Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Uzeh 43WOS620D i za sad sam vrlo zadovoljan odzivom TV i zvukom, slika preko Orion aplikacije je dosta bolja preko TVa nego preko Orionovog 4k boxa (8mbs bitrate) za isti stream.

Kontaktirao sam njihov servis sa pitanjem, cekam da vidim sta ce da kazu. Naime u Cinema modu iako je kontrast na 100 (i nema gde dalje) AVS HD709 contrast pattern sijaju svi redovi do 253 umesto do 235. Zasto je ovo problem: da bi slika bila dovoljno svetla zbog niskog kontrasta backlight mora da se podigne na preko 80, ali onda "strada" nivo crne jer je backlight previsok pa se javlja glow. Ko koristi one Standard, Vivid itd modove ce, mislim, biti zadovoljan, ali ko voli da bude precizan ovo malo smeta nocu (u toku dana se skoro ne primeti). Inace sam stvarno zadovoljan, ako ovo rese i prezadovoljan. A koliko ce tfajati, to cemo videti...

Popravljen tv, sve preporuke bas taj servis glavni njihov u zemunu 😊
Uzeh 43WOS620D i za sad sam vrlo zadovoljan odzivom TV i zvukom, slika preko Orion aplikacije je dosta bolja preko TVa nego preko Orionovog 4k boxa (8mbs bitrate) za isti stream.

Kontaktirao sam njihov servis sa pitanjem, cekam da vidim sta ce da kazu. Naime u Cinema modu iako je kontrast na 100 (i nema gde dalje) AVS HD709 contrast pattern sijaju svi redovi do 253 umesto do 235. Zasto je ovo problem: da bi slika bila dovoljno svetla zbog niskog kontrasta backlight mora da se podigne na preko 80, ali onda "strada" nivo crne jer je backlight previsok pa se javlja glow. Ko koristi one Standard, Vivid itd modove ce, mislim, biti zadovoljan, ali ko voli da bude precizan ovo malo smeta nocu (u toku dana se skoro ne primeti). Inace sam stvarno zadovoljan, ako ovo rese i prezadovoljan. A koliko ce tfajati, to cemo videti...
Isto sve preporuke, imao mali problem ali je resen u servisi istog dana… odlican

Kakvo je skaliranje slika nižih rezolucija na 4K kod ovih tv-a?
Recimo LG 43UK6200PLA, koji imam 4 godine, to radi odlično.

Jel postoji Twitch app za Fox WebOS sistem?

Može li neko dodatno objašnjenje, pošto je u Content Store ne nalazim?

Twitch je među premium aplikacijama

Nema je kod mene ni medju premium apps, moguce jer sam postavio region na Srbiju. Prilikom pretrage "prodavnice" ne izlazi nista sto nosi naziv Twitch. Pregledao sam ceo entertainment odeljak i nema ni jedna app koja pocinje sa tw. Zbunjen sam...

Imam FOX 43 inča ekran, kupljen krajem 2019. Kad sam na internetu stalno se od početka restartuje TV i pokrene ponovo. Nekad zabaguje, pa moram da ga isključim iz struje, po uključenju u struju upalim ga i on pokrene android sam. Jutros uradim isto, logo FOX, oni krugovi rade beskonačno i neće da se pokrene android. Probao sam milion kombinacija na daljinskom da ga uvedem u recovery mode da ga vratim na fabričko, nema šanse. Molim za pomoć.

Zovi servis, mislim da moras da pritisnes one hardverske dugmice na samom TV ali servis ce ti reci tacno koje...

Uradio ista?

Hej! Nedavno sam natrčao na neku akciju i sad se razmišljam da kupim ovaj televizor, šta mislite o njemu?

SMART LED TV 50WOS620D powered by WebOS

SMART LED TV 50WOS620D dijagonale 50'' 127cm UHD WEBOS TV 50WOS620D [URIS id=9993] Karakteristike Tehnička specifikacija Uputstvo za upotrebu WEBOS...
www.foxelectronics.rs
www.foxelectronics.rs

Gledajući VOX 50WOS315B, deluje mi isto kao i ovaj Fox što sam poslao. Za koji se sada opredeliti?
Hvala društvo :)

Mi smo uzeli 65" 620D. Kada se odabere Cinema mod i kada se spusti osvetljenje i uopšte malo poigra sa podešavanjem, dobije se više nego korektna slika. Imaš na benchmark YouTube kanalu recenziju starije serije, osim što nova dolazi po meni sa lepšim dizajnom sve što kaže Mancha za onaj TV važi i za ovu novu seriju. Mi nismo neki veliki konzumatori televizije (ne mislim samo na kanale, nego i na ostale zezalice), ali eto čisto da nam popuni dnevni boravak. Više nego zadovoljni s obzirom na cenu.

Sasvim korektan TV za te pare. Mislim da su ta dva modela ako ne identicna, ako nisu onda su na vrlo srodnoj platformi, ja bih se zakleo da isto izgledaju :).
Uzmes onaj koji je lakse dobaviti i koji je jetiniji, oba imaju 3 god garancije.

Dajte neke utiske o ovim televizorima, sigurno ste ih uzeli dok su bili sad na Ananasu za 33-34k.. 😄

65ica za te pare tesko. Meni stize za koji dan pa cu javiti utiske.

55” je bio toliko, 620D model ako se ne varam, samo sam kasno video..

43WOS620D: solidan kvalitet zvuka, skroz korektna slika, bolja mi je slika preko WebOS aplikacije nego preko android boxa (vrv bolji upscale). Magic remote super za navigaciju, ali uzas ako imas macku u kuci (macka mi se opasno lozi na pointer na ekranu, koristim samo kad ne gleda :) da ne bi skakala kao sumanuta ), voice probao i nesto mi ne ide.
Frameless ekran, probijanje pozadinskog na mestima gde se nozice srafe odozdo, mada vidjao sam i gore, IPSoliki ekran sa dobrim uglovima, primetan glow sa strane van horizontalne ose. Ova probijanja su danju maltene neprimetna, nocu se vidi. Eventualno pogledati model koji nije frameless mozda ima manje izrazeno ovo. DSE nisam primetio nista znacajno, ali se naziru 4 velika X kod panning scena (valjda pridrzavaju panel, sta li...) Ko ne zna sta trazi verovatno nece primetiti.
Nije nesto narocito svetao pa nije bas za sobe sa jakim ambijentalnim, ali realno tu se muce i dosta skuplji TV-i.
WebOS se vec dva puta azurirao otkako sam ga pazario, tako da su nadogradnje (za sad) redovne. Radi ok i solidno brzo, nisam imao neki problem.

Za rang cene gde pripada vise nego solidan TV, stavise nista losijii od 15-25% skupljih brendiranih. Koliko ce da traje to samo Bog zna, malo pomaze 3 god garancije...

Edit: i Plex mu radi super, za sad je sazvakao sve sto sam pustio, nisam morao da transkodiram nista (nisam nesto forsirao HDR, posto ne vidim preteranu razliku a vidim u velicini).

Poslednja izmena:
Odusevljen sam televizorom 29000 42 inca bio pre mesec dana.

Izgleda da ga nema vise, juce je bio po toj ceni + kod 10%

Uzeo sam ja 55WOS620D na Ananasu kad je bio na akciji za oko 34000din.
Za te pare mislim da je vrh televizor, lepo izgleda, okvir sa tankim ivicama, WebOs, magic daljinski, slika odlična… pustio sam 4k na Netflixu i stvarno je super… iskreno imam utisak da sam kupio tv minimum duplo skuplji. Garancija piše na sajtu da je tri godine, tako da je i to još jedan plus.
Ako ima pitanja tu sam :)

Nazad
Vrh Dno