Biće ovo luda sezona jer Čelsi je doveo Zoumu, Fabregasa, Koštu, Luisa i vratio Kurtou sa pozajmice, a zbog transfera Luiza imaju još lufta nekih 50ak miliona ili čak više da se uklope u finansijski fer plej. Pariz upravo zbog toga ima probleme sa Di Mariom jer su potrošili sve pare dopuštene fer plejom pa će morati da prodaju nekoga, i onda samim tim pridodajem velike šanse Junajtedu da ga kupi, a možda čak i Liverpul jer imaju para od prodaje Suareza, mada nakon dolaska Lazara teško će biti ista od toga, iako se ja ne bi tek tako olako uzdao u Lazara jer je tek došao, i trebaće mu dosta da se adaptira na engleski fizički fudbal.
Siti je svakako jak, kupili su zadnjeg veznog Fernanda od Porta, a moguće je da nabave i kojeg stopera ili špica jer tu imaju dosta igrača koji su dobri ali ipak ili povrijedjeni ili van forme, a sa obzirom da imaju love na pretek svašta je moguće.
Arsenal, doveo Ospinu, Sanceza i valjda Kediru, fali im još napadač i spremni su za sezonu. Verovatno će ganjati Martineza ili Remija, pogotovo jer su obojica navijači Arsenala. Ali po staroj tradiciji može se desiti da im Totenhem pred nosom ukrade igrača, ali vidjecemo.
Uglavnom sve je to super, sem jedne stvari a to je da mi se Real i Barselona gade svojom politikom kupovanja igrača koji su im toliko nepotrebni i to za nenormalne pare, a da ne pričam o tome da imaju dugove od skoro Milijardu evra. Čelsi par godina unazad posluje u plusu, Siti se prilagodio granicama, PSŽ se i dalje bori sa tim, ali zato španski velikani kao da su sami, lupaju nenormalne iznose svake godine, kriju porez i FIFA pored svega toga žmiri na jedno oko. Čist primjer je ovo sa Nejmarom, dobiju suspenziju, ovi im je smaknu i oni opet po starom.
Da ne bude zabune ja se divim njihovim igrama, igračima i time što pokazuju na terenu jer su u tome najbolji, ali ovo sto rade na polju poslovanja je da nazovem ogavno.