Šta je novo?

Fotografije - 2016

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ATI

Pošto gledam tvoje fotke na FB a ovu slučajno videh, ajd da napišem..

Jeste stvar ukusa, ali ja bih većinu tvojih fotki podeksponirao za punu blendu pa onda gledao šta ću sa senkama i kontrastom. Meni su mnogo flat, nedostaje dinamike, dramatike... Ceo histogram ti je često na desnoj polovini (ova je još i dobra). A lepi su predeli i scene. Samim tim bi i boje bile intenzivnije. Nije strašno ako se ne vidi svaki listić ili trava u senci.

Opet kažem, stvar ukusa...

Poslednja izmena:
@ATI

Pošto gledam tvoje fotke na FB a ovu slučajno videh, ajd da napišem..

Jeste stvar ukusa, ali ja bih većinu tvojih fotki podeksponirao za punu blendu pa onda gledao šta ću sa senkama i kontrastom. Meni su mnogo flat, nedostaje dinamike, dramatike... Ceo histogram ti je često na desnoj polovini (ova je još i dobra). A lepi su predeli i scene. Samim tim bi i boje bile intenzivnije. Nije strašno ako se ne vidi svaki listić ili trava u senci.

Opet kažem, stvar ukusa...

Znam, ni meni se ne sviđa dosta fotografija kad ih pogledam na normalnom monitoru. Kad prođe sezona i budem imao slobodnog vremena uzeću normalan monitor i sve fotografije ponovo srediti.

Pravilan polozaj tela je mnogo bitan kad fotkate 😀

Test fotka da mi vidimo koliko snage u svetlu imamo 😉

i HSS na f2.8 u sred bela dana 🙂

Big odlicne fotke 🙂 ... O dobri Kosta dobro dosao nazad! Ja nemam nesto vremena da posecujem cesce forum, ali se dosta promenilo... i ovaj put na bolje 🙂

Trebalo bi da *******og napravite moderatorom iki bar ViP clanom, jer je ucinio nemoguce, apsolutno je unormalio i sredio ovaj deo foruma!

wOW, IZUZETNO lepa fotografija, baš si lepo sve uhvatio. 🙂
Hvala drugari 🙂

Trebalo bi da *******og napravite moderatorom iki bar ViP clanom, jer je ucinio nemoguce, apsolutno je unormalio i sredio ovaj deo foruma!
Heheheh ma za predsednika :d Svakako hvala na postovanju druze moj 🙂

@MR.BIG
Kako si zadovljan sa ove dve poslednje ??? Prva i druga finalna meni su skroz dobre 🙂

End Of The Summer... by Nenad Ristic, on Flickr

Da li ti je to devojka na slici? Vrlo je zgodna nema sta.

Gesendet von meinem GT-I9295 mit Tapatalk

To mu je zena, Kosta.

@kosta10
Ja sam ti srecno ozenjen covek 🙂 a ovo su fotke od prosle godine sa letovanja. Ova je nastala dosta nakon sto je sunce zaslo a atmosfera i oblaci na horizontu pa i vreme kada je nastala definisali su obradu, naziv fotografije i ovakvu postavku kadra 🙂

Poslednja izmena:
Da vrlo je lepo ispalo nema sta.

Gesendet von meinem GT-I9295 mit Tapatalk

@n1tr0 .....nemam pojma 🙂..ja tu odmah vidim prostor za tekst .... evo na primer ovako nesto moze da prodje 😉 ..imam raznih pozicija pa neka biraju

Poslednja izmena:
E to vec da - za komercijalu super 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bavim se portretnom fotografijom, ali bih zeleo da krenem i sa njom, pa ako mogu da dobijem neke sugestije i kritike, bilo bi dobro.

cnW7p9p.jpg

tdKF6hz.jpg

64X3OPA.jpg

N1VWMBE.jpg

Hvala Alister! Cim uhvatim malo vremena okacicu jos koju 🙂

Odlicna fotka (iz mog amaterskog ugla), obozavam macro malih zivuljki 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno