Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nisu ni Nemci igrali nista. Dali gol iz prekida i gledali smo smaranje 90 minuta...

Pokidala Francuska :D

prodjose bezvezni roboti...bleda i bojazljiva francuska kao da je neka druga ekipa igrala a ne oni...pretpostavljam da je de shamp upropastio stvar...neocekivano i za fudbal lose da prodje neko kao ovi roboti...

Slažem se. Od svih liga njih mi je nekako najteže gledati. Samo ako naši igraju Jojić, Subotić... inače im je fudbal nekako sterilan.

Napred Kolumbija.:party:

Večeras će suđenje biti neutralno bez obzira na domaćinstvo Brazila. Kolumbijski narko karteli su već kontaktirali Blatera. :)

Ja navijam za Brazil. Igraju dobar fudbal i jedni i drugi. Danas smo videli koliko je smarajuci evropski fudbal.
A nije ti smaranje kada bezidejni Brazil daje loptu Nejmaru devedeset minuta jer nemaju nikakvu ideju. Belgija je dosad najljepši fudbal prikazala, a koliko znam ona se nalazi u Evropi, ne?

Timovi za četvrtfinale u Fortalezi:

Brazil: Julio Cesar, Thiago Silva (c), David Luiz, Fernandinho, Marcelo, Hulk, Paulinho, Fred, Neymar, Oscar, Maicon
Colombia: Ospina, Zapata, Yepes (c), Sanchez, Armero, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Guarin, Ibarbo, Zuniga

U Brazilu Maikon ulazi na desnog beka umesto Danija Alveša (po meni očekivano, razočarao do sada), nema kažnjenog Luiza Gustava pa ispred odbrane igra tandem Paulinjo-Fernandinjo.
U Kolumbiji na sredini umesto Agilara ulazi Guarin iz Intera (baš dobar igrač), ostaju na jednom centarforu Gutijerezu iz Rivera (Džekson Martinez ide na klupu), a ispod njega trio, desno Kvadrado-centar Hames Rodrigez-levo Ibarbo.

Poslednja izmena:
Tja, glupava utakmica i jos glupaviji Francuzi...a mislio sam da ce da pojedu one drljave Nemce...steta...sad navijam za Holandiju...

Ili su se brazilci izboli raznim supstancama u venu ? :)

Gde li nalaze ove sudije da mi je znati...

Ajmo Colombia! Sta ste se ***rali?! Ocekujem Martineza sto pre u igri nzm sta ga drzi na klupi ovaj Teo deluje totalno beskorisno...

Ispade Kolumbija... šteta

Od 15min koliko je ostalo posle gola kolumbije igralo se efektivno oko 3min. Iskusno brazilci priveli kraju ovo.

Polufinale koje necu gledati,ne gotivim ni jedne ni druge. Sto se mene tice neka bude sto vise povreda pa da izgube glat u finalu :)

FIFA bi morala da skine karton Silvi.

Greota. Navijao sam za Kolumbiju u drugom poluvremenu. Ali kao sto sam rekao, sudija je ovog puta sudio zestoko za Brazil. Kolumbija jednostavno nije imala srece, iako su bili dosta bolji u drugom delu.

Inace sam navijao za Brazil od starta jer cenim da oni imaju vece sanse protiv Svaba. Meni je svako svetsko uvek gust da vidim Svabe sto dalje od finala ili titule. Jednostavno ih ne podnosim ni u kom smislu, a posebno ne kao fudbalere.

Zato što je čisto skinuo loptu golmanu.

To je pipava tema jos od onog gola Etoa. Mislim da se to vise ne sme.

Nisi u pravu, ometao je golmana u degaziranju lopte, sudija je bio apsolutno u pravu sto mu je dodelio karton.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno