Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grci pokazali afrikancima da glava i taktika vrede deset puta više nego sirovi talenat

Taktika - aj da ne igramo fudbal pa dokle izdrzimo.

Po imenima to su igrači koji nisu ni za JSL, ali zajedno čine tim.

..cine tim koji igra najgori fudbal u univerzumu. Nije ni jasno kako se ponovo ovako bedno provlace

Kolko si puko,Kockice? :D

Taktika - aj da ne igramo fudbal pa dokle izdrzimo.

Ne bih se bas složio i iz te organizovane odbrane su pravili odlične šanse, daleko bolje neko Belokošćani, tri puta pogađali okvir gola i još imali par odličnih šansi :)

Stvarno greota za Obalu Slonovace veceras , stvarno su zasluzili da prodju , bolja su i talentovanija ekipa od Grcke , Grcka ruku na srce jeste dobro odigrala danas , imali su i 2 precke i stativu , ali na citavom prvenstvu Obala Slonovace je pokazala neuporedivo vise , i protiv Japana i protiv Kolumbije , Grci nisu nista odigrali i sad idu dalje sto su dali 2 gola , i to jedan posle greske odbrane a drugi iz sumnjivog penala ;S

Ne kladim se, nisam dovoljno bogat da bih bacao pare na kladionicu, nego ovo nema smisla uopste.

Zašto ne bi imali smisla da tim koji nema realni kvalitet taktički nadigra one koji imaju, uostalom tako su i zasluženo osvojili Evropu. Ništa se ne dešava slučajno, već sve po zasluzi :)

Čist, Sio ide nogom napred i blokira mu šutersku nogu.

Poslednja izmena:
Zašto ne bi imali smisla da tim koji nema realni kvalitet taktički nadigra one koji imaju, uostalom tako su i zasluženo osvojili Evropu. Ništa se ne dešava slučajno, već sve po zasluzi :)

Zasluzeno osvojili Evropu? Doslo mi da prestanem da gledam fudbal kada se to desilo. Ali dobro, doci ce do polufinala kao Hrvati 1998. pa ce da budu kao dobri posle ovog prvenstva. Ali da talenta nemaju, to se vidi iz aviona.

hsv i rama :

E da se razumemo nesto , i ja sam veceras navijao za Obalu Slonovace , cak bili su jedan od mojih licnih favorita od pocetka prvenstva , takodje ne simpatisem nesto ove Grke , ali mislim da nije tacno da Grcka nema kvalitet i da su joj igraci na nivou JSL lige , igraju grozno to je tacno , ali ipak imaju u napadu Samarasa , Mitroglua , Gekasa , u sredini Konea , Holebasa , super iskusnog Karagunisa , u odbrani Manolasa, Torocidisa .............znaci to su sve sasvim dobri igraci , mozda ne svetske super zvezde ali veoma dobri igraci koji igraju u jakim klubovima.........itd , dok recimo Obala Slonovace ima vrhunski talenat , ima izuzetan napadaki potencijal , na citavom prvenstvu jedna od ekipa sa najjacim napadom ali zadnja linija im nije ni priblizno na tom nivou.

Zasluzeno osvojili Evropu? Doslo mi da prestanem da gledam fudbal kada se to desilo. Ali dobro, doci ce do polufinala kao Hrvati 1998. pa ce da budu kao dobri posle ovog prvenstva. Ali da talenta nemaju, to se vidi iz aviona.

Ko ih je nadigrao na tom EP? Niko praktično pravu šansu nije mogao da stvori protiv njih. Muški došli i odučili sve koji vrede 100x više od njih :)

Haha, ljudi molim vas. Grci ne igraju fudbal?!

Grci koji su pogodili tri puta okvir gola, imali pet odlicnih kontri, hrpu slobodnjaka i finih poteza, driblinga itd. Obala igra sa individualcima i uopste nemaju timsku taktiku, Jaja Ture dribla, a Drogba mu dovlaci tri igraca umjesto da ih odvlaci od njega, cist primjer. Da ne govorim o valjanju nakon sto su izjednacili..

Penal je cist ko suza...

Inace Dzejms Rodrigez najbolji igrac grupne faze uz Robena... Genijalan igrac!

Ko ih je nadigrao na tom EP? Niko praktično pravu šansu nije mogao da stvori protiv njih. Muški došli i odučili sve koji vrede 100x više od njih :)

Ako se zidanje odbrane ispred gola, dok igraci stoje jedni drugima na ramenima, zove fudbal, onda da, definitivno treba da osvoje prvenstvo. Grci nemaju talenta i to ce se pokazati u osmini finala kada ce da ih izgaze i to je to. Anomalija.

