Šta je novo?

Fotografije - 2017

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
52i23c.jpg

Овај Биг баш спамује. Не може човек више да чита тему од мишића, сиса, шкрга...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

^
Pa ti nemoj da je citas, a imas i opciju Add to Ignore List kada kliknes na profil nekog od clanova, mislim da nakon toga neces videti njegove poruke... Eto dva predloga za tebe kako da suzbijes potrebu za pisanjem besmislenih komentara 😉

Poslednja izmena:
Ili na svaku jednu njegovu, odgovoris sa dve svoje fotke.[emoji4]

Ova crno bela devojka mi je od nekud poznata.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Овај Биг баш спамује. Не може човек више да чита тему од мишића, сиса, шкрга...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Okači ti svoje slike slobodno, pa da može da se čita tema.

^
Ovo je nesto za stock ? Makni ove makeze i krpu sto vire u kadru...

@MR.BIG , da li bi mogao da okacis neku sliku tvog seta, bas me zanima kako sve to izgleda iza kamere 🙂

@krkojzla
Al je prava stock-erska 😛

Vrlo rado bih ...al` zamerice mi ovde neki 😀

Pa nek' zamere, njihov problem 😀

Bas bih voleo da vidim kako to izgleda. Polako se spremam za svoj prvi dslr, pa kad vidim tvoje fotke, isprimam se da se slikam sa drugarima po teretani hahahahaah 😀 Na sta bi to licilo....

^
Glavna for je u rasveti 🙂 A big uz to sto kapira svetlo bavi se tim sportom koji fotka, to je jako bitan razlog zasto je u tome toliko dobar. Neko ko je samo fotografa nema sanse da na bolji nacin od njega uslika te bitne detalje, jer jednostavno ne razume sta je bitno, ne u me da vidi. Neke od njegovih modela licno poznajem, znam kako ljudi izgledaju, trenirma sa njima, tako da dobro znam koliko su fotke dobre i efektne 🙂

Poslednja izmena:
Ma ja bih se zezao malo, mada se bavim rekreativno bodibildingom godinama... Dobar drugar se cak i takmicio, nema neke posebne rezultate (mada ustvari ima par veoma dobrih na nivou drzave) jer je "cist", a covek se nikad nije slikao boljom tehnikom od low end android telefona 😀 Pa eto malo da probamo, to mi je jedna od prvih stvari koje bih pokusao nakon kupovine dslr-a...
Steta sto me svi iskulirase u "prvi dslr" temi, bitno je da se razglaba "ciji je veci",a za nas sto nemamo pojma koji jeftin prvi dslr da uzmemo - ne ostane nikakva informacija 😀

^
Mozda zato sto se to pitanje stalno vrti u krug i na svakih 5 strana imas odgovor, samo malo prelistaj temu 😛 Ostalo sto te zanima big moze najbolje da te posavetuje sta i kako, a posto nisi u hiper produkciji potrudio se malo oko kadrova, da ih osmislis 🙂

Pa onaj d3400 za koji si pitao, ti je sasvim pristojan izbor.

Evo da se zahvalim ovde na odgovorima 😀

d3400 mi izgleda odlicno, samo skupa stakla u pm.... uzeo bih odmah neko 50mm 1.8, ali teeeebraaaa skoro 200e.... Ne znam kakvo je ono yongnuo kinesko,3 puta je jeftinije 😀
Ili da uzmem neko jeftino bez auto fokusa, pa da se zezam tako....

d3400 mi izgleda odlicno, samo skupa stakla u pm.... uzeo bih odmah neko 50mm 1.8, ali teeeebraaaa skoro 200e.... Ne znam kakvo je ono yongnuo kinesko,3 puta je jeftinije 😀

Nije 200e... Imam ja jedno staro 10 dana prodajem zbog uzimanja 85mm 🙂 Yongnuo 50mm sam probao ima AF i šta znam nije loše koliko se ja razumem.

200 evra je dzabana u svetu fotografije... o tome si trebao na vreme da mislis jer se lozis na bokeh... :d

dzabana jeste ako ti je to posao.
meni je to prvi aparat i objektiv, pa ne bih da ljosnem neke pare, dok ne naucim kako sve to funkcionise 🙂

Onda u startu da znas, to su ti najjeftiniji objektivi.[emoji1]

sa onim starim Nikon 50mm 1.8 sam fotkao i jedno vreme mi je bio jedini objektiv ....zaradio je za ostalo ... I danas je u torbi ...to se ne prodaje 🙂

@*******i ,)

15d9hg1.jpg

Poslednja izmena:
Auu kako je mocno sto je hala ogromna

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Panorama Trsta nastala neposredno posto se ukljucila ulicna rasveta i nesto posle zalaska sunca. Korisceno 8 fotki jedna ekspozicija + jedna eksponirana prema mesecu...

Pre i posle obrade u LR, a postavljena fotka je gotova fotografija nakon PS...
098A5259-2.jpg

Moonlight in Trieste... by Nenad Ristic, on Flickr

Izgleda extra.
Jel mozes da napises sa cim je slikano.

Послато са Lenovo K50a40 уз помоћ Тапатока

Pise kad kliknes na fotku koja te vodi na Flickr, kako to ljudima promakne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno