Šta je novo?

Frustracije u vezi sa MS i Windows telefonima - Recycle bin

Nije poenta da korisnike WP ubedimo da je WP kanta, nego da korisnici WP ne ubeđuju druge kako WP nije kanta.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
A kako ne wp korisnici znaju sta je za mene dobro, a sta je lose? Tako mozemo da predjemo na temu automobila, devojaka/zena, kuca/stanova itd. Da li tome ima kraja? Ako nekome nesto odgovara, a drugome ne, mislim da tu nema mesta raspravi, pogotovo toliko neosnovanoj. Ti kao moderator bi medju prvima to trebao znati. I ja eto sto koristim L930 mogu slobodno ka kazem da mi telefon odlicno odradjuje posao za koji sam ga kupio, bez da mi neko skace u oci odma. Tako bi valjda trebalo da bude. To znaci da ja sto koristim od apps ima na store, da radi lepo, da mi ne izbacuje svaki sekund (jer bih ga menjao do sada da to radi), da mi baterija drzi dobro, da mi se kvalitet kamere svidja, pogotovo sa zadnjim update-om itd. Znaci zadovoljava MOJE potrebe MOJ telefon, MENI. Skroz individualna stvar. Sa tim sto sam napisao mislim da nisam nikoga uvredio niti napao. Stavise siguran sam da nikog nisam napao. Zasto onda korisnici drugih OS-a momentalno skacu i pocinju da mi objasnjavaju kako to nije dobro, kako w10m nevalja, kako sam fanatik, zaludjenik i ko zna sta jos? Pravite sprdnju od jednog ozbiljnog sajta i foruma...

Nemam nista protiv usera, burazer i kolega s posla i dalje se muce sa Presvetlim, ali kao dojucerasnji korisnik imam valjda neka prava da pisem o utiscima ili je zabranjeno?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Veliki deo problema je što su termini topa odlično, zahtevan korisnik, baterija drži dva dana, stabilno radi, itd. prilično rastegljivi, te diskusija veoma lako skrene u metafiziku.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kada WP korisnici budu išli na Android deo da objašnjavaju kako je WP cool a Android ******, sa punim pravom ih treba saseći. Međutim dokle god se vodi priča na Win delu, ne vidim kako ikome to smeta. Zamisli nemaju svi isti ukus i potrebe i sad zato što ti voliš da promeniš launcher a onog tamo baš briga, tvoje je ipak merodavnije i sad ćeš ti njemu da objasniš da je glup. Nije. Samo je tebi dosadno i nemaš pametnija posla u životu kad si sebi zadao cilj da na jednom podforumu gde se skuplja 0.3% nečega ti braniš neki tamo operativni sistem. Užas.

Ti - imaginarna osoba, da se neko ne oseti prozvanim direktno.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Jesu ti termini rastegljivi, i lagano prica moze da ode stranputicom, to se u potpunosti slazem. Mada sve sto hocu da istaknem je da je to individualna stvar. Meni laganica gura baterija oko dana i malo na 930. Tako ga koristim i licno sam zadovoljan. Sto bi rekli ja sam srednje-zahtevan korisnik. Nekome je ta baterija losa ko ne silazi sa 10 aplikacija po ceo dan. Tako da ako je neko zadovoljan sa necim a neko nije, opet je blesavo pokretati ubedjivanje i raspravu jer nema smisla nikakvog. Da li o bateriji, kameri, zastupljenosti i sta ja znam. Jednostavno ova tema nema smisla.

Pa za par njih ima jer imaju neodoljivu potrebu da cim neko kaze da mu se svidja na W nesto ili da je za njegove potrebe to bolje nego Android da dodju i objasne mu da je majmun i da nema pojma. A sa druge strane je vrhunac to sto svaki dan kacimo SS sa drugim icon pack-om i wallpaperom, jer to je profesionalna upotreba uredjaja. Da se razumemo, koristim Android i da, iako mi se ne svidja da to priznam, mislim da je kompletniji izbor za zahtevnijeg korisnika iako bih voleo da nije tako. Ali se jezim kad vidim kako neki dolaze ovde da lece frustracije...

Sto neko rece, zanimljivo je kako nema ovakva tema za Android, nije da ne bi bilo materijala.. Cackam drugaricin P9 lite pre neki dan, senzor otiska super radi, ocitao joj iz treceg pokusaja. Ulazak u galeriju iz kamera aplikacije fazon istom (ne)brzinom kao na mojoj 550, 3, 4 puta skuplji telefon.
Get a life je*ote. A i MS botovi (nadam se da niste) bi mogli da smanje dozivljaj..

Borise, moja ćerka ima P9 lite i jedna od stvari koja me je apsolutno impresionirala je brzina i efikasnost očitavanja otiska. Šta znam, možda drugaricin model ima neki problem.
A razlika u ceni u odnosu na 550 sigurno nije 3-4 puta kao što kažeš.
Sigurno je bilo razloga za pokretanje slične teme kod u Android temi. Samo, ja se nikada nisam nervirao (oduvek imao flagship androide, možda i zato), nisam imao posebne razloge za .
A 640 koju imam kao službenu (sam birao kad sam uzimao, ne mogu da se nakajem!) mi posle godiu dana služi kao dumb phone ili kao hotspot, pa ti vidi.
(mobilne telefone koristim od 1997, imam niska očekivanja od uređaja, nisam naložen ni na šta posebno)

@darko
Tebi i meni je lako, ne moram ni da pročitam i mogu da stojim iza svake tvoje napisane!
Lepo je videti da u ovom ludom svetu ima normalnih i pre svega realnih ljudi...

@rotkod, ali bar imamo temu za lečenje frustracija.
:D :D :D
U Android sekciji, kad razmislim malo, skoro pa svaka tema na jedan ili drugi način služi za lečenje frustracija.
:whip:

Tamo je organizovano uzdizanje u nebesa odredjenog modela ili pljuvanje odredjenog brenda pa sad ako nisi u ekipi eto problema. Malo se okomimo na LG, pa onda na Samsung, pa je onda 5x naj telefon na svetu a onda to odjednom postane 6p i 5x je ******. Ko se ne slaze, sad cemo nas 50 da se okomimo na njega. Kao obdaniste neko.

No apsolutno stoji to da dok god MS ne uradi nesto po pitanju app, a sudeci po tome kako nastupaju ne vidim da im je to u planu, W10m ce nazalost samo da ide dole. Krivo mi je ali tako je. App gap je bas bas ogroman. Korisnici hoce aplikacije. Da ima deo njih koji trazi basic funkcije i njima je W10 kao takav idealan. Imas deo ljudi da kazem koji su prosecni korisnici i oni tu i tamo nalete na nesto sto im nedostaje ali predju preko toga i imas one koji sebe smatraju za napredne korisnike i njima realno razumem da mnogo stvari fali. Ne racunam tu igranje sa menjanjem launcher-a i slicnih gluposti koje se ovde smatraju merodavnim kada je ozbiljnost uredjaja u pitanju ali kazem mnogo aplikacija fali, mnoge ozbiljne firme su batalile razvoj svojih W10 aplikacija i to samo negativno moze da utice na broj korisnika. Videcemo sta donosi buducnost ali 4god je stvarno po meni previse kredita...

Dobro, jesmo li onda zakljucili da postoje ljudi kojima odredjeni OS odgovara upravo takakv kakav je, nebitno na ime koji nosi? Na osnovu toga, je l' mozemo da kazemo da postoje ljudi kojima windows 10 mobile odgovara u svakom aspektu i jednostavno nemaju potrebu da traze dalje? Ljudi Bozji, prestanite vise s tim "zahtevan korisnik mobilnog telefona". Pa mozes biti zahtevan kol'ko 'oces, ti u rukama i dalje imas mobilni telefon koji moze da poziva, da prima pozive, da salje poruke, da prima poruke, fotografise nesto u ko zna kakvom kvalitetu i eto, mozes da prckas nesto po internetu. Koja bre zahtevnost? Je l' to ona zahtevnost gde ti na jednom monitoru stoji AutoCAD crtez od 30ak MB, na drugom monitoru linkovan u Revit model kao referenca, na trecem monitoru ti Revit model linkovan u Max a na cetvrtom monitoru imas PS u kojem sredjujes mape a u pozadini ti radi ko zna sta jos? Ne, nego je to zahtevnost na nivou "hocu da mi rade mesindzeri u pozadini dok ja kacim fotke na instagram sa hestagom "vidi koliki sam mediokritet". Mobilni telefon i zahtevnost NE IDU zajedno u istoj recenici. Ni continuum, koji je kao neki pravac u kojem ce se te stvari dalje razviljati, nije to sto se pomisli kad se kaze "zahtevan korisnik" i "ozbiljan rad". Ti termini su rezervisani za PC domen i odatle se nece mrdnuti jos dugo.

Koristite sta hocete ali KO GOD da ubedjuje nekog drugog da nesto treba da ostavi i prihvati nesto drugo je u mojoj knjizi ******. A oni, koji pokusavaju da te ubede da nesto sto ti dobro radi zapravo ne radi, su tek poseban slucaj za koji medicina jos uvek nema pravi termin. Mnogo bitnijih tema u zivotu ima od toga ko ima koji mobilni telefon. Nije vas novac, nije vam ni rod ni porod i stoga zivite svoj zivot. Pis.

Sto neko rece, zanimljivo je kako nema ovakva tema za Android, nije da ne bi bilo materijala.. Cackam drugaricin P9 lite pre neki dan, senzor otiska super radi, ocitao joj iz treceg pokusaja. Ulazak u galeriju iz kamera aplikacije fazon istom (ne)brzinom kao na mojoj 550, 3, 4 puta skuplji telefon.
Get a life je*ote. A i MS botovi (nadam se da niste) bi mogli da smanje dozivljaj..

Razlika u ceni nije 3, 4 puta već duplo (550 je trenutno 19.000 din u legalnoj prodaji, a P9 lite je 40.000 din), a to opravdava hardver - mnogo bolji ekran, mnogo bolje kamere, kvalitet izrade, chipset...
Svakako se slažem i kao što sam već pisao da po odnosu cena i hardvera P9 lite bi trebao biti dosta brži od 550, ali to nije slučaj. Brži jeste, ali ne koliko bi trebalo. No, sa čitačem otiska zaista nemam nikakav problem, čak i po rivjuovima spada u jedan od najboljih. Međutim, imam registrovane otiske za moju levu i desnu ruku, devojkin otisak, sestrin i kevin. Svima nama otključa iz prve osim kevi. Tek iz drugog ili trećeg pokušaja uspe da prepozna otisak. Pokušali smo par puta da registrujemo ponovo i uvek je isti slučaj... Zaista ne znam šta je u pitanju.

***, ja pišem realno stanje i jednog i drugog, ali eto, nekima i to smeta jer sam im čačnuo u njihovo.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
Ovu temu je otvorio Tosa sa ciljem da napravi sprdnju od zalbi na sve vezano za W10m kojih je itekako bilo u opstem 10-ka threadu a i po ostalim temama. Dakle njemu i jos malom broju win botova cilj je bio da se ne dira u MS-ovu svetinju aka w10m, da se clanovi-korisnici win 10 Lumia (modeli koje ta 3-4 win advokata ni nemaju a neki ih ni u izlogu nisu videli) predstave kao trolovi, lazovi i hejteri.

Uredjaj koji koristim je 9 meseci radio katastrofalno sto je opste poznata stvar i po netu. Zalio sam se i u w10m threadu ali najvise u L550 temi (kao i pshnd i jos neki clanovi) i bukvalno dan nije prosao da dezurni winbot-advokati nisu napadali i smarali kako lazemo, trolujemo - enemoon direktno, tosa kroz smaracke postove gde po 10000x pominje kako je prezadovoljan sa 730-icom i nikadviselagdroid! a Gari sa dobro poznatim kvazi-diplomatskim km-skim postovima.

Pa ti imbaqq nadji pravi termin za takvu "pojavu", kad vec pominjes medicinu ;)

Sa ostalim win korisnicima i fanovima se nisam sukobljavao, npr sa darkom1290 uopste ne delim toliko pozitivno misljenje o ovom OS-u ali sta sad, pomagao mi je i na pp oko "insajderisanja".

Takodje sam i od botova i od normalnih clanova dobijao savete da reklamiram Lumiu i da nesto nije u redu sa hw-om.
Znao sam da od toga nema nista vec da je nestabilan beta-sw problem al' ajde. L550 je nekoliko puta zavrsila u rukama servisera koji je samo mogao da konstatuje da je uredjaj ok a sw nestabilan.

I tako skoro 10 meseci kasnije 2 dobra apdejta popravise 95% problema, L550 sada radi drasticno stabilnije. Valjda je to neka nova developerska magija da apdejtom poprave taj zli, pokvareni hardver :)

Na kraju sam zadovoljan kako radi 550-ica ali ponuda i kvalitet aplikacija pocinju da budu problem cak i starijim korisnicima, u ovom slucaju mom ocu od 58 leta koji cesto pita "kako ovo ne moze kod mene a moze kod tog i tog", "zasto mi pretrazivac/neke app rade ovoliko sporije nego kod (LG Leon je u pitanju)" i da ne nabrajam dalje.

Na aplikacije bih mogao da se zalim ali nema potrebe, to je odavno poznato a i licno nemam problem jer nikada necu ni koristiti winfon kao glavni uredjaj.

Ali sam odlepio jer sam ocekivao WP 8.1 pouzdanost-stabilnost a dobio raspad beta w10m softver na testiranje (citaj nerviranje) u periodu od skoro 10 meseci.
Na srecu sa tim je gotovo.

Naravno sve to nije moglo da prodje bez napada, optuzbi da sam trol, lazov itd, znace i clan pshnd o cemu pricam :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Samo da se pohvalim, danas sam prodao svoju Lumia-u 920 (za 70€). :happy: Nexus, here I come! ;)

Pa mozes biti zahtevan kol'ko 'oces, ti u rukama i dalje imas mobilni telefon koji moze da poziva, da prima pozive, da salje poruke, da prima poruke, fotografise nesto u ko zna kakvom kvalitetu i eto, mozes da prckas nesto po internetu.

Taj dan kad sam turio Lumiju na oglase, upravo sve to sto si naveo nisam mogao. Tj. mogao sam posle 399 hard reseta. Naravno da backup nije radio, pa je trajalo dobrih 8 sati.

Sent from my m2 note using Tapatalk

hsv ti si jedan od najgorih trovaca na win podforumu,milion puta si napisao jedno isto,vredjao ljude ni krive ni duzne a to nastavljas i dalje.Sta je s tobom,covece???Jel bi da nama ostalima koji ne delimo tvoje misljenje zabranis mozda prisustvo ovde?Da lepo ostanes sam i kacis svaki dan isti post?Jel bi bio srecniji tada???Ko mi ne veruje neka samo pocne da lista tvoje postove ovde,uverice se brzo.

Poslednja izmena:
Pa nisi valjda pokvaren telefon prodao?
Zezaš se ili?

Ajde ljudi vise batalite se ove teme... Nikome ne sluzi za nista dobro. Bukvalno... Svaki telefon ima svoju temu, pa ko ga poseduje tamo neka pise. Ko je na drugim platformama, takodje ima temu za svoj model. Realno svi su pomalo u pravu i malo u krivu. Najbolje da moderatori zatvore ovu temu jer nije forumu ama bas nista dobro donela...