Grci koji su pogodili tri puta okvir gola, imali pet odlicnih kontri, hrpu slobodnjaka i finih poteza, driblinga itd.

Eto, nabrojao si apsolutni, istorijski rekord te mocne reprezentacije :d :d

Grcka je imala dosta problema na ovom prvenstvu. Protiv Japana su igrali 70 minuta sa desetoricom i uspeli su da ostanu neporazeni. Protiv Obale slonovace su im se povredila 2 igraca u prvih 20 minuta, mora je da udje golman koji je prakticno debitant i ipak su uspeli da pobede i prodju u drugi krug na najdramaticniji moguci nacin iz penala u 93 minutu.
Ekvadorski sudija je odlicno sudio, osecao je igru, pustao prednost nije seckao.
Oko penala nema govora, cist kao suza.

Eto, nabrojao si apsolutni, istorijski rekord te mocne reprezentacije :d :d

Govorim iskljucivo o ovoj utakmici.

A uopsteno, i bunker je taktika. Treba i to znati odigrati, disciplina u odbrani i organizovane kontre. Kad je tako lako, zasto svi ne igraju? Cilj opravdava sredstvo.

^ nista, ti onda pamti rezultate te sjajne reprezentacije :d

U danasnjem fudbalu gdje se gleda profit i novac, bas je nekome do fudbala, ljepote i čari sporta.

P.S. Pamte se rezultati, ne igra.

Tako se i Sumaher pamti kao covek koji je uspeo totalno da ubije F1.

Ja ga pamtim kao najboljeg svih vremna, a i po tome kako je naterao hladnog Miku da roni suze kao bebica :D

Sedmostruki prvak, koji je vozio bolid projektovan nadmocno u odnosu na ostale, gdje su dva ferarijeva vozaca uvijek bili na prva dva mjesta na startu i na kraju. Barikelo bude prvi, bodovi trebaju Mihaelu, i Barikelo ga pusta, jak sport nema sta. Naravno to se ne pamti kod vecine, pa je opet legenda tog sporta.

Kako je Zvezda osvojila KES, napdala mozda? Da li je Porto napadao? Inter? Celsi? Kako je ove godine Real igrao protiv Bajerna? Niko se nece sjecati tih zidina ispred gola, sem fudbalskih fantatika, pa je i glupo diskutovati o takvim stvarima. Svi mi imamo drugacije misljenje i vidjenje zivota, pa tako i fudbala.

Смарач, зато што нико није могао да му парира. Онда је и Валентино Роси највећи смарач. Дошли су млађи возачи, бољи, мотивисанији, али двојица поменутих су били и биће упамћени као легенде спортова којим су се бавила.

^Па није Ферари једини тим. Једноставно човек је доминирао, то је то.
Хонда је увек имала бољи мотор од Јамахе, па кад је Роси прешао да вози за њих помеђивали су фабричку Хонду, јер је био доминантан у односу на остале.

Poslednja izmena:
Смарач, зато што нико није могао да му парира. Онда је и Валентино Роси највећи смарач. Дошли су млађи возачи, бољи, мотивисанији, али двојица поменутих су били и биће упамћени као легенде спортова којим су се бавила.

^Па није Ферари једини тим. Једноставно човек је доминирао, то је то.
Хонда је увек имала бољи мотор од Јамахе, па кад је Роси прешао да вози за њих помеђивали су фабричку Хонду, јер је био доминантан у односу на остале.

Necu da pisem o tome je je tema o Mudijalu ali ajde. Moto GP je druga stvar, tu se manje ocekuje od motora i bitna je vozacka sposobnost, zato je dosta vozaca osvajalo Stoner, Pedrosa, Hajden, Rosi, Lorenco itd. u zadnjih par godina. U formuli je jasno da osvaja ko ima najbolji bolid, Fetel dok ima najjaci bolid, svaka trka prvi, sad ga nema u prvih deset, Hamilton je nestao par sezona i sad jak bolid i odmah prvi sa Rozbergom. Alonso u Renou i Alonso sada, opet bolid.

OnTopic.

Meni je glupo ovo sa ukrstanjem grupa, bolje da su stavili kao u Ligi sampiona, izvlacenje nakon prve faze, ovako mi ispade Kostarika sa Grckom, to nije ni za kvalifikacija realno (iako sam gore branio Grke, i OS je takodje losa i da su oni prosli).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno