Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko video Messija?

E, bas mi je milo zbog Nemaca! Ovi anti-fudbaleri ni osminu nisu trebali da prodju, a kamoli da dodju do finala.

*** ипак машинерија опет добија. Као што сам и рекао. Желели су више ипак. Заслужено.

BastiOn!
Svaka cast momku kako je odigrao.
To je to od nemaca, sledeca titula opet za dvadesetak godina :)
A eno ga i onaj marijanin mali na tribinama :p

Svajnstajger najveci tragicar ovog meca...ubise ga na kraju, a dokusurise ga njegovi.:)

Swabe zasluzeno, argentina nula, mali zakrzljali neka ceka sledece prvenstvo...

Poslednja izmena:
Za 120 minuta nijedan sut u okvir gola! Pametnom dosta, cao zdravo Gaucosi :p

Nikada mesi nece biti legenda fudbala kao maradona. Moze da postigne i 200 golova po sezoni za barsu ali on nije vodja na terenu ovako losoj reprezentaciji argentine..

Kada vidim onu merkelovu povraca mi se..

Zasluzeno. Dobro finale s'obzirom na to kakvo je celo SP bilo.

Inace jedan je bongda_24h_9e755872a0ed4508a16b75b2733c815a9-sa-35.jpg.jpg

Drago mi je za Svabe, zasluzili su. :) A ja sam optimistican i nadam se da cemo za 4god da vidimo i SRBIJU na Kupu. :)

moze lock :)

Glasam za lock. Ako ne bude lock otvaram NBA temu :p

Nemci poceli da privode navijacice (zene, devojke, sta li su vec) sa tribina. I ja sam za lock, ovo nije za temu. :)

Svajnstajger najveci tragicar ovog meca...ubise ga na kraju, a dokusurise ga njegovi.:)

Swabe zasluzeno, argentina nula, mali zakrzljali neka ceka sledece prvenstvo...

ma jok, čeka sledeću tekmu protiv albasetea da ih puni i obara rekorde :D

Daj ljudi nemojte da spamujete i trazite lock.

Ja sam sad seo za kompjuter od sinoc.

Nemci zasluzeno , po mnogima i ocekivano.
Messi pored svega najbolji igrac prvenstva. Nije ni imao neku konkurenciju. Nemacka igra kao tim , nema pojedinca.

Poslednja izmena:
Posto nisam stigo ranije moram reci : Nemci ocekivano i zasluzeno samo zbog lose konkurencije. Argentina je mogla samo da je malo razumnije igrala.

Predlazem da se naziv teme promeni u Fudbal ili nesto tako. :)

Auuu koji ti uticaj imas na ovom forumu :D

Vidala želim da vidim u Junajtedu, ali se i bojim za njegovo koleno u isto vreme, jer dugo se odvuklo već oko svega toga. Jeste jako ime, ima tešku povredu, igrao sa blokadama na SP, može biti debela kocka kupiti ga... Zato se cenkaju oko cene sad da ga ne bi pretplatiti, a ono on svake sezone povredjen...

Razmišljam još o Di Marii, poslata ponuda za njega i isti novac nudi PSG... Nadam se da će doći u pravi klub, a ne u veštački i beton ligu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno