Ovu temu je otvorio Tosa sa ciljem da napravi sprdnju od zalbi na sve vezano za W10m kojih je itekako bilo u opstem 10-ka threadu a i po ostalim temama. Dakle njemu i jos malom broju win botova cilj je bio da se ne dira u MS-ovu svetinju aka w10m, da se clanovi-korisnici win 10 Lumia (
modeli koje ta 3-4 win advokata ni nemaju a neki ih ni u izlogu nisu videli) predstave kao trolovi, lazovi i hejteri.
Uredjaj koji koristim je 9 meseci radio katastrofalno sto je opste poznata stvar i po netu. Zalio sam se i u w10m threadu ali najvise u L550 temi (kao i pshnd i jos neki clanovi) i bukvalno dan nije prosao da dezurni winbot-advokati nisu napadali i smarali kako lazemo, trolujemo - enemoon direktno, tosa kroz smaracke postove gde po 10000x pominje kako je prezadovoljan sa 730-icom i
nikadviselagdroid! a Gari sa dobro poznatim kvazi-diplomatskim km-skim postovima.
Pa ti imbaqq nadji pravi termin za takvu "pojavu", kad vec pominjes medicinu
Sa ostalim win korisnicima i fanovima se nisam sukobljavao, npr sa darkom1290 uopste ne delim toliko pozitivno misljenje o ovom OS-u ali sta sad, pomagao mi je i na pp oko "insajderisanja".
Takodje sam i od botova i od normalnih clanova dobijao savete da reklamiram Lumiu i da nesto nije u redu sa hw-om.
Znao sam da od toga nema nista vec da je nestabilan beta-sw problem al' ajde. L550 je nekoliko puta zavrsila u rukama servisera koji je samo mogao da konstatuje da je uredjaj ok a sw nestabilan.
I tako skoro 10 meseci kasnije 2 dobra apdejta popravise 95% problema, L550 sada radi drasticno stabilnije. Valjda je to neka nova developerska magija da apdejtom poprave taj zli, pokvareni hardver
Na kraju sam zadovoljan kako radi 550-ica ali ponuda i kvalitet aplikacija pocinju da budu problem cak i starijim korisnicima, u ovom slucaju mom ocu od 58 leta koji cesto pita "kako ovo ne moze kod mene a moze kod tog i tog", "zasto mi pretrazivac/neke app rade ovoliko sporije nego kod (LG Leon je u pitanju)" i da ne nabrajam dalje.
Na aplikacije bih mogao da se zalim ali nema potrebe, to je odavno poznato a i licno nemam problem jer nikada necu ni koristiti winfon kao glavni uredjaj.
Ali sam odlepio jer sam ocekivao WP 8.1 pouzdanost-stabilnost a dobio raspad beta w10m softver na testiranje (citaj nerviranje) u periodu od skoro 10 meseci.
Na srecu sa tim je gotovo.
Naravno sve to nije moglo da prodje bez napada, optuzbi da sam trol, lazov itd, znace i clan pshnd o cemu pricam
Sent from my D6503