@ enemoon

Napisao sam sta sam imao, ne pada mi na pamet da gubim vise vreme sa kojekavim "duplim nalozima", fanbojima itd.

Ne nerviraj se toliko bro ;)

A ko je "trovac, hejter, lazov" ima ko da proceni i sankcionise.

Svako dobro.

Sent from my D6503

ma svi su ovo moji nalozi,samo smo nas dvojica ovde ;)

Evo da napisem svoje iskustvo sa L735.

Uzeta na ugovor pre godinu ipo dana sa sistemom 8.1
Sa tim sistemom sam stvarno bio prezadovoljan kako je sve radilo. Nisam neki zahtevan korisnik sto se tice aplikacija i toga, bitno mi je tad bilo i sad da telefon tecno radi. Sve sto mi je trebalo je uvek radilo na 8.1 Navigacija,pozivi,poruke,whatsapp,messenger itd. Uglavnom sve te neke osnovne aplikacije.

Uzeh 735 jer sam video da ce biti medju prvima koji ce dobiti w10m. E sad, moja nada je bila da ce ostati stabilnost 8.1 sistema a da ce se broj aplikacija drasticno povecati.

Nazalost osim sminke i eventualno par aplikacija(tomshardware, ovaj mTalk sa kog pisem ne znam da li je bio na 8.1) nije doneo apsolutno nista. Iskreno, vise je odmogao nego sto je pomogao. Sa 8.1 sistemom bukvalno nisam imao priliku da vidim ono "loading" ili bilo sta slicno, tako je radilo da gde god se klikne to se otvori/zatvori u sekundi i nije bilo crashova ili bilo cega loseg.
Milion puta vec pricam sam sebi da cu da vracam sistem ali me mrzi to da radim. Crashuju app-ovi, dugo se ucitavaju, velika vecina sto ima na iosu,androidu ovde nema.
Uprkos svemu tome ja ovaj telefom zadrzavam i kada uzmem p9 lite na ugovor sad ili neki slican ide na oglas ovde bez otvaranja pakovanja.
Jednostavno je ovaj telefon dovoljan za moje potrebe. Baterija mi dosta traje, solidna kamerica i ima sve sto mi treba.
U ovom trenutku nikom ne bih preporucio da uzima lumia telefone jer nemaju neku ponudu i dzabe im dobar hardver kad je sistem i aplikacije koje se pisu za njega nezadovoljavajuci.

Svako naravno ima pravo na svoj izbor.

Svako treba da ima pravo na svo

Sent from mTalk

Znaci odustao si od loseg kineza :)

Ne smatram da su modeli kineski proizvodjaca losi, znas i sam da sam zeleo da kupim Le Max 2, a razmatrao sam i neke od Xiaomi modela. Vidim da Le Max 2 moze da se kupi za 280€ na KP, sto je i vise neko odlicna cena za telefon sa takvim HW-om. Ipak, od kineza sam odustao, jer znam da ne bih imao vremena, a ni zivaca/volje da isprobavam razne ROM-ove, a nisam siguran koliko su default skin-ovi (EUI, MIUI i sl.) na tim telefonima stabilni. Znam da postoji i alternativa za njih u vidu custom ROM-ova (npr. CM13 i dr.), za koje njihovi korisnici imaju uglavnom samo reci hvale, ali ipak, zelim stabilan i pouzdan sistem "out of the box". Zato sam se opredelio za Nexus 5X (6P je dosta skuplji). Xperia Z3+ mi je takodje privukao paznju, ali ipak idem na Nexus. Dosta mi je bitna i dobra kamera na telefonu, a ova dva Nexus-a su trenutno jedni od najboljih camera phone-a na trzistu.
Ali da kinezi imaju odlicnih modela, imaju. Neprikosnoveni su kad je u pitanju odnos ulozeno-dobijeno. ;)

Zbog Le Max 2 te i pitam. Jednostavno je toliko u svemu bolji od 5x da mislim da nijednog trenutka ne bi trebao da se razmišljaš. Pušten je source, ROMova već sad ima a tek će ih biti. No naravno, izbor je tvoj, samo sam hteo od pomoći da budem :)

No neću dalje u off.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ovu temu je otvorio Tosa sa ciljem da napravi sprdnju od zalbi na sve vezano za W10m kojih je itekako bilo u opstem 10-ka threadu a i po ostalim temama. Dakle njemu i jos malom broju win botova cilj je bio da se ne dira u MS-ovu svetinju aka w10m, da se clanovi-korisnici win 10 Lumia (modeli koje ta 3-4 win advokata ni nemaju a neki ih ni u izlogu nisu videli) predstave kao trolovi, lazovi i hejteri.

Uredjaj koji koristim je 9 meseci radio katastrofalno sto je opste poznata stvar i po netu. Zalio sam se i u w10m threadu ali najvise u L550 temi (kao i pshnd i jos neki clanovi) i bukvalno dan nije prosao da dezurni winbot-advokati nisu napadali i smarali kako lazemo, trolujemo - enemoon direktno, tosa kroz smaracke postove gde po 10000x pominje kako je prezadovoljan sa 730-icom i nikadviselagdroid! a Gari sa dobro poznatim kvazi-diplomatskim km-skim postovima.

Ovih dana sam bio veoma zauzet i vidim da sam propustio zanimljivu rasparavu na temu MS vs Android .... nemam šta novo da dodam, a ako bih nešto napisao samo bih se ponavljao što mi nije namera, ali vidim da pojedinim članovima ne manjka enuzijazma da nam ponovo pričaju stare priče i ubeđuju u to da mi koji imamo wp ne treba da verujemo svojim očima nego njihovim teorijama.

Da ne ostanem dužan hsv-u obzirom da me je prozvao i prokomentarisao moj razlog otvaranja teme, pa evo da odgovorim, a on će već sam proceniti kao i uvek da li je to tako ili možda sam lažov, winbot, winfanboj kako voli da kaže, dakle moj razlog otvaranje ove teme je prevashodno bio taj da se na neki način odvoje postovi članova koji imaju probleme sa svojim uređajima od hejterskih i praznih postova koji ne doprinose ni sa čim osim da potpaljuju vatru, tako da pre svega ova tema je otvorena zbog tebe i tebi sličnih ljudi gde bi mogli pišete o propasti MS gde bi usmerili svoj gnev tako da ostale teme ne budu zagađene raznim glupostima. Očigledno da je ovde problem ako se kaže da telefon radi korektno, a pojedinim članovima smeta čak i to ako se neko usudi i želi da pita za wp odmah krene pljuvanje po istom po mom mišljenju neosnovano ...

Apsolutno podržavam i naravno nisam protiv toga da se u temi o wp piše o problemima koje korisnik ima ali naravno ponoviću po milioniti put protiv sam vređanja i omalovažavanja drugih ljudi, nisam pristalica toga da treba ubeđivati druge ljude u to da mu telefon loše radi što je teška nebuloza, između ostalog još jedan od razloga otvaranja ove teme. Dakle moja namera u vezi ove teme nije loša, samo je loše protumačena od strane pojedinaca ali to je već njihov problem ....

Naravno sve to nije moglo da prodje bez napada, optuzbi da sam trol, lazov itd, znace i clan pshnd o cemu pricam :)

Da si ozbiljan ne bi napisao ovako nešto .....

Poslednja izmena:
Hsv je sa te strane potpuno u pravu. Koji god problem da sam napisao da imam, uvek je išao isti šablon odgovora - meni radi (savršeno). Zabole me što tebi radi jer meni ne radi, a hoću da radi. Ako ne znaš rešenje, STFU.
Kasnije su odgovori prelazili u „nemoguće da ti ne radi“, „čisto sumnjam da ti ne radi“ i sve na taj fazon, pa čak na kraju i svrstavanje u hejtere i lažove.

Je l' sad malo jasnije zašto vas ceo forum smatra fanbojevima?
Eno, ja sam na MS forumu stigao već da pljucnem i na Huawei, a napisao sam i ovde u par navrata svoje mišljenje i dosadašnja iskustva, šta je dobro, a šta loše.
Šta? Sad pošto imam P9 lite to mora biti savršen telefon i niko ne sme ništa loše da napiše o njemu? How yes no.

Pshund to što si napisao nije tačno ("Sad pošto imam P9 lite mora biti savršen telefon i niko ne sme ništa loše da napiše o njemu"), radi se o tome da kada se napiše da telefon radi kako treba i da ta greška nije uočena onda se ti ljudi vređaju proglašavaju fanbojevima i trolovima, da li je to tebi OK? Ako je to po tebi korektno onda mi tu više nema šta dalje da pričamo, da li je problem ako kažem da mi telefon radi kako treba ida nisam priemtio uočenu grešku ili se to tumači kao šablon? Naravno da razumem gnev ljudi koji imaju problem, problemi postoje uvek ih je i bilo, a biće ih i ubuduće pogotovo što sa svakim novim ažuriranjem postoji ta mogućnost, desi se da ne legne sve kako bi trebalo ...

Što se tiče tvog komentara o svaršenom telefonu to si verovatno mislio na moje komentare gde ja pišem kako mi telefon radi Ok i kako sam zadovoljan sa njegovim radom, da jesam i dalje ja nemam nekih zamerki osim meni nebitinih sitnica koje ne utiču na moj neki gnev, što ne znači da nekom to možda neće biti presudno, ne mislim da imam savršen telefon samo je za mene on ok po meri ali kao što kažeš nebitno je to, mislim da mogu da ti nacrtam nekako pa da me razumeš ali ja ne umem da crtam *** ...

Svako rešenje koje je neko napisao, pitanje da li je i uvažio tako da razumem šta si hteo reći " Ako ne znaš rešenje, STFU". Ali isto tako ja kažem ako ne želiš da prihvatiš nečije drugo mišljenje isto, STFU.

Ne mogu da se setim ali neko je bio apdejtovao telefon bez da je uradio HR tek nakon nekog vremena je to i sam priznao, a uporno se žalo na telefon kako ne radi kako bi trebalo, stalno se rastartovao itd.??? A bezbroj puta je na forumu bilo rečeno da nakon tog apdejta je potrebno uraditi HR, toliko o tome ...

Poslednja izmena:
Prvo i prvo, osoba koja na problem odmah odgovir sa: "nemoguce, to mora da radi" i sl. "resenjima" je bez mozga i problem nece resiti nikad. Mi svo vreme govorimo da windows nije savrsen ali je daleko od onoga cime se predstavlja od strane pojedinih ljudi kao nesto sto se raspada i isisava zivot. Sam kazes da ti taj p9 lite radi ok sa tu i tamo ponekim glupostima i to je ok. Sto je onda problem prihvatiti da ima ljudi kojima isto tako rade i windows telefoni? Nekad nesto zatupi, zaglupi ali je u 98% vremena sve ok. Ali eto, neko svoja negativna iskustva pretoci u hiperbolu koju pokusava da progura kao opste misljenje celog sveta i da je koriscenje windows-a bogohuljenje i jeres. Pitam se koji OS ti ljudi imaju na svojim racunarima.

Isto što kao i neki ovde nisu mogli da prihvate da su neki od nas imali užasne probleme sa telefonim i ubeđivali nas da nevalja hardver, preterujemo, lažemo i sl. Premotajte malo teme u nazad od čega je sve počelo (Tošo, ti bi trebao najviše, jer izgleda da ti sećanje malo bledi. :d ).
Ako su bili u pravu da moja 640ka i 550ka, kao i hsvova 550ka imaju hw problem, zašto obe 550ke sada rade sasvim stabilno od par zadnjih apdejtova? :)

Vrh Dno