Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolumbijci moji idoli! Brazilci se valjaju kao žene celu tekmu
Da im sudija nije poništio čist gol znaš kad bi Brazil prošao. Više nemam za koga da navijam, Kolumbija zadnja gotivna, fajterska ekipa na prvenstvu, ove preostale skoro ne mogu da smislim.

Offside je bio kada su dali go tako da je sudija sa pravom ponistio.

Idemo Belgijanci , ako ste mogli nas da karate sad hocu da karate i ove pokvarene Argentince a uz to i najmaldja ste ekipa a na mladima svet ostaje...navalite...kao namazani su Brazilci, namazani su ovi , oni...najnamazanija ekipa je Argentina, oduvek su bili, uz Italijane, majstori za vanfudbalske poteze na terenu...takodje ocekujem laganicu Holandije koju takodje ne varim ali na zalost ne vidim kako bi Costarica mogla sa njima...jedino da budu veci mesari od njih sto je prilicno tesko...skoro i nemoguce...

Poslednja izmena:
vxwH5aN.jpg

Sta koji skakavac?! :S

Prvo sam pomislio da je photoshop, ali nije. Vidi se i na snimku.

Poslednja izmena:
Pa Suarez nije kaznjen 2 gidine nego 4 meseca... Sudija je mislio da simulira sta sad kad se zna da je padavicar

Znam ja koliko je Suarez ali je naknadno kaznjen od strane fife, u tome je poenta, prati malo bolje. Poenta je da se svi ovakvi startovi naknadnim gledanjem kazne dodatno da bi se ubuduce predupredili.

Sto bi ga kaznili ? Start u zaru borbe.

Pogledaj malo bolje, izadji iz svojih okvira pa vidi da li je bilo namere, sto kaze drugar ovo je za zatvor.

Poslednja izmena:
A da cujemo neke predloge, nije da niko nece probati nesto unovčiti :) Belgija 2 lepa kvota i Holandezi GG3+. Nesto mislim da Kosta moze do gola.

^^ I dalje mislim da nije bilo namere,svako ima pravo na svoje misljenje.

Sto se tice danasnjih tekmi, arg x a holandija.. Ne znam mozda od 2 do 3 gola :)

Jaooooo koliko sreće.

Sad ce ovaj narandzasti da im da go.

Poslednja izmena:
Da li neko zna iz kog razloga nema Teveza na prvenstvu?

Navodno je bio visak uzimajuci prostor Messiju kao false 9.

Sad je lagano mogao Tevez da uleti kao SS umesto Di Marie.

Pa kud Di Maria da se povredi.... Uhh al nemaju sreće

Objasnila Argentina Belgiji kako se igra fudbal u prvom poluvremenu. Belgija sve nesto na silu, na neke kontre. Azar se nije video od 15 minuta, neko ga je smestio u dzep.

Najjace je kada su Belgijska stabla PET puta udarili Mesija po nogama dok ga nisu srusili. Lepo rece Memet Sol juce, ako pustis fajt onda ce ovi veliki koljaci da polome male tehnicare.

Poslednja izmena:
Ma nemaju kreativost Belgijanci, a Azar ocekivano nista nije uradio... Dok ne udje Lukaku Belgija ce biti bezopasna...

Iskusno argentinci priveli kraju ovo.. Opet losa utakmica od strane trenera belgije,steta

Još nije kraj. ;)

Ocajni Belgijanci,nista posebo nije igrala Argentina ali borili su se prvi put na prvenstvu. Svi su izgarali na terenu ukljucujuci i Mesija za divno cudo :D Sad da Kostarika izbaci folirante i sve je ok...

Zeleni Belgijanci za ove majstor kvarise...dva sitna pasa-aut-dva sitna pasa-aut-dva sitna pasa -kao faul-ko ce izvesti-kad ce se podici-dva sitna pasa-mesi...ma idi...radije bi da roboti dobiju nego oni, roboti bar zasluze svoje vreme na terenu...

Bravo Argentina : )

Argentina prvi put u polufinalu jos od Mondijala u Italiji 90-e i Maradonine generacije , a od tada u Americi 94. poraz od Rumunije u osmini finala 3:2 , pa onda u Francuskoj 98. ispadanje od Holandije u cetvrtfinalu 2:1 , pa onda u Japanu i Juznoj Koreji mozda i najveca blamaza kada su imali mozda i najjaci tim u istoriji a nisu uspeli cak ni da prodju grupnu fazu takmicenja u konkurenciji sa Engleskom, Nigerijom i Svedskom , pa onda 2006. nesrecno ispadanje u cetvrtfinalu od Nemacke posle penala , u Juznoj Africi 2010. blamaza protiv Nemacke 0:4 takodje u tom famoznom cetvrtfinalu........i evo sada napokon , nakon toliko godina Argentina u polufinalu i u borbi za neku od medalja.

Igrom nisu nimalo impresionarali na citavom prvenstvu , ali na nekim ranijim prvenstvima kada su igrali mnogo bolje ispadali su u ranije.........pa eto valjda tako to ide.

Danas su dobro igrali ali falilo im srece u zavrsnici

Belgija je klasicna mesarska ekipa, samo bez Robena.

Pa evropske komsije holandija i nemacka ima da probuse juzn americke komsije na sve moguce nacine

Ma Romero je car, jedini mislim koji nosi crne kopačke :cool:

Haha, iskidao sam se kad sam video trenera Argentine kad je zamalo pao :D

Dobar start utakmice, grabe beli, ne boje se da napdaju i čvrsto igraju, već vidim Robena na kako pase travu u šesnaestercu.

Pederskiju utakmicu davno nisam gledao. Ovo nije fudbal.

Hmmm. Za sada je bolja od utakmice arg belgija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno