Šta je novo?

Fotografije - 2017

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@sarmeun
Ne znam sta da kazem za ovu fotku, al onaj kucov sto mu se vidi samo glava i sapa obasjan svetlom, i gitarista u dimu, za moj ukus cista desetka 🙂

Raw... Obrade u PS gotovo i da nema.
098A2217 - 2.jpg

Warm & cold abstraction... by Nenad Ristic, on Flickr

Mozda je bio malo pod macem ?

Da nije bilo tako jakog vetra snimio bi sa ovog mesta i oluju, ovako samo oluja u najavi 😛 Steta sto se nisam zateko na nekom boljem mestu...

Storm comes in Mostar... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Društvo, dolazi li neko od vas na berzu?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

A kad je berza i gde se odrzava ?

2a5m6c5.jpg

2dtrol5.jpg

Jel bude stagod na toj berzi - tipa neke egzotike poput mitakon 35mm f0.95?

Sent from my iPhone using Tapatalk

^
Lepo, atmosfericno )

@Luka.
Moze da se desi ako ne odem u tazbinu 😛

Nesto sto se ne vidja cesto u mojoj kolekciji, fotkano u podne po najcem suncu... Nisam imao izbora ni srece sa vremenom, makar neki oblacak malo da zakloni sunce, al cini se da nije ispalo lose 🙂

Sanctum... by Nenad Ristic, on Flickr

Posto ovde ima dece koja počinju da škljocaju, treba da znaju da ovo nije rakurs iz kooga se ljudi, zene, deca i kucni ljubimci fotkaju.
Ove "škrge" na stomaku, šta god da su, u postu su, iz bilo kog rakursa, morale da odu. Proporcije tela, prirodni odnosi glava-vrat-ramena-grudi-torzo-struk-kukovi, bez obzira na "umetničku slobodu", moraju barem u većoj meri da se poštuju. Kompozicija totalni promašaj.
2w5leep.jpg

Eh Marti, izmami mi osmeh ovim "škrgama" 🙂 Ne volim da stajem ni na čiju stranu, ali kad pročitaš ovako nešto, skapiraš da napisano ima smisla, tačnije da nisam pročitao, ne bih o tome razmišljao na taj način. Kako mi noćas napomenuše u grupi na fejsu, da "pametujem" i da nemam blage veze, neću se upuštati preterano u procenu, pa ću samo reći da su mi oba kadra zanimljiva, ali da su mi nekako previše usko sečena, ne diše devojka. Možda zato ima te škrge da joj pomognu 🙂 ba dum tsss... ne? ok, ispratiću sebe napolje 😀

^
Ova sina sto mu prolazi kroz glavu ni malo ti ne smeta 😛 1min posla u obadi da je ucinis neutralnom, a ne ovako zuta na sivoj pozadini.

^ cena megaprodukcije izgleda ..... pocinjes da propustas stvari ....

Bas neki dan na tu temu pricam ...gledao neki tut od Tim Tadera ...komercijalni sportski fotograf .... znas ono kad imas budzet i svo vreme ovoga sveta da pripremas, biras lokacije, modele , uradis i obradis jednu fotku ..... Mi smo za njih i sa propustima majstori 😀

Poslednja izmena:
Jos nesto, gledaj da ne oblace ove ljastece odevne detalje, em se presijavaju em je boja takva da koliko god da ti dobro vladas svetlom na kraju kod ove fotografije najvise paznje privlaci ova sina i sorc 😛 Onaj koga zanima njegova figura ovo ne moze da vidi, ali prosecnom posmatracu ova dva detalja prvo privuku paznju, i jedan, i drugi detalj mogu da se neutralisu obradom al znam da ti to nesto ne praktikujes 😛 Ostalo sto si naveo razumem, ali fotka je tu valjda da bi dobio neku povratnu informaciju, pa eto 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno