Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
_75544996_goallinetecnhology3.jpg

Kamera snimila, novi GoalControl sistem kaže da je gol tako da je sve jasno.

svima nesto sumnjivo, od stative nije, posle jeste a evo i tehnologije na delu:

[youtube]8GNKjJ7bTSw[/youtube]

Ne vidi se lepo iz tog ugla posto je golman krenuo da vadi loptu pa mi se cinilo da nije presla... ali ipak jeste, na ovoj gornjoj slici je malo.jasnije. :)

Kako malo jasnije kada se vidi cela linija gola a lopte nigde na liniji ili van gola jer je u golu ;)

PResla je liniju definitivno, ne ovoliko koliko pokazuje tehnologija meni se cini , ali jeste

Što odigra 2-3 na francuze kada su Jamajci utrpali 8 :d
Izdrzo Honduras

2-3 najlepsa igra ;)
Sve dolazi

Poslednja izmena:
Francuska ce imati ozbiljnih problema u osmini finala. Nalaze se u grupi gde nijedna ekipa osim njih ne zna da igra fudbal a veceras su igrali protiv do sada najlosije ekipe na prvenstvu. Ovaj Honduras je dve klase ispod Ekvadora i Kosta Rike, na primer.

1153xxxxx Keš Račun
------------------------------------------
[3/3]
1108 15-06 03:00:00 Cote d Ivoire-Japan
Golovi 2-3 2,00
1109 15-06 18:00:00 Switzerland-Ecuador
Golovi 2-3 2,00
1110 15-06 21:00:00 France-Honduras
Golovi 2-3 1,99
------------------------------------------

15-06 01:21:31

Po 6 put cekam jednu utakmicu :)
Častiš!! ;)

Pokrilo mi delic gubitka na Urugvaj ;)

Poslednja izmena:
Objavljen tim Argentine za start SP-a

1019542_Argentina.jpg

Mesijev učinak u karijeri:
- 3 Lige šampiona
- 6 titula u Španiji
- 1 olimpijsko zlato
- 4 zlatne lopte
- 243 gola u 277 ligaških mečeva za Barselonu
- 67 golova u Ligi šampiona
- JEDAN JEDINI GOL NA SVETSKOM PRVENSTVU na 8 utakmica (na utakmici u Nemačkoj 2006 protiv Srbije i Crne Gore)

@weasel
Congrats

Poslednja izmena:
Slozio bih se sa necijim misljenjem od pre par strana, kladjenje, tj kockanje, nema veze sa svetskim prvenstvom. Prognoze su jedno, kvote i tiketi nesto drugo i mislim da im ovde nije mesto.

World Cup 2014

Овај Хондурас не игра фудбал него џудо. Изубијаше Французе за све паре...
Срећа па нико од Француза није страдао.

Данас наш Мажић дебитује. Лепу су му утакмицу дали, једну од вероватно 5 најзахтевнијих у првој фази. Велика част и још већа одговорност. Ваљда неће упрскати...

Poslednja izmena:
Argentina jedva. Geldao sam prvo poluvreme. Ne igraju kao sto bi trebalo sa imenima koje imaju.

jedan bljesak Mesija i 2:0

Dzabe druze, to su moderni junky-ji o kladjenju... Objasni ovisniku da kladionica i fudbal nemaju nista zajednicko. Ali cim i moderatori ne znaju razliku, posto su oni najvise aktivni bas oko kladjenja sta reci.

Ova gol tehnologija ima smisla isto kao hawk-eye u tenisu, moze da se steluje kako hoces. Ja nisam video da je bio gol Benzeme mozda gresim... Da li je neko video gol? Sto se tice Mazica mislim da su mu "uvalili" ovu tekmu na osnovu koje ce videti od cega je napravljen, pravi test jer ce biti tenzije to sigurno jer su u pitanju portugalci kao i duel evropskih reprezentacija gde uvek ima posebne tenzije.

Poslednja izmena:
Naravno da je bio gol. Videlo se iz suprotnog ugla.
Bedak je što ga nisu priznali Benzemi, jer se lopta samo odbila od golmana. Ništa on tu nije uradio.

I ja mislim da je bio gol, na usporenom snimku se videlo dovoljno jasno. Ali da je bilo knap, jeste. :)

Очекујем изненађење Португала данас. У сваком случају, сигуран сам да ће бити добра утакмица.

Dzabe druze, to su moderni junky-ji o kladjenju... Objasni ovisniku da kladionica i fudbal nemaju nista zajednicko. Ali cim i moderatori ne znaju razliku, posto su oni najvise aktivni bas oko kladjenja sta reci.

Gresis. Nisam se kladio aktivno godinama pre ovog prvenstva. Jednostavno imam jako pozitivna iskustva sa kladjenjem na svetskim prvenstvima (zadnja dva u debelom plusu) a i kladjenje mi cini utakmice zanimljivijim.

Moderni fudbal i kladionica su u potpunosti povezani. Od sponzorstava do namestanja, preko agenata fudbalera, transfera, skandala, sve kontrolisu kladionice tj. kriminalci koji ulazu u fudbal. Sta mislis da neko placa CR koliko ga placa jer je on super faca i interesantan ljudima. To je sve naduvano jer je profesionalni fudbal idealan poligon za pranje novca.

Nemojte odgovarati na takve komentare, pusite ih da iskukaju par postova i prestace.

Poslednja izmena:
...Sta mislis da neko placa CR koliko ga placa jer je on super faca i interesantan ljudima. To je sve naduvano jer je profesionalni fudbal idealan poligon za pranje novca.

Real Madrid plaća Ronalda zato što im donosi profit. Bez velikih zvezda Real bi sportski i marketinški prestao da postoji, a velike zvezde se ne dovode za male pare.
Real Madrid je septembra 2013 postao prvi sportski klub koji je prešao granicu od 500 miliona evra godišnjih prihoda, tako da su i više nego sposobni da plate ne samo Ronalda, već i Bejla čiji transfer je oborio svetski rekord.

Очекујем изненађење Португала данас. У сваком случају, сигуран сам да ће бити добра утакмица.

Ja mislim da ce biti iznenadjenje ako Portugalska ekipica ne primi 3 komada...:)

Poješće ih Švabe, kakav crni Portugal, otkad reprezentaciju čini jedan igrač?

Real Madrid plaća Ronalda zato što im donosi profit. Bez velikih zvezda Real bi sportski i marketinški prestao da postoji, a velike zvezde se ne dovode za male pare.
Real Madrid je septembra 2013 postao prvi sportski klub koji je prešao granicu od 500 miliona evra godišnjih prihoda, tako da su i više nego sposobni da plate ne samo Ronalda, već i Bejla čiji transfer je oborio svetski rekord.

Pogledaj koliki dug ima Real, da ne žive na račun države propali bi odmah, kakvi crni prihodi, Španija nikad u većoj krizi nije bila.. Dug je tacnije nekih 550 miliona, sto je duplo vise u odnosu na 2001.

Poslednja izmena:
Ja mislim da ce biti iznenadjenje ako Portugalska ekipica ne primi 3 komada...:)

Погледај ко игра у Португалу пре тога.. (Rui Patrisio - Žoao Pereira, Pepe, Bruno Alveš, Fabio Koentrao - Raul Meireleš, Migel Veloso, Žoao Mutinjo - Nani, Ugo Almeida, Kristijano Ronaldo) - Реци да су лоши играчи ? Битно је да Португал не прими гол у првих 20 минута, после 2 контре и ћао.. Немци су спори назад ужасно за Нанија и Роналда а Алмеиди је довољан један шут ( а успе да шутне из двадесетог покушаја).

Погледај ко игра у Португалу пре тога.. (Rui Patrisio - Žoao Pereira, Pepe, Bruno Alveš, Fabio Koentrao - Raul Meireleš, Migel Veloso, Žoao Mutinjo - Nani, Ugo Almeida, Kristijano Ronaldo) - Реци да су лоши играчи ? Битно је да Португал не прими гол у првих 20 минута, после 2 контре и ћао.. Немци су спори назад ужасно за Нанија и Роналда а Алмеиди је довољан један шут ( а успе да шутне из двадесетог покушаја).

Sve je to super...ali...pogledaj samo kako je prosla Spanija sa Holandijom...Nemci trce svih 90 min isto...Portugal dobar ali nedovoljno da naude Nemcima...videcemo...

Penal ili ne? Po meni je bio, ali opet je to bila 50-50 situacija.

Ovaj deo prvenstva je mnogo cudan. Mnogo golova, preko 3 u proseku, mnogo penala, sumnjivih odluka, 3-4 prelaza 1/2 ili 2/1. Makar je zanimljivo za pratiti, zadovoljan sam za sad :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno