Pozdrav,
Vidim ima pojedinih sa iskustvom na ovom uredjaju.
Stoji mi nov vec godinu dana, na nemackom jeziku, hocu da ga prebacim na engleski i annex A, moze li to ili trazim previse?
ne postoji engleski firmware za 7170sl.
postoji samo za 7170.
Konektor jeste siri (kao za mrezu) i koriste se dva srednja kontakta. Ako se potrudis mozes da ubodes (pogodis) i sa uzim. Inace na modemu mora da svetli samo prvi desni led (power/dsl). To je dovoljno. Ako ne postoji konekcija taj led trepeti. Da li si ubacio korisnicko ime i lozinku (idi na http://fritz.box i proveri). Ako nema konekcije na stranici DSL informacije brzine za up i download su 0.
Napokon jos neko sa PRAVOM opremom!!!
Moze malo pojasnjenje kakav mi onda adapter treba? Isdn nemam, tako da mi treba nesto za obican tel. kabl.
Uredjaj je ispravan.
U uputstvu pise da je prikljucak i za Isdn i za analogne telefone. Y kabl se ne koristi za povezivanje telefona na ruter, vec se oni vezuju ne posebne portove (Fon1, Fon2 ili ISND S0 za isdn telefone). Y kabl po uputstvu ide u Dsl/Tel prikljucak, ali je problem sto je njegov nastavak koji ide iz rutera siri od klasicnog tel. konektora koji mi koristimo. Zato mi na pamet pada ili neki adapter ili spliter izmedju ta 2 kabla (adapteri koji se dobijaju uz uredjaj ne pasu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari