Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Argentina ide do finala. Polufinale je sigurica. Najopasniji su ti timovi koji prolaze na guzove

Bravo Di Maria majstore............

Mada nisu ti Sipci za fudbal , bolje da valjaju drogu i da mese burek i kolace ; )

Drago mi je sto je Argentina prosla , ali nisam zadovoljan njihovom igrom uopste , iz utakmice u utakmicu sve vise se vidi taj nedostatak kreatora u veznom redu , da je tu jedan Rikelme , di Alesandro ili mozda Konka druga bi to pesma bila potpuno.
Igra Argentine se svodi na daj loptu Mesiju i pusti ga , ili nesto sto Di Maria koristi brzinu i probija po boku.

Di Maria maltene jedina svetla tacka u Argentini veceras i bas je ispalo pravedno sto je on bas dao gol i resio utakmicu , Maskerano takodje bio solidan mada kako je prolazilo vreme bio je sve neprimetniji , ostali uglavnom nisu vredni pomena.
Morace Argentina daleko bolje od ovoga ako misli nesto da uradi u zavrsnici ovog prvenstva.

Finale argentina francuska.

Mada ja prizeljkujem argentina brazil ;)

Uleti navijač na teren, pomislio sam da ce da zaigra malo :d Mislio sam da ga cika zaduzen za prenos nece prikazivati, čudno.
Belgijanci su lepo počeli :)

Najraniji gol Belgije na ovom prvenstvu je pao u 78. minutu.

Belgija - SAD za sada pristojna utakmica, mnogo zanimljivija za gledanje od smaracke utakmice u sest sati. Ameri nemaju skill ali su zato jako dobro pripremljeni i imaju fantasticnu kretnju u prostoru, zbog cega prave visak iz cega proizilaze polu-kontre. Jako jednstavan fudbal igraju.

Koliko vidim, a poceo sam tek od drugog poluvremena, odlicna - dinamicna tekma bez previse davljenja (a la Gvardiola). E da je samo Vertongen dao onal volej :shock:

Mora jedan favorit da ispadne u ovom krugu,to je nazalost belgija.

Kako brani matora macka. Zlo

Smorio me vise ovaj golman sto sve brani, na kraju ce ovi da učačkaju iz kontre pa ću se samo iznervirati, odo spavati.

Edit: Srce mi stade u 93min :eek:

Poslednja izmena:
Jes da ne volim amere ali navijam za njih zbog ovog lika sto brani sve moguce i nemoguce, steta sto se ovaj vondolovski smotao na kraju.

belgijanci imaju 20 suteva u okvir gola, i 10 izvan. da li je ovo realno? :)

Jedna od boljih i interesantnijih utakmica. Igraju bez mnogo kalkulacija, visok tempo igre. Belgijanci previše žure, nestrpljivi su, mnogo promašuju. Hauard nije normalan, golman mačka :D

Evo gaaaa!!! Sad ce da padne jos jedno 2-3 komada, kad se rastrce ovi Ameri.

bice ovaj lukaku drogba 2, samo da nastavi ovako da napreduje..

murinjo nije normalan.. takvog igraca pustiti i ostaviti da ti igraju eto i tores.. jos sad ovaj dijego kosta.. covek ce biti veci promasaj nego tores, a lukakua ce oterati.

Neizvesno do samog kraja:D

murinjo nije normalan.. takvog igraca pustiti i ostaviti da ti igraju eto i tores.. jos sad ovaj dijego kosta.. covek ce biti veci promasaj nego tores, a lukakua ce oterati.
Kažem ti, hirovi su to. Prodao i Matu, pa je Celsi pola sezone igrao bez centralnog veznog jer je Oskar bio totalno van forme.

Hahaha, evo Amera, biće cirkus.

Sta sam rekao :D komentator popizdeo totalno... definitivno najbolja utakmica koju sam gledao do sada na ovom sp.

Ovo svi čekaju produžetke da bi zakomplikovali situaciju...

Neverovatno koliko slobodnih Amera u šesnaesterac Belgije.

Poslednja izmena:
Amerima falilo malo srece, Kurtoa na kraju spasao Belgiju na isti nacin na koji je Hauard spasavao Amere tokom veceg dela utakmice. Iskreno, navijao sam da budu penali.

Svaka cast Belgiji.
Ali, svaka cast i amerima, zajedno su pruzili bas dobru utakmicu, slazem se da je bila najbolja do sad (bar od onih koje sam gledao).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno