Izdrzo HondurasŠto odigra 2-3 na francuze kada su Jamajci utrpali 8 :d
Častiš!!1153xxxxx Keš Račun
------------------------------------------
[3/3]
1108 15-06 03:00:00 Cote d Ivoire-Japan
Golovi 2-3 2,00
1109 15-06 18:00:00 Switzerland-Ecuador
Golovi 2-3 2,00
1110 15-06 21:00:00 France-Honduras
Golovi 2-3 1,99
------------------------------------------
15-06 01:21:31
Po 6 put cekam jednu utakmicu![]()
- JEDAN JEDINI GOL NA SVETSKOM PRVENSTVU na 8 utakmica (na utakmici u Nemačkoj 2006 protiv Srbije i Crne Gore)
Dzabe druze, to su moderni junky-ji o kladjenju... Objasni ovisniku da kladionica i fudbal nemaju nista zajednicko. Ali cim i moderatori ne znaju razliku, posto su oni najvise aktivni bas oko kladjenja sta reci.
...Sta mislis da neko placa CR koliko ga placa jer je on super faca i interesantan ljudima. To je sve naduvano jer je profesionalni fudbal idealan poligon za pranje novca.
Очекујем изненађење Португала данас. У сваком случају, сигуран сам да ће бити добра утакмица.
Real Madrid plaća Ronalda zato što im donosi profit. Bez velikih zvezda Real bi sportski i marketinški prestao da postoji, a velike zvezde se ne dovode za male pare.
Real Madrid je septembra 2013 postao prvi sportski klub koji je prešao granicu od 500 miliona evra godišnjih prihoda, tako da su i više nego sposobni da plate ne samo Ronalda, već i Bejla čiji transfer je oborio svetski rekord.
Ja mislim da ce biti iznenadjenje ako Portugalska ekipica ne primi 3 komada...![]()
Погледај ко игра у Португалу пре тога.. (Rui Patrisio - Žoao Pereira, Pepe, Bruno Alveš, Fabio Koentrao - Raul Meireleš, Migel Veloso, Žoao Mutinjo - Nani, Ugo Almeida, Kristijano Ronaldo) - Реци да су лоши играчи ? Битно је да Португал не прими гол у првих 20 минута, после 2 контре и ћао.. Немци су спори назад ужасно за Нанија и Роналда а Алмеиди је довољан један шут ( а успе да шутне из двадесетог покушаја).
Penal ili ne? Po meni je bio, ali opet je to bila 50-50 situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari