Ovaj americki soccer sto su demonstrirali je najpriblizniji fudbalu kakvog se ja secam sa prvog svetskog prvenstva koje sam pratio kao klinac, onog iz 1994. koje se igralo u SAD. Nadam se da posle ovog prvenstva necu opet morati da gledam tika-take i odbrambene "taktke" ala Murinjo.
Ne bih rekao da amerikanci nisu imali sreće, da je nisu imali bilo bi 0:3 u regularnom delu, kasnije im se to samo vratilo![]()
Ne bih rekao da amerikanci nisu imali sreće, da je nisu imali bilo bi 0:3 u regularnom delu, kasnije im se to samo vratilo![]()
Kako Americi nije bilo mjesto u osmini finala? Gdje će ti duša, pa oni su grupni dio odigrali kvalitetnije i protiv jačih ekipa nego 70% ekipa iz osmine finala.
Da, ali Urugvaj ima daleko više iskustva i jačih igrača od Kolumbije što može biti prevaga. Od Kolumbije ću očekivati nešto, tek kad budu odigrali neku utakmicu protiv velikih ekipa. A zasigurno ne možeš da porediš ekipe sa kojima je igrao Urugvaj i ekipe sa kojima je igrala Kolumbija ove godine u grupnoj fazi.
Pa rekao sam činjenice, ali pogriješio na prognozi utakmice. Pa Kolumbija jeste imala lakšu grupu od Urugvaja, a imaju i manje zvijezda u timu, ali očigledno da sam fulao sa prognozom, Kolumbija je u očiglednoj odličnoj formi dok je Urugvaj bez Suareza rupa. Sve ostale utakmice sam pogodio ishod što i nije tako teško jer je uglavnom prolazila favorizovana ekipa.I šta sam ja rekao da će Kolumbija da ispraši Urugvaj a ti nisi verovao ? cccccc
Postoji velika verovatnoća da će Kolumbija da prođe i Brazil i da napravi, samim time, veliku senzaciju i uđe u polufinale. Čak smatram da mogu ladno da osvoje treće mesto, ako nešto ne pođe po zlu.
Što se tiče Holandije, ona je APSOLUTNI favorit protiv Kostarike, tako da tu nema šta da se više kaže. Kostarika možda može da se drži prvo i neki deo drugog poluvremena, ali slomiće ih Holanđani još u regularnom toku.
Belgija-Argentina...hmmm VRLO VRLO neizvesna utakmica će to biti. Belgija je pokazala da je kvalitetan tim, dok su Argentinci u situaciji da se oslanjaju samo na Mesija. Ako moram da prognoziram, biće ovde garantovano produžetaka ako ne i penala. Ništa se ne zna ko će proći dalje, možda su u vrlo maloj prednosti Argentinci zbog Mesija.
Francuska-Nemačka - Iskreno želim da Francuzi prođu glatko ovde, a i dosad su pokazali bolji fudbal od Nemaca, koji su baš zakazali protiv Alžira. Dakle, po meni i još po nekima, Francuzi bi trebalo da prođu u polufinale.
E pa sad neće ni to da im bude od pomoći. Francuzi su bolji tim i apsolutno sam uveren da će proći dalje.Ali Svabe imaju jedanaestog igraca na terenu - Neuer. Covek igra kao Beckenbauer.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari