Pa to i jeste problem, treba mu jos 5 ultra kvalitetnih igraca da igraju za njega da bi uradio nesto.
Koga je imao Maradona kada je harao?
Čekaj, a šta je mali Messi bez Xavija i Inieste? Ovaj gol protiv BiH mu je bio prvi poslije 600+ minuta.
Hahaha, čuj Zidan sam igrao, ljudi dragi znam da ne volite čoveka, ne volim ga ni ja jer se pravi poseban, ali realno, osporavati njegov uspeh iz fotelje je poprilično neumesno, ako ništa bar imate statistiku pa gledajte.
Hahaha, čuj Zidan sam igrao
Prva utakmica bez golova i prvi x
Verujem da ce Bosna moci obe ekipe da dobije.
Pa to i jeste problem, treba mu jos 5 ultra kvalitetnih igraca da igraju za njega da bi uradio nesto.
Koga je imao Maradona kada je harao?
Sam je doveo prosecnu ekipu do finala SP, koje bi osvojio da ne bi onog bilmeza Materacija.
Nikad nisam voleo ni Mesija ni Ronalda, za mene su oni brojke na papiru. Real je ove godine osvojio LS zahvaljuci Di Mariji, strasan igrac.
Aj da si rekao Maradona, on u Napoliju stvarno sam igrao, ali Zidan :lupko:E to je poenta!!! I ZIdanu niko nije trebao pa je uvek igrao u vrhunskoj formi...
dzabe i mesiju i ronaldu za siromasne sve statistike kad ih nikad nema na svetskim i u finalima i polufinalima LS,zato ih se niko nece ni secati kroz 20tak godina.
Čekaj, a šta je mali Messi bez Xavija i Inieste? Ovaj gol protiv BiH mu je bio prvi poslije 600+ minuta.
Sta je vama? Jel pratite vi prvenstva sirom europe cele sezone? Kako nikad slabiji nemacki tim? Nikad slabija holandija? Daj bre ne blamiraj se...
Nemci su uigrani, poznaju se svi, vecina igra zajedno, individualno su kvalitetni igraci. Ne mogu ballack, klose, schneider, kahn i ostali da igraju doveka... Dolaze nove generacije, drugaciji ce se fudbal gledati za 10-20godina.
Holandezi imaju ne toliko poznate igrace (par igraca samo) ali ko prati erdevisiu, i ostale lige... Blind je imao sjajnu sezonu iza sebe, Cilesen (golman) branio za ajax cele sezone, fantasticno branio.
Zasto bi morali svi da budu mega zvezde u najjacim klubovima evrope? Tim cini 11 igraca ipak na kraju, a to je najbolje portugal pokazao juce- samo ronaldo, ronaldo...
Fábio Coentrão, Pepe, Ronaldo u Realu,
Neuer, Boateng, Lahm, Kroos, Müller, Götze u Bajernu
Epilog? Real uništio Bajern (4:0 u Minhenu, 1:0 u Madridu), a juče isti igrači rezultat okrenut naglavačke![]()
Sta je vama? Jel pratite vi prvenstva sirom europe cele sezone? Kako nikad slabiji nemacki tim? Nikad slabija holandija? Daj bre ne blamiraj se...
Nemci su uigrani, poznaju se svi, vecina igra zajedno, individualno su kvalitetni igraci. Ne mogu ballack, klose, schneider, kahn i ostali da igraju doveka... Dolaze nove generacije, drugaciji ce se fudbal gledati za 10-20godina.
Holandezi imaju ne toliko poznate igrace (par igraca samo) ali ko prati erdevisiu, i ostale lige... Blind je imao sjajnu sezonu iza sebe, Cilesen (golman) branio za ajax cele sezone, fantasticno branio.
Zasto bi morali svi da budu mega zvezde u najjacim klubovima evrope? Tim cini 11 igraca ipak na kraju, a to je najbolje portugal pokazao juce- samo ronaldo, ronaldo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari