Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam u fazonu: daj da pobedi bilo ko, samo da ne budu produžeci i penali....ali mi žao Nigerije.

Vise nego ocekivano...
Francuska igra odlicno ovaj SP..

I od Nemaca ocekujem laganu pobedu.

Bio sam u fazonu: daj da pobedi bilo ko, samo da ne budu produžeci i penali....ali mi žao Nigerije.

Haha, tacno tako, malo smorise ovi silni produzeci.

Nemci svakako lagano poentiraju, ovaj Ramazan smanjuje i inace male sanse nekim reprezentacijama da budu ravnopravan rival.

Poslednja izmena:
Kad bi Francuzima smio da se da crveni...

Nije da nije smeo, već mislim da nije video šta se desilo. U trenutku kontakta amerikanac je iz samo njemu znanih razloga gledao u drugom smeru, kako je bio postavljen faul je mogao da vidi samo perifernim vidom, lepo se videlo na usporenom snimku....

Poslednja izmena:
O neee evo ga Kovinjalo :D

Zato sto tokom meseca Ramazana muslimani jedu i piju (ukljucujuci i vodu) samo kada zadje sunce. Preko dana je zabranjeno. Nemam pojma kako su sportisti resili taj problem ali sam siguran da se ne pridrzavaju posta jer ne bi mogli da izdrze da igraju bez hrane i vode.

Ma on mi je jos i ok,ali ovaj psiho Kovinjalo....nego nema danas Ace on gospodin komentarise samo derbi ut.

Ne zna se ko je bolji na rts :d

Meni je ovaj mozda i najgori mada je u ovoj konkurenciji tesko nekoga izdvojiti Pogledajte prilog 144838

Taaj, taaj taj je najgori..
Tačno me sramota koliko sam puta opsovao čoveka.. :-devil-: Evo još jedne "zanimljive" :d

nedeljko-kovinjalo-670x447.jpg

Briljantan fudbal od strane Alžira na početku..
Ako kojim čudom prođu, četvrtfinale Alžir-Francuska, biće teška situacija u Parizu...

3956453_champs-2_640x280.jpg

main.php

Kako favoriti prvenstva mogu sebi dozvoliti ovakvu igru meni nije jasno...

Briljantan fudbal od strane Alžira na početku..
Ako kojim čudom prođu, četvrtfinale Alžir-Francuska, biće teška situacija u Parizu...

Vracao sam se pre neki dan iz Pariza, sedeo pored zene koja tamo zivi.
Kaze da su Alzirci nemoguci i da su pravili zesce sran*e posle prve pobede.

Polako,zaletece se Panceri u drugom poluvremenu.....

Nemcima je trebalo malo da se priberu, ali im je brazilski sudija pritekao u pomoc. Neverovatno kako svaki kontakt sa Nemcima svira faul, a kada je obrnuto pa i ocigledno guranje Nemaca to je cista lopta. Mada to nije nista novo na ovom prvenstvu.

Nemačka je baš loša u odbrani, centarhalfovima ovaj Slimani pravi malu decu, da im nije Nojera koji igra kao Bekenbauer i čisti njihov mess primili bi ga već nekoliko puta...

Navijam za alzir bas iz razloga sto idu na francusku. Kakva bi ludnica izbila u nekim gradovima francuske !

Mada ocekujem "kiks" sudije na stetu alziraca

Poslednja izmena:
I ja bih voleo da Alzir ode dalje,ali kontam da ce pasti u drugom poluvremenu a to ce Nemci iskoristiti....

Sudjenje ko Mazic.
Alzirci pobedjuju.

Daj Boze da prodje Njemacka. Kakvo ce biti cetvrtfinale bez pola najjacih timova. Kostarika je dosta, ne treba jos i Alzir..

Fantastican libero Manuel Nojer!!! Crni Nemci...

Vala bas libero Nojer :) ali da ne zaboravimo i Mbolija, odlicna partija. Golmani briljiraju.

jel jos neko primetio da u 90% slucajeva kada je neka sumnjiva situacija u korist nemaca uopste ne bude ponovljenog snimka? verovatno je slucajnost, al opet..

Nemacka francuska.. Uh. Licno navijam za francuze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno