

G2 ili Note 3 Neo?

Lomim se vec par dana.. Ako neko ima da ohrabri u jednom ili drugom pravcu, neka slobodno to uradi - uz argument! :) Hvala!

Ne razumem razloge za lomljavu :)

Ozbiljne razlike postoje, nisu uopšte bliski specifikacijama da bi se lomio. Koji su ti prioriteti?
LG ima dramatično bolji ekran, viši DPI. Note ima veći ekran, bateriju koja se vadi. G2 je proslavljen, sve se zna o njemu, ima ga dosta ljudi, podrška tips and tricks na sve strane. Neo je noviji tj mlađi, ja lično ne znam nikog ko ga ima. Ja sam se recimo toliko navikao da imam 300+ dpi na telefonu da bih uzeo G2 recimo. Neo je i fizički dosta veći.

Ne znam, baš su različiti, trebalo bi da je odluka laka :)

Ne razumem razloge za lomljavu :)

Ozbiljne razlike postoje, nisu uopšte bliski specifikacijama da bi se lomio. Koji su ti prioriteti?
LG ima dramatično bolji ekran, viši DPI. Note ima veći ekran, bateriju koja se vadi. G2 je proslavljen, sve se zna o njemu, ima ga dosta ljudi, podrška tips and tricks na sve strane. Neo je noviji tj mlađi, ja lično ne znam nikog ko ga ima. Ja sam se recimo toliko navikao da imam 300+ dpi na telefonu da bih uzeo G2 recimo. Neo je i fizički dosta veći.

Ne znam, baš su različiti, trebalo bi da je odluka laka :)

Prioriteta nema, moglo bi se i bez fancy gadgeta, naravno. Lomljava je u vezi sa cenom, jer dva telefona dobijam za iste pare kod svog provider-a.

Što se tiče karakteristika, ja sam baš negde shvatio da su slični, ali ok, sada shvatam da nisu, jer dobijam preporuku kolege sa Bench-a.

Imao sam ranije LG P990 (bio neopevana kanta), zamenio ga Atrix 4G koga i dalje koristim i koji i dalje radi do yaya.

Sad se kao nešto tripujem da zamenim fon, pa pitam bolje znalce.

Ok, jedan glas za G2. Idemo dalje. Danke!

G2... baterija je super,a i remote control da menjas kanale u kaficu :D salu na stranu... licno prezadovoljan sa g2...nesto vece po dimenzijama od g2 za sada bi mi bilo preveliko,ovo taman za ruku :)

Menjanje kanala i ostalo na Tv (kao univerzalan daljinac) a moze se koristiti i za *********ju u kaficu ili kod prijatelja ;)

Poslednja izmena:
Kakav kafić kakvi bakrači, moj zet zahebavao celo popodne kevu sa njegovim G2 :)

Keva zvala IKOM da vidi šta nije u redu sa kanalima

p.s. a posle se ljudi žale na ono: "Svašta svašta, ne voli me moja tašta"

Moze da se uradi kao kod g3 pogledaj o tome u temi lg g2

Uh.. Bacio sam pogled na tu temu - mislim da je otishla u off posle trece stranice. Ovde se vodi bitka na polju N3 Neo i G2. Za sada ima dovoljno glasova u korist G2, ali ne i nešto puno konkretnih argumenata; za sada bolji panel i manji telefon. Očigledno Neo nije privukao široke narodne mase. Ne verujem da je baš *oka..

Kažeš uzimaš telefon kod svog provajdera, koliko treba da platiš za ova dva modela i ima li još neki u ponudi za slične pare?

***. U slicnoj sam dilemi imam htc one koji hocu da zamenim a pare sam pukao na S5... Razmisljam da htc zamenim za Z1,E8,N5 i G2 pa vidi nesto tako. Gledam i note 3 ali ne neo... Meni se on ne svidja zbog specifikacija

***. U slicnoj sam dilemi imam htc one koji hocu da zamenim a pare sam pukao na S5... Razmisljam da htc zamenim za Z1,E8,N5 i G2 pa vidi nesto tako. Gledam i note 3 ali ne neo... Meni se on ne svidja zbog specifikacija

Brate, a šta je loše u specifikacijama kod N3 Neo? To pokušavam sve vreme da shvatim. Da ne ispadne da sam se nameračio na telefon pa spamujem društvo, ali nikako neki zdrav komentar osim dve stvari koje su ranije u postu apsolvirane.. Tnx!

Nije ništa loše, korektan telefon, gledaj na njega kao nešto između note 2 i note 3. Jednostavno ako hoćeš ogroman ekran i olovku uzmi njega, ako ne idi na neki drugi tel u tom cenovnom rangu. Ako ti je svejedno što se te dve stvari tiče onda je i svejedno šta ćeš uzeti.

Ako voliš da prčkaš oko telefona obrati pažnju na xda podršku i imaj u vidu da Samsung verovatno ima knox koji ti poništava garanciju za svako flešovanje.

Nije ništa loše, korektan telefon, gledaj na njega kao nešto između note 2 i note 3. Jednostavno ako hoćeš ogroman ekran i olovku uzmi njega, ako ne idi na neki drugi tel u tom cenovnom rangu. Ako ti je svejedno što se te dve stvari tiče onda je i svejedno šta ćeš uzeti.

Ako voliš da prčkaš oko telefona obrati pažnju na xda podršku i imaj u vidu da Samsung verovatno ima knox koji ti poništava garanciju za svako flešovanje.

Danke! Drugi konkretan komentar. :)

Nazad
Vrh Dno