Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooooohhh Robin oooohhh Robin van Persieeeeee oooohhh Robin van Persieeeeeeeeeeeeeeeee

Dzabe im i Silva :D Trebalo je da dobije crveni a da ne bude penal, barem je to moj utisak...

I krenulo je ....

Propali Brazil...
Holandija nije zasluzila finale, ali Brazil je za nju ko Spanija...

Moram da odem da se častim za ovo nasladjivanje :D

Robben ponovo leti :)

Poslednja izmena:
*** ja se ne secam da sam gledao robena koji ovoliko pada u toku meca. Kao da je nadogradio svoju igru u padanju..

Brazil dao 11 a primio 14 golova. Cezar busan na sve strane
10 komada za 2 meca

Poslednja izmena:
Nije Cezar kriv... Meni je iskreno njega najviše žao...

Meni je bas drago sto su unisteni ovako. Kad eksperimentisu sa igracima, umesto da lepo pozovu doktore.

Suđenje katastrofa, uništio ovaj alžirac Brazil :)

Van Gal pokidao, niko se nije nadao da će Holandija da dogura do top 3

Nije bas da se niko nije nadao,ali ajde :)

Van gal tata

Ovo je definitivno najgora utakmica na prvenstvu. Bez motiva, bez kvalitetne igre na obe strane, sudjenje uzas, Brazil ne bi sa ovakvom igrom ni Mladost iz Lucana pobedio. Holandija je realno lose igrala ali im to nije smetalo da pobede Brazil koji je poslednje dve utakmice odigrao ispod svakog nivoa.

Podsecaju me na nase Plave/Orlove, ono kada Miha/Vidic/Kolarov/Ivanovic uzmu loptu pa kreiraju igru umesto veznog reda. Niko ni sa kim ne prica, Hulk usao i nije dodao nijednom. Svi Brazilci padaju ko Roben (to je sada vec neki standard za simuliranje), nemaju pas, nemaju fizicki spremu, nemaju sut, nemaju fudbalsko znanje. O Luiz koji je svuda samo nije u 16 metara da ne pricam. Covek se sprda sa Skolarijem pred svima, ne postoji postovanje prema selektoru, reprezentaciji, fudbalskoj igri.

Sudija je bio samo slag na tortu ove uzasne utakmice po svakom kriterijumu. On je uspeo da zahebe sve do sada ocajne sudije na prvenstvu i da ih prevazidje.

Brazil ce ako mozga imaju da smene kompetan strucni stab i ucine da Skolari moze samo pivo da pije ispred dragstora, posto za trenera nije. Takodje treba da zamene jedno 15 fudbalera tj. da za sledece SP povedu neke nove fudbalere. Ajde da su ovi vrhunski pa da je steta, ali su ovo ispod prosecni fudbaleri.

To je sto se Brazila tice, drugi je problem sta da radimo mi ljubitelji SP sa ovakvom FIFOm i ovim sudijama iz Zanzibara. Oni moraju da prestanu sa tim, dosta vise sudija iz Tunguzije i sa Fidzija. Samo najbolje sudije za sledece prvenstvo i ubuduce.

Nemamo ni mi neki kvalitet, ali smo kao i Brazilci po pojedincima jaci od jedne Kostarike. Problem je sto Kostarikanci ginu za reprezentaciju dok "evropski brazilci" i pravi Brazilci se smorise sto ih neko tera da igraju prvenstvo. Stvar pristupa i mentaliteta, nista vise.

Suđenje katastrofa, uništio ovaj alžirac Brazil :)

Van Gal pokidao, niko se nije nadao da će Holandija da dogura do top 3
Ocekivao sam da osvoje kao i pre 4 godine.
Nisu imali ni jedan poraz, penale ne racunam jer nisu poraz vec manje vise sreca. Tako da uz malo srece su mogli biti opet u finalu

Poslednja izmena:
Ocekivao sam da osvoje kao i pre 4 godine.
Nisu imali ni jedan poraz, penale ne racunam jer nisu poraz vec manje vise sreca. Tako da uz malo srece su mogli biti opet u finalu

Ma i ja sam navijao za njih zbog van Persija i van Gala (kad već braća severnokoreanci nisu tu, iako po nezvaničnim informacijama rasturaju :d), ali realno da im je neko ponudio bronzu pred početak prvenstva prihvatili bi je oberučke

van gal nema pojma i to ce se videti u mancesteru.
kuyt u 34 godine spremniji od svih igraca na prvenstvu, neverovatno kakva radilica

kuyt u 34 godine spremniji od svih igraca na prvenstvu, neverovatno kakva radilica

Pričaš o čoveku koji je bio proglašavan za najboljeg trenera na svetu. Čak i da ništa ne uradi u Junajtedu do sada je postigao toliko da gotovo svi drugi treneri u Evropi mogu samo da mu pljunu pod prozor.

Kuyta treba krunisati da se ja pitam. Zapravo me cudi kako on nije u nekog ogromnom klubu. Decko kao i pre 4 godine kao i sada, igrac koji se trudi kao da mu zivot zavisi od toga. Bukvalno lik igra odbranu centar i napad, po nekad bude i golman kad zatreba. Kapa dole

Van gal ne moze da uradi nista gore od onog degena, unisti covek klub u 1 sezoni.
Ferguson je najbolji trener ikada i tacka.

+1
Ferguson je najbolji trener ikada i tacka.
+1

Pričaš o čoveku koji je bio proglašavan za najboljeg trenera na svetu. Čak i da ništa ne uradi u Junajtedu do sada je postigao toliko da gotovo svi drugi treneri u Evropi mogu samo da mu pljunu pod prozor.
I Kapelo je nekada bio opasan trener, sad je senilni deda. Uvek se setim Boskova, koji je doveden da vodi reprezentaciju kad je bio star i za srpsku ligu, a kamoli za reprezentaciju. Mada van Gal nije toliko los, koliko npr. Kapelo kad je vodio Englesku.
Hidink bi sa ovom ekipom sigurno igrao finale i imao sanse 50:50 protiv Nemaca. Evo dolazi od 1. avgusta, pa cemo videti domete Holandije na EP sa dobrim trenerom.

Poslednja izmena:
Hidink je vec bio selektor Holandije 1998 kada su nas jedva prosli u nokaut fazi (mi nismo imali srece kod penala - precka, a oni dali gol u devedeset i nekom minutu - srecni rikoset prevario naseg golmana).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno