Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Thomas Muller, buduci rekorder po broju postignutih golova na svetskim prvenstvima! To sam rekao 2010-te, i bas mi danas drugovi kazu kako sam bio u pravu. :)
Mislim, lako je moguce, ako se ne varam vec ima 8 golova, ima 23,24godine ako ih ima i toliko. Dakle jos barem 3 prvenstva su pred njim. :)

Poslednja izmena:
Мажић на крају покварио утисак.
Али ипак ми је главни утисак целе утакмице тотална апатија Португалаца, на челу са Роналдом. Оваквог би га и Ким Дотком претрчао...

Koliko mi je simpatican ovaj Muller...

Said no one ever

Odlican je univerzalni igrac.
A prava steta sto nema Rojsa na prvenstvu.

@Boris Lozac
Original vojnik vermahta iz '41 negde u centralnoj Srbiji.

Nemačka je dala golove iz 19 penala od 20 poslednjih koje su izveli na SP-ima.
Jedan jedini koji nisu mogli da realizuju je bila uhvaćena živa lopta Lukasa Podolskog od strane golmana Srbije Vladimira Stojkovića u Port Elizabetu 2010 kada smo srušili Nemačku 1:0.

Poslednja izmena:
Originalniji mi je Neuer,kao pravi jungen :d

Ovaj Ronaldo je kao dete koje ne voli da gubi,onda pokaže pravu stranu ličnosti

Ovaj Ronaldo je jedan magarac samo takav...

Poštovanja prema najboljem fudbaleru na svetu :p

U pravu si, najbolji fudbaler ikada, kada neko postigne 17 golova u jednoj LŠ sezoni da se javi :D

Na 11 utakmica :Klanjanje

Nemački opis Mažića pred utakmicu: "Arrogant, unnahbar" (arogantan, nepristupačan)

Poslednja izmena:
Svabe igrale ko da su domacini... Mengele pripremio teren :D

Jel zna neko ko je ovaj nas indijanac sto je glumio linijskog sudiju? Samo je jedan ofsajd ubo i to na pocetku. Posle toga, bruka i sramota za Srbiju iako nismo ni igrali na prvenstvu.

Svabe igrale ko da su domacini... Mengele pripremio teren :D

Jel zna neko ko je ovaj nas indijanac sto je glumio linijskog sudiju? Samo je jedan ofsajd ubo i to na pocetku. Posle toga, bruka i sramota za Srbiju iako nismo ni igrali na prvenstvu.

Milovan Ristic/Dalibor Djurdjevic

U pravu si, najbolji fudbaler ikada, kada neko postigne 17 golova u jednoj LŠ sezoni da se javi :D

Pa to nije postigao u reprezentaciji nego u klubu...Decko igra u reprezentaciji kao da ga neko pre svake utakmice izudara i kaze mu: MORAS!!!! :)

Uh, mnogo treba da se razmontira Svedska...

Nego sad da vidimo kako ce ovi bosonogi Nigerijci da sadzgaju na plafonu malecke abu-hasane...to ce biti cool za gledati...:)

Orlovi se nisu plasirali u Brazil, ali tu su Super Orlovi (Nigerija) :banana:

Pa to nije postigao u reprezentaciji nego u klubu...Decko igra u reprezentaciji kao da ga neko pre svake utakmice izudara i kaze mu: MORAS!!!! :)

Sada igra sa ozbiljnom povredom kolena zbog koje nije trenirao mesec dana i zbog koje ne bi trebalo ni da igra. Mada i reprezentaciju je doveo do finala EP, a to je ipak prosečna reprezentacija. :)

Sada igra sa ozbiljnom povredom kolena zbog koje nije trenirao mesec dana i zbog koje ne bi trebalo ni da igra. Mada i reprezentaciju je doveo do finala EP, a to je ipak prosečna reprezentacija. :)

Sve to sto si rekao je ok, ali on, salu na stranu, i kad nije povredjen, ne igra na tom nekom vrhunskom nivou u rerezentaciji. A to je moras priznati malo glupo...

Obozavam profil ljudi koji hejtuju Ronalda.. Ili "Kristinu", ah taj kvalitetni humor :d

Obozavam profil ljudi koji hejtuju Ronalda.. Ili "Kristinu", ah taj kvalitetni humor :d

Ne hejtujem ja Ronalda druze, on je vrhunski igrac, ali cinjenica je da on ne pokazuje svoje kvalitete ni priblizno tako dobro kao u klubu. E to je bzv, inace nikada nisam sporio njegov kvalitet.

Kako bre ne pokazuje? Sam ih je odveo na svetsko!

Mislim ček jel pričamo o istom čoveku?

Nije bila tema kad se igralo protiv Švedske, ali realno iako gotivim više Mesija jer je veći talenat, a Ronaldo je cista ateleta, glupo je reći da on ne igra na istom nivou u reprezentaciji kao u klubu. Istina je da daje manje golova, ali dajte realnosti, nema u Portugalu pored sebe Di Mariju, Modrica, Alonsa i slično..

Pa to i jeste problem, treba mu jos 5 ultra kvalitetnih igraca da igraju za njega da bi uradio nesto.
Koga je imao Maradona kada je harao?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno