Šta je novo?

FUDBAL na ADI OVE godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kiza_m

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
619
'Ajde ljudi lepo da se podelimo da ne bi bilo zabune.
Dakle molim da samo fuzbaleri postuju ovde, a basketashi neka koriste onaj drugi thread.
Fuzbaleri javite se. Molim da se zainteresovani prijave i navedu dan u nedelji i vreme koje im odgovara.
Ne zhelim da budem organizator, poshto sam nov u gradu, vec samo da otklonim zabune nastale oko sporta, terena, termina...

Ajmo, ajde svi u napad ;)

Defanzivni vezni. Prijavljen (za nedelju, ako igramo)
Filip, 23 godine, po zanimanju filipenko :smoke:

univerzalac. samo da se igra ;) samo vikendom odgovara

Ja sam vam nešto ko Duljaj :D:D... nemam pojma da igram (obzirom da nisam fudbal sigurno godinu dana igrao), ali makar trčim neprestano. Basically takođe više vikend odgovara, ali nije nemogući ni da odgovaraju radni dani.

Ajde posto nam odgovara vikend hocemo li sutra (nedelja) popodne? I gde tacno? Ili, posto je ovo ipak malo kasno obavestenje, da krenemo lepo od sledeceg vikenda sa fudbalicom? Sta mislite?

Ako dobro znam da brojim, a znam da znam, sada nas je devetorica.
Ne znam kakvi su tereni na Adi. Da li ce biti dovoljan josh jedan player ili da chekamo trojicu. Shto se mene tiche sutra mi odgovara u bilo koje vreme. Da sachekamo do vecheras pa da preciziramo.

By the way, da li neko ima osnovno sredstvo? Loptu?

Ja mogu od sledeceg vikenda, po mogucstvu neka bude nedelja poshto u subotu imam utakmicu...

Sto se mene tice sutra nije realno, ali ako se u naredna dva-tri dana dogovorimo moze sledeca, i SVAKA sledeca nedelja.

meni takodje odgovara. sutra mi po ovome izgleda nerealno, ali sam spreman. ako hocete, aj da opalimo od sledeceg vikenda

Zaboravih: ajde, bre Bane, em si mod em si startovao onaj drugi tred gde se napravilo celo zamesateljstvo, pa si se ucutao, uzmi na sebe organizaciju! Mislim da tu nema mnogo komplikacija; kazes mesto, datum, vreme, pa ko dodje - dobro dosao, makar igrali na male golice za prvi put. Onda u ponedeljak otvorimo tred gde svi urlamo od srece i veselja kako je bilo super, naigrali se ko pravi, oterali Pikseta i Deja kao netalentovane, jurile nas ribe, napili se sve mezeci pecenu bicetinu... Malo marketinga i eto sledece nedelje Bench Sabora na Adi!

freehand je napisao(la):
Zaboravih: ajde, bre Bane, em si mod em si startovao onaj drugi tred gde se napravilo celo zamesateljstvo, pa si se ucutao, uzmi na sebe organizaciju! Mislim da tu nema mnogo komplikacija; kazes mesto, datum, vreme, pa ko dodje - dobro dosao, makar igrali na male golice za prvi put. Onda u ponedeljak otvorimo tred gde svi urlamo od srece i veselja kako je bilo super, naigrali se ko pravi, oterali Pikseta i Deja kao netalentovane, jurile nas ribe, napili se sve mezeci pecenu bicetinu... Malo marketinga i eto sledece nedelje Bench Sabora na Adi!
Važi, nije proglem. Nego pošto od ovog vikenda nema ništa, odnosno od ove nedelje, pošto je formula sutra, pretpostavljam da ostaje sve za sledeći vikend. A samo nešto da završim, pa ću od ponedeljka da se pri'vatim organizovanja.

Bane® je napisao(la):
Važi, nije proglem. Nego pošto od ovog vikenda nema ništa, odnosno od ove nedelje, pošto je formula sutra, pretpostavljam da ostaje sve za sledeći vikend. A samo nešto da završim, pa ću od ponedeljka da se pri'vatim organizovanja.
I ja verujem da nije PROGLEM. :-devil-:
Ajde onda, blago nama.

OK onda neka bude sledeca nedelja.
Lopta?

Moze sledeca nedelja.
Bane, preporucujem ti kada se dogovorimo za sledecu nedleju i ako bog da organizujemo se, da ispraznis ovaj thread od svih postova kako bi se lakse snasli u threadu za sledecu nedelju i tako se dogovarali svake nedelje.

Ma nema tu sta vise da se dogovara sem mesta i termina; Nedelja, Ada u 11 00?
Sve ostalo Bane nek postavi u ponedeljak. Da, lopta! Gledacu ja da ponesem neku, makar morao da kupim mom klincu jednu, pa mu odmah ukradem.

Ja se unapred izvinjavam sto naredne nedelje necu moci da dodjem :( (turnir u Doti 10. u Platou, kao sto sam vec pomenuo u onom drugom tredu) ali inace sam uvek spreman da vikendom pikamo fudbalicu

docicu i ja
kad je na kraju ostalo , moze

Nedelja 11, odgovara. Meni. Gde ćemo da se nađemo.

Kome još odgovara? Kolko nas se javilo? 2-3? Aj javite se, a ja ću da pojurim staru ekpiu :).

Ja sam se vec prijavio; i nema "kome odgovara", nego "ko dolazi"!
Ja se izvinjavam ako ovo mnogo naredbodavno zvuci, ali me naucilo da od mnogo dogovaranja hasne nema, pogotovo kad je ovako raznorodna grupa u pitanju. Dakle?

P.S. Bane, udri recku! :banana:

Poslednja izmena:
i ja igram, pozicija koja god, samo da ne trcim do smrti. :)
inace, mislim da bi za terene na adi idealno bilo 5 + sesti golman.

p0z,
Milan

Ja dolazim u nedelju u 11h i mogu da ostanem do nekih 14h, ali mislim da cemo se (valjda) izigrati do tada. Josh samo mesto da se precizira...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno