Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da Belgija ispada vec od Amera , a ako i prodju Amere razbucace ih Argentina.

Belgija iz senke se šunja, nemoj da se čudite ako doguraju do finala.

Ne znam ko se cudi :)

Kurtoa u odlicnoj formi, o Hazardu ne treba trositi reci, jedan od najboljih igraca na celom svetu, Mertens fenomenalan i svestran igrac, Benteke i Lukaku ubice, Felaini top 5 CDM-a, Vertongen i Kompany sabijaju u odbrani.

Bilo bi zaista tragicno da ih USA izbaci, ali sve je moguce, 3 od 4 osmine finala do sada, kao da je Hickok rezirao.

ako i prodju Amere razbucace ih Argentina.

Pod uslovom da prodju Svajcarsku...

Ja mislim da Belgija ispada vec od Amera , a ako i prodju Amere razbucace ih Argentina.
Realno, koja Argentina? Pa da brat Mazic nije brljao kao po običaju izgubili bi od Irana, a i protiv Bosne nisu najjasniji bili, plus koliko sam čuo Aguero se povrijedio. Njih spasi što Mesija jednom pukne nešto na utakmici, uzme loptu i onako lagano da gol.

Poslednja izmena:
Upravo. Mislim da Aguero preskace, veliki hendikep... Ali ako prodje, verovatno ce igrati u nastavku.

Oslanjaju se na cudo od Mesija, a moze se lako desiti da ne proradi. Malo ih vadi sto je Di Maria u finoj formi, covek leti po terenu, slicno kao Roben, ima ga svuda. Svajcarska nije uopste za potcenjivanje. Iako daleko po individualnim kvalitetima, i Shaq moze da pukne ko i Mesi, isto tako lagano, sto je i dokazao :)

Ја бих ставио на Амере иако Белгија игра добро. Неки осећај шта знам. Углавном моја нека прогноза Наци-Лале финале.

Mislim da su iznenadjenja danas u domenu naucne fantastike... Sutra moze biti cupavo :)

Nigerija mi je čudna. Može napraviti pometnju. Mada, isto bih volio da prođu Francuzi.

Vidim Belgiju u polufinalu. :)
A Holandiju i Nemacku u finalu. :)

Ja se nadam da danas prolaze Nigerija i Alzir , uh to bi stvarno bila poezija , isao bi na trg da slavim : )

Cuj lagano :) pa nije ovo osmina finala kupa srbije :)

Alzir ima nerasciscene racune sa Nemackom. Francuzi obicno ne briljiraju protiv afrikanaca.

Sve ispod dva razlike za Frenchmene mislim da bi bilo iznenzdjenje...No videcemo kroz 90 minuta...;)

Ja vjerujem u Nigeriju, ipak kada imate u timu kreatora igre i jednog takvog vizionara kao što je Obi Mikel onda nemate razloga da se plašite.

cuo sam da pirlo i dalje ide kod obija da ga ovaj poducava "sili"..

Poslednja izmena:
Ja vjerujem u Nigeriju, ipak kada imate u timu kreatora igre i jednog takvog vizionara kao što je Obi Mikel onda nemate razloga da se plašite.

Визионара Микелеа? Хахахаххахахахаахахахахаха. Немој молим те више:).

KV-62259(1).jpg

Ako ovo od Matuidija nije bilo za crveni, ne znam sta jeste. Osakati coveka.

polomio coveku nogu.. ako je suarez dobio 4m, ovaj mora dobiti bar 2, jer ajd mozda nije namerno

Blater, Platini. Kad su mogli preći rukomet tzv. legende Anrija, zašto ne bi i jedno sitno čupanje noge.

Steta za Nigeriju , dobro su se drzali do 80-og minuta , u dobrom delumeca bili i blizu golu od Francuza , onaj gol Nigerije je bio na ivici , maltene za picinu dlaku , nego mislim da je Nigerija malo i ostecena , ono u prvom poluvremenu kad je Evra drzao Odemvigija mislim sa obe ruke , to je komotno mogao penal da se svira , a onaj start Matuide je bio za direktan crveni , mislim osakati coveka , ali ***a Platini , Blater i ta mafija iz uefe i fife i njihova posla :S

Mada glavni razlog poraza Nigerije je sto su ostali bez snage u poslednjih 10-15 minuta , jedva su stajali na terenu , vec im je i koncentracija popustila usled umora.
Stvarno steta za onu gresku Enejame, narocito nakon svih onih silnih odbrana.
Takodje i Babatunde im je dosta falio na sredini.

nikad gore prvenstvo gledao nisam po pitanju sudjenja. ovo je skandal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno