Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Steta sto je "poturica" Mezil Osut dao gol, tako sam zeleo da gledam penale i Svabe koje se cesu tamo gde ih ne svrbi.

Puuuuu koja steta za Alzir , ovi ogavni Nemci prodjose dalje , sad protiv Francuza , iskreno najpozitivnije u toj utakmici od svega je sto ce neko od njih morati da ispadne , iskreno malo vise bih voleo Francuzi da prodju , jer ipak su mi malo manje odbojni i antipaticni nego Nemci.

Ma ne, nego Francuzi odavno nisu nista napravili pa da malo i njih gledamo. :d

Francuska/Nemacka u finalu. Bio bi hit da Kolumbija nekim cudom sve potuce.

Ovo je po meni bila najbolja utakmica do sada na prvenstvu. Šteta što su alžirci pali na kraju, možda su zaslužili i više :)

Strasna partija Alzira, za nijansu vise koncentracije u zavrsnici i ovo su mogli opusteno da rese jos u regularnom vremenu..

Po meni je Sirle riješio meč, otkako je on ušao samo se lopta gurala po njegovoj strani jer je brz, prodoran, a ima i šut. Sledeću Gece mora sa klupe, jednostavno bolje Širleu odgovara krilo..

Sarkazam brate moj..

Извињавам се не видех смајли;-). Реко немогуће да си озбиљан:). Све у свему, Наци у полуфиналу јер ће одрати Марсељезу.

Извињавам се не видех смајли;-). Реко немогуће да си озбиљан:). Све у свему, Наци у полуфиналу јер ће одрати Марсељезу.
Nema veze. Nego kontam biće gusto, ja iako navijam za Švabe, dajem prednost 'uvezenim'..

Nemci su samo jednu utakmicu odigrali posteno i to protiv gospode manekena iz Portugala. Da ne pricam sto je Miler simulirao na tom mecu, kao sto je veceras pokusao da simulira par puta. "Decko" (jer izgleda matoriji nego moj stari) je jos gori od one gnjide Robena, samo ceka kontakt ili blizinu protivnickog fudbalera da se prospe po travi. Uh, sto bih takve zakljucao u sobu sa Gatuzom, Kantonom i ostatkom malo "grublje" ekipe da im objasne neke stvari. Ili ih pustio u sumu da beze od Suareza i njegovih celjusti :D

Nemci jesu imali loptu u nogama i mnogo vise suteva ali to je zato sto Alzir nazalost ima samo dva vrhunska fudbalera, Brahimija i onog zacalmanog Fegulija. Kvalitetnija ekipa sa zeljom za pobedom ko u Alziraca bi ugazila Nemacku. Nadam se da ce Brazil naci motiva protiv njih i pokazati im kako se igra lep i efikasan fudbal.

Bezvezni Nemci, bez ideje u igri lome na snagu I cistu snagu...prosli su jer Alzirci ipak nisu imali to malo sto fali malim ekipama da nokautiraju velike ekipe...kome nije jasno da ce Francuzi da ih pocepaju?... U utakmici sa Francuzima mogu da prodju samo ako Francuizi sami sebe dobiju...

Poslednja izmena:
A Francuzi su briljirali protiv Nigerije? Pa nece Nemacka igrati isto sa Francuskom kao sto je igrala sa Alzirom, meni su oni favoriti i protiv Francuza.

Ne vidim razlog zašto toliko dižete Francuze u nebo? Imali katastrofa grupu u odnosu na recimo ovu sa Portugalom i Njemačkom, Nigeriju probijali osamdeset minuta, pa tu istu Nigeriju je Bosna razbila, samo su sudije poprilično zakuvale.

I Kolumbija je imala katastrofa grupu, pa je rasturila Urugvaj. :D

Inace danas dva odlicna meca :) navijam za argentinu i belgiju,mada bice veoma tesko

Onaj "svajcarac" saciri nije za baciti..

pa tu istu Nigeriju je Bosna razbila, samo su sudije poprilično zakuvale.

Whaaaat ? Bosni jeste ponisten regularan gol ali Nigerija je razvalila Bosnu, pretrcali ih ko malu decu. Nema ta Francuska nis posebno, cak mislim da je Nemacka favorit. To sto su se zabunili protvi Nigerije Nemci ce napuniti 2 komada.

Poslednja izmena:
mislim da ce i danas obe utkamice biti slicne onima od juce. nema lakih prolaza!

Ne znam ja kome je poništen regularan gol, ko je dao gol nakon faula, ko je pogodio stativu i imao 5 zicera unutar šesnaest? Ne podnosim organski Bosnu, ali bila je bolja.

Ja gledao drugu utakmicu, a ti moje argumente pobijas, a očigledno svojih nemaš. Ups izvini, ima jedan, Nigerija je više trčala, to je tako bitno.

I ne znam sto ste se uhvatili te rečenice u kojoj sam napisao da je Nigerija bila slabija od Bosne, kad se čitav kontekst odnosio na Francuze. Jednostavno to je moje mišljenje i ne mora biti nimalo tačno ali bar pokušavam da ga branim činjenicama, a ne mlaćenjem prazne slame.

Alan_Ford_Grunf.jpg

:d

Haha Ericssena kako se pogubio kad se Saciri sapleo u njega, dva puta mu oduze loptu, nevera..

Hahhahaha kralj.
Veliko izvinjenje ali moram da se ispravim: Argentina je bila prvak svaki put kad je za protivnika imala ekipu u potpuno crvenoj opremi :d

Dokotrljala se Argentina do jos jedne pobede. Znao sam da su krs kada sam par dana pre prvenstva pogledao konacni sastav reprezentacije ali eto njih u cetvrfinalu. Po meni je Kostarika vise zasluzila cetvrfinale od ove raspale Argentine. Nikad losiji tim nisu imali, od kada ih ja gledam.

Edit: Prvih 115 minuta, najsmorenija utakmica na prvenstvu.

Mislim da bi zalosno bilo gledati ovakav tim u polufinalu. Ocekujem laganu pobedu bilo koga iz duela Belgija/Usa protiv ovih, nazovi fudbalera.

Ova Argentina je odvratna, protiv Bosne im autogol sve odlučio, Iran u 90. uzeše, a bilo je pomoći i sudija, Nigerija takođe, nije da su bili nešto bolji. I sad ovo. Pa bukvalno ovo je na silu, pojma nemaju, a četiri pobjede, samo čekam Belgiju (ako prodju lude Amere) , da ih vrati preko granice.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno