Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
18462068689_3c5bc1d335_c.jpg

Ma jok, imam malo vise obaveza 😛

@*******i bice sada tesko opet koristiti zoom posle ovakvog stakla, a? 🙂
Fina fotka 🙂

Zasto? Pa 24-70 je za neko druzenje i porodicna okupljanja, brzi fokus itd, praktican i najbolji za tu namenu, a ovo je kategorija za sebe bez konkurencije 🙂 Sem 24-70 koji sluzi za nevedeno, imam jos 16-35 za pejzaze, drugih zum objektiva nemam, 24-105 i 70-200 sam prodao, tu sam izgubio mozda 100~150e...

@ Proday
Hvala Vlado druze moj 🙂 Steta sto nije mogo ranije da stigne...

*******i, nek lepo sluzi i puno dobrih fotki da napravite 😀

Opet Bentley 🙂 135L @f2 na 6D

Poslednja izmena:
Hvala 🙂 Pogledaj na kompu, jos ako gledas ovde a ne na flickr-u, pa normalno da ti deluje meko, sasvim je zadovoljavajuce ostrine, a za dve blende gore fotka ostra ko zilet 😀 Ume da omasi fokus na f1.2, ali retko, i nije tako sporo fokusiranje kao sto sam ocekivao, sasvim je pristojne brzine 🙂

@ maxa151
@Marti Misterija
Hvala ljudi 🙂 a fotka ? Kakva vam je fotka, svetlo, kadar, obrada itd 🙂

Poslednja izmena:
@Mil0sbeo
Hvala druze 🙂 Meno se dopao ovakav izgled fotke sa dosta toplijim i manje intezivnim bojama...

A ***, imam dosta njegovih sa, meni, simpatičnijim pozama ali je vlasnik birao fotke na kojima on kinološki izgleda najbolje. Tako da se ne pitam mnogo.

Cek, pa valjda smes da kacis ostale fotke, tvoje su 🙂

Pa iskreno, smara da obrađujem ono za šta nisam plaćen. A ako ćemo realno i nisu moje

Aaa covek ranoranioc 😛 To su tri zanimljiva kadra nastala pre neko jutro na trcanju kad i prehodna portretna fotografija...

Taš... by Nenad Ristic, on Flickr

To je sam aparat i objektiv, ostavim ga na klupi, a trcanje nije klasicno tipa 7-8km vec u sklopu treninga eksplozivnosti sprint na kracoj deonici nekih desetak puta...

Napravi neku fotku gde se vodi koliko f1.2 ima dobar bokeh, ovo nisu neki reprezentativni primeri, pokušaj da baš zamutiš pozadinu 🙂

Poslednja izmena:
Napravicu ako bude neki zanimljiv kadar za tako nesto... Ovo nije fotkano sa tom namerom 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno