N3n0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.11.2009
- Poena
- 405
Каква је ово група, па све сам тикете на њу пао..
Grupa smrti :-devil-:
Reakcija predsednika FA na žreb:

Каква је ово група, па све сам тикете на њу пао..
Naletece na Nemacku ti superiorni , pa vise nece bitiOvo nam samo pokazuje koliko je Juzno Amaricki fudbal superiorniji od Evropskog
Meni se cini da Amerikanci igraju sa vise motiva, zelje, srca, nazovi to kako hoces. E sad, da li oni jednostavno shvataju mundijal onako kako treba (za razliku od evropljana koji dolaze da otaljavaju, jos od '98), ili se trude da bi ih neko kupio iz iste te Evrope, ili je nesto trece...ja mislim da ima svega po malo ali je cinjenica da njih nema ovde sp bi bilo prilicno dosadno. Iskljucujem Argentinu i Brazil koji standardno paze prvo na svoje skupocene noge pa onda gledaju da daju gol.Ovo nam samo pokazuje koliko je Juzno Amaricki fudbal superiorniji od Evropskog
Naletece na Nemacku ti superiorni , pa vise nece biti![]()
Ovo nam samo pokazuje koliko je Juzno Amaricki fudbal superiorniji od Evropskog
Po meni Holandija ima ocajnu (neiskusnu?) odbranu i pospremice ih malo ozbiljnija ekipa od Australije koja je bila blizu. Vadi ih dobar napad. Najzanimljiviji su mi francuzi, imaju najlaksu grupu ali i pored toga se vidi da imaju igru, smenili su onog ludaka i tacno se vidi da je atmosfera pozitivna. Imaju dosta mladih a talentovanih igraca, zeljnih dokazivanja, videcemo koja im je realna snaga tek u nokaut fazi.
Pa nisu ni juznoamerikanci dobri zbog igrača nego zbog odnosa kada igraju za reprezentaciju, njima je dovoljan jedan ili dva igrača da nose tim. I opet kada nalete na bilo koju organizovaniju evropsku uglavnom nemaju šanse. Zadnjih godina jedino su dalje dogurali Argentina i Brazil, Urugvaj (praistoorija excluded) je dobar ali nisu imali većih rezultata sem na prošlom mundijalu, a videli ste na koliko fer i fudbalski način, pored mnogo bolje Gane u toj utakmici. Na ovom prvenstvu po meni najimpresivniji fudbal pokazali Švabe, Holandija i Francuzi, koji su otvoreno i napadački igrali svoje mečeve bez mnogo defanzivne politike dok su se ostali poprilično mučili kada je bilo potrebno dati gol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari