Šta je novo?

Fractal Design napajanja?

Učlanjen(a)
14.04.2010
Poena
170
Odnedavno jedan nas veliki prodavac ima doticna u svojoj ponudi, interesuje me kvalitet i eventualna iskustva sa ovim proizvodjacem, znam da prave solidna kucista ali ovo je ipak nesto drugo...

OK su, imaju neke zanimljive stvarcice kao sto je garancija na "coil whine" sto retko ko nudi,imaju odlican dizajn i lepu zavrsnu obradu,dosta dobar lim itd...

Poslednja izmena od urednika:
Daju garanciju na Coil Whine kod napajanja (odlična stvar) a sa druge strane u kućištima im promaknu dva ventilatora koja su totalno nebalansirana pa prozvrndaju za manje od mesec dana :S: Znam da je najverovatnije reč o pojedinačnom slučaju al´ da fasujem dva (od ukupno tri) falična venta je već malo veći propust :smash:

Možda je reč o faličnoj seriji, dogadjaju se takve stvari i najvećim proizvodjačima.
Ja takodje koristim njihovo kućište a koliko sam video po netu nisam nailazio na negativne ocene njihovih proizvoda (kućišta).
E sad, ko zna, možda i oni počnu/su počeli da brljave (u želji za bržom zaradom), i takvih primera je bilo..

Kao sto i napisah, najverovatnije je u pitanju izolovan slucaj ali ipak za njih nemam reci hvale. Sa druge strane kucista su odlicna.

Kao sto i napisah, najverovatnije je u pitanju izolovan slucaj ali ipak za njih nemam reci hvale. Sa druge strane kucista su odlicna.
Ti si u prethodnom svom komentaru izneo svoj stav o jako lošim ventilatorima u njihovom kućištu.
Otkuda sada "Sa druge strane kucista su odlicna."?

Kućište kao kućište jeste odlično, od dizajna, kvaliteta upotrebljenog materijala do završne obrade i pre svega cene. Upotrebljeni ventilatori sa druge strane su, u mom slučaju, očajni.

Nazad
Vrh Dno