Lomim se vec par dana.. Ako neko ima da ohrabri u jednom ili drugom pravcu, neka slobodno to uradi - uz argument!Hvala!
Ne razumem razloge za lomljavu
Ozbiljne razlike postoje, nisu uopšte bliski specifikacijama da bi se lomio. Koji su ti prioriteti?
LG ima dramatično bolji ekran, viši DPI. Note ima veći ekran, bateriju koja se vadi. G2 je proslavljen, sve se zna o njemu, ima ga dosta ljudi, podrška tips and tricks na sve strane. Neo je noviji tj mlađi, ja lično ne znam nikog ko ga ima. Ja sam se recimo toliko navikao da imam 300+ dpi na telefonu da bih uzeo G2 recimo. Neo je i fizički dosta veći.
Ne znam, baš su različiti, trebalo bi da je odluka laka![]()
Jos jedan glas za G2.![]()
G2.
Kakav sljamsung.
G2 ali jedina stvar losa kod njega je onaj odvratni interfejs
G2 ali jedina stvar losa kod njega je onaj odvratni interfejs
Po meni jeste ali ako moze da se sredi (kao sto Matt rece) onda nemas preblema.Nije odvratan, pretera ga, samo nije našminkan![]()
Moze da se uradi kao kod g3 pogledaj o tome u temi lg g2
***. U slicnoj sam dilemi imam htc one koji hocu da zamenim a pare sam pukao na S5... Razmisljam da htc zamenim za Z1,E8,N5 i G2 pa vidi nesto tako. Gledam i note 3 ali ne neo... Meni se on ne svidja zbog specifikacija
Nije ništa loše, korektan telefon, gledaj na njega kao nešto između note 2 i note 3. Jednostavno ako hoćeš ogroman ekran i olovku uzmi njega, ako ne idi na neki drugi tel u tom cenovnom rangu. Ako ti je svejedno što se te dve stvari tiče onda je i svejedno šta ćeš uzeti.
Ako voliš da prčkaš oko telefona obrati pažnju na xda podršku i imaj u vidu da Samsung verovatno ima knox koji ti poništava garanciju za svako flešovanje.
Kupljen G2!
Hvala na pomoci, VASI jednoglasni saveti = moja konacna odluka.
Prvi utisci su sjajni, stvarno ozbiljan fon. Veliki pozz!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari