- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Sad su se stvarno uplasili da ne zakolje nekog... koji krele....
Sad su se stvarno uplasili da ne zakolje nekog... koji krele....
Kolumbija je najveci hit prvenstva, barem meni. Ovako brzu igru sa jednim do dva kontakta sa loptom nema niko. Verujem da mogu u polufinale, sigurno nece imati narocit respekt prema Brazilu, a o brazilskoj igri da ne govorimo.
Nije losa Kolumbija ali nisam posebno odusevljen koliko ih dizu u nebesa, Mexico i Chile su bolji od njih. U utakmici sa Brazilom nemaju sta da traze, dobija Brazil. Dobili su Urugvaj jer je Urugvaj bezidejana ekipa, bez Suareza nema ko da napravi potez.
Mexico mi se najvise svideo pored Chilea od Juznoamerikanaca. Steta je sto idu na Holandiju koja je jaka i bice to najbolja utkamica 1/8 finala pored ove Brazil - Chile. Navijam za Mexico.
Ni Nemci mi se ne svidjaju kako igraju, ok efikasni su, trce ali cini mi se da tamo fali nesto da bi se uzeo svetski kup...jos od Lotara tamo nema kreatora koji nosi ono malo duse koja donosi kup. Proci ce Alzir ali ispadaju od Francuza koji lagano dobijaju Nigeriju. Francuzi mi deluju dosta bolje od Nemaca. U svakom slucaju dalje dajem prednost Francuzima u duelu sa Brazilom u polufinalu. Bice to tesko breme za Brazil koji oni nece izdrzati i ovako su jedva na nogama, realno tamo niko nista nije pokazao osim Nejmara koji nije tip igraca koji moze da resava protiv ozbiljnijih ekipa...pocepace ga Francuzi nece se videti...
Sa druge strane kostura zreb je dosta neizvesniji, Dajem prednost Kostariki u duelu sa Grckom, Mexicu protiv Holandije, Argentini protiv Shvice i jedina sigurna utakmica osmine finala, pored Francuza, Belgija dobija SAD.
Argetina me nije odusevila moze se desiti da ispadnu od Belgije jer nisu komlpletna ekipa a Mesi nije igrac za velike utakmice u kojima nema podrsku velikog broja drugih zvezda kao u Baresoloni...ovde ce morati uglavnom sam, kad bude stani pani u polufinalu ne ocekujem od njega nista posebno... Belgija najprijatnije iznenadjenje od svih evropskih ekipa. Ono sto me odusevljava je tako mlad tim a tako zrelo igra. Pogledajte kakve su igrali utakmice kao da su iskusniji od svih a ustvari su najmladji...zato mislim da je to tim koji moze mnogo protiv Argentine.
Dakle u finalu sa leve strane dolaze ili Francuzi ili Nemci a sa desne strane 4 ekipe su sa podjednakim sansama Ned, Mex, Arg i Bel, ako bih bas morao da se odlucim srcem onda Mexico.
Inace sad se vidi koliki je pogodak prvenstvo u Brazilu. Na stranu tereni koji nisu bas kao u Engleskoj ali zato stadioni i atmosfera najbolji a za svetski kup to je i najbitnije.
Ja samo znam da je Nejmarov penal nepravilno izveden, neka priča ko sta hoće! Ono se ne smije dopustiti.
Čak i da jeste nepravilno izveden to bi bila mala kompezacija za to što nije dosuđen očigledan penal i pri tome isključen Čileanac.![]()
Koliko ja znam Meksiko ne pripada Juznoj Americi... :d
Kad bi imali takve komentatore... A ne ove mrtvake...
Hop cup - ostadose bez Neimara.
Pa o kakvim kompenzacijama pričate, da je bilo ikakvih kompenzacija Brazil bi vjerovatno igrao protiv Holandije jer im od početka sudije nenormalno navlače
U Fifi ima injury free trait
Ukinuli su im regularno postignut gol, koji je mogao skupo da ih kosta.
Aca me propisno iznervirao juce, tako da mi je Strajnic dosao kao melem na ranu. Sve dok nije prokomentarisao da se Brazilci raduju na tribinama zbog prolaska u cetvrtfinale, a ono publika u dresovima Kolumbije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari