Том Меирелешу би боље било да више пажње обрати на фудбал, него на свој изглед...
Ragnar Lothbrok
Том Меирелешу би боље било да више пажње обрати на фудбал, него на свој изглед...
Poštovanja prema najboljem fudbaleru na svetu![]()
Svabe igrale ko da su domacini... Mengele pripremio teren
Jel zna neko ko je ovaj nas indijanac sto je glumio linijskog sudiju? Samo je jedan ofsajd ubo i to na pocetku. Posle toga, bruka i sramota za Srbiju iako nismo ni igrali na prvenstvu.
U pravu si, najbolji fudbaler ikada, kada neko postigne 17 golova u jednoj LŠ sezoni da se javi![]()
Pa niste to pričali kada je sam razmontirao Švedsku..
Pa to nije postigao u reprezentaciji nego u klubu...Decko igra u reprezentaciji kao da ga neko pre svake utakmice izudara i kaze mu: MORAS!!!!![]()
Sada igra sa ozbiljnom povredom kolena zbog koje nije trenirao mesec dana i zbog koje ne bi trebalo ni da igra. Mada i reprezentaciju je doveo do finala EP, a to je ipak prosečna reprezentacija.![]()
Obozavam profil ljudi koji hejtuju Ronalda.. Ili "Kristinu", ah taj kvalitetni humor :d
Kako bre ne pokazuje? Sam ih je odveo na svetsko!
Mislim ček jel pričamo o istom čoveku?
Pa to i jeste problem, treba mu jos 5 ultra kvalitetnih igraca da igraju za njega da bi uradio nesto.
Koga je imao Maradona kada je harao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari