Šta je novo?

Fuji f10 - slikanje krstenja

Evo par slika. Mada ovo je totalno glupo, jer su upravo ljudi ti koje sam zeleo da slikam i prema njima su podesavani svi ostali parametri.

Prilozi

• Krstenje-fuji-4009_resize.JPG
    Krstenje-fuji-4009_resize.JPG
    191.7 KB · Pregleda: 72
  • Krstenje-fuji-4019_resize.JPG
    Krstenje-fuji-4019_resize.JPG
    264 KB · Pregleda: 65
  • Krstenje-fuji-4021_resize.JPG
    Krstenje-fuji-4021_resize.JPG
    224.1 KB · Pregleda: 91
  • Krstenje-fuji-4022_resize.JPG
    Krstenje-fuji-4022_resize.JPG
    260.9 KB · Pregleda: 105
  • Krstenje-fuji-4054_resize.JPG
    Krstenje-fuji-4054_resize.JPG
    228.2 KB · Pregleda: 78
A iz kog su ti ljudi plemena? Mislim veruju da fotografija uzima dusu i da na internetu vrebaju seksualni predatori i sl.

Dobro ne napadajte choveka. Poshtujte tudju privatnost.

Hm, imam utisak da su fotografije malo podeksponirane i da imaju dosta shuma, no tu su ovi profesionalci da objasne da bas tako treba... :d

Ipak, za neku stampu u manjim formatima, za rodbinu i slicno, sasvim ok fotke.

Znas kako, ima svega i svacega. Ima i nekih slika koje ne valjaju nista. Vecina je ipak solidna, a dosta njih je odlicno ispalo. Slike sam sve radio sa iso800 a posle ih i ostrio tako da je moguce da se negde javio sum gde sam malo preterao sa ostrenjem. Ja opet ne volim da koristim alate za odstranjivajne suma, jer po meni takvi filteri samo vrate sliku na izgled kakav je bio pre ostrenja. Sve u svemu stampao sam vec slike, sto i znas ako si citao moje prethodne postove i to u formatu 10x15 i suma nigde nema, a slike su uglavnom veoma dobre. Inace suma u originalu, dakle bez ostrenja nema, bar ga ja ne vidim na mom monitoru. Neke slike jesu podeksponirane, ali morao sam da pravim kompromis sa ekspozicijom kako bi uspeo da uhvatim pokrete i ljudi koji su mi bili piroritet.

Naravno da nije losa. Daleko od toga... Nego mi to malo zezamo Nebojsu :)

Vrh Dno