Jedna od najboljih utakmica do sada, a završilo se 0:0![]()
Ništa ne može da se poredi sa atmosferom kakva je u Brazilu vidi se da fudbalska krv teče u venama brazilskih navijača.
Ovo je SP sa najboljom atmosferom, stadion u Fortalezi (oko 300 km udaljen od ekvatora) se pretvorio u kazan u kome sve ključa... Svoj doprinos daje 6-7000 meksikanaca.
+1 Nije podlegao atmosferi mada propustio je da podeli neki zuti. Ocigledno je da su sudije dobili striktna uputstva, svi sude skoro identicno, nijanse su u pitanju...I da pohvalim turčina koji je pokazao japancu i Maziću kako se sudi... Ovi bi verovatno uništili utakmicu ili crvenim za T.Silvu ili penalom za Brazil.
Ekipa se ne pravi tako što se nabacaju najbolja imena i od toga pravi tim, svaki trener ima svoju filozofiju, a isto tako ne funkcioniše svaki igrač indentično sa svakim saigračem, bitna je kohezija.
Uvek kao najbolji primer za to ističem Francusku '98 kada je Žake precrtao Kantonu i Žinolu, a poveo Đorkaefa, Karembea, Dugarija. Kantona je bio toliko iznerviran odlukom da je prekinuo karijeru u 31. godini iako je godinu dana ranije bio najbolji igrač Premijeršipa. Nije vodio ni Papena, koji je takođe u to vreme bio legenda njihovog fudbala. Sve to na prvenstvu gde su oni domaćini i gde bi mogli da se oproste od reprezentacije pred svojom publikom. Formirao je ekipu po svom ukusu, koja možda po imenima nije bila najjača francuska reprezentacija, dao sve poluge Zidanu i formirao ekipu koja je postala svetski i evropski prvak.
@rAMA Да играју као Италија, фали им Пирло или неко бар приближан. Ова игра са два задња везна се не игра овако већ се игра у тандему пит-бул и мајстор. (Пирло-Гатузо, Пирло-Видал сад да не набрајам.. ) А не два пресликана играча просечих карактеристика. Нико није тражио да Роналдињо игра у првој постави, али ја и даље тврдим да је невероватно да нема места у екипи. И Доктор би га дао из оног слободњака.
Pa njima su majstori na bekovima, a pit-bulovi im čuvaju leđa kada se ovi zaborave vratiti.
Inače, oskar bi trebalo da bude organizator, ali zasad nije ušao u ritam.
Inače nisam mislio isključivo na ovu italijansku ekipu, već na neke postulate njihovog fudbala.
Mislim da je ovaj put na Nemce red.. najubedljivije mi deluju. Odlicno prvenstvo odnosno odlicne utakmice sa dosta golova, i preokreta sto je najbolje.. otvoreno se igra uglavnom. Mada dusa me boli kad vidim ko je sve upao u prvenstvo a mi de*ili nismo.
Ja u zivotu nisam vidio defanzivniji Brazil.... Uopste ne lice na Brazil kakav sam gledao i kakav pamtim (otkaz Skolariju u najavi).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari