spaad
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.08.2007
- Poena
- 375
Pa napiši šta je bio problem, da ostali znaju.Update: danas odveo u foxov servis, problem resenLjudi preljubazvi, sve pohvale, kazu prvi put se susrecu sa problemom.
Pa napiši šta je bio problem, da ostali znaju.Update: danas odveo u foxov servis, problem resenLjudi preljubazvi, sve pohvale, kazu prvi put se susrecu sa problemom.
Isto sve preporuke, imao mali problem ali je resen u servisi istog dana… odlicanUzeh 43WOS620D i za sad sam vrlo zadovoljan odzivom TV i zvukom, slika preko Orion aplikacije je dosta bolja preko TVa nego preko Orionovog 4k boxa (8mbs bitrate) za isti stream.
Kontaktirao sam njihov servis sa pitanjem, cekam da vidim sta ce da kazu. Naime u Cinema modu iako je kontrast na 100 (i nema gde dalje) AVS HD709 contrast pattern sijaju svi redovi do 253 umesto do 235. Zasto je ovo problem: da bi slika bila dovoljno svetla zbog niskog kontrasta backlight mora da se podigne na preko 80, ali onda "strada" nivo crne jer je backlight previsok pa se javlja glow. Ko koristi one Standard, Vivid itd modove ce, mislim, biti zadovoljan, ali ko voli da bude precizan ovo malo smeta nocu (u toku dana se skoro ne primeti). Inace sam stvarno zadovoljan, ako ovo rese i prezadovoljan. A koliko ce tfajati, to cemo videti...
Od kad sam kupio mojKakvo je skaliranje slika nižih rezolucija na 4K kod ovih tv-a?
Recimo LG 43UK6200PLA, koji imam 4 godine, to radi odlično.
Gde nalazite te premium app? Kako da dodjem do toga?Twitch je među premium aplikacijama
Hvala, zovem ih sutra.Zovi servis, mislim da moras da pritisnes one hardverske dugmice na samom TV ali servis ce ti reci tacno koje...
I sad ga imas za 39.900 i na to jos 10% popusta. Tako da to ti je to, ako si planirao da ga kupis.55” je bio toliko, 620D model ako se ne varam, samo sam kasno video..
Ne nalazim ga na stanju nigde po toj ceni koju ti navodis?I sad ga imas za 39.900 i na to jos 10% popusta. Tako da to ti je to, ako si planirao da ga kupis.
Od kad sam kupio moj
43WOS620D progledao sam… predobro
Odusevljen sam televizorom 29000 42 inca bio pre mesec dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari