Kad bi ste morali da birate Fuji S9600 ili Nikon D40 ili bese D40x (mislim na onaj noviji i bolji), koji bi ste izabrali i da li treba jos neka prateca oprema za izvlacenje maksimuma na fotografijama, mozda eksterni blic ili neka dodatna sociva.
Hvala.
A zasto je Nikon D 40 i dalje popularan kad je to dosta stariji model. Posle njega ima jos dosta novijih modela. Mislim da su D 80 i D 200 dosta napredniji, bar po ceni, a i nekim specifikacijama.
Dakle tvoj glas ide za Nikon.
Ne znam, kod Fuji-a mi se ne svidjaju malo hladnije boje.
Nego, zasto svi preporucuju da se kupi novi kit. Zar sa onim sto ide u pakovanju ne moze nista da se uradi.
Pozdrav.
NIKON D40 je stariji model??? Epa ja sam uzeo NIKON D50 pre 4 meseca, i ne mislim da je stariji model, a ne D40, DSLR je DSLR, niko, ama bas niko Prosumer nije bolji od bilo koji DSLR, ko ni je probao ne zna
Ne kazem ja da je D40 star, ali se u Americi tretira kao stariji model. Gledao sam ga 4 meseca, a ima toliko model aposle njega. Recimo D80, D200. Cini mi se da su D50, D70 slabiji od D 40. Valjda mi tako prodavac pricao u radnji, ne secam se vise.
Ne kazem ja da je D40 star, ali se u Americi tretira kao stariji model. Gledao sam ga 4 meseca, a ima toliko model aposle njega. Recimo D80, D200. Cini mi se da su D50, D70 slabiji od D 40. Valjda mi tako prodavac pricao u radnji, ne secam se vise.
D40/D40X nema podrsku za bezmotorne objektive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari