Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^ *******i ove poslednje fotke su sve bolje...
Ima smeka na ovi fotkama sa NEX aparata... boje su mi zanimljive.

Evo ja jos pre par meseci opalio fotku sa "biranim primerkom" @f1.8 :d
Po mojoj skromnoj proceni mislim da je ok ispala, obzirom da nemam iskustva sa portretma.
Una

@ Mil0sbeo
Hvala druze... Mislim da je kadar trebao malo nize i sire...

@hunder
Dobre su ti ove B&W, dobri su mi kadrovi, i obradao...

@krkojzla
Lepi kadrovi boje...

@DeuS.Mikelle
Tek sad videh komentar... Hvala druze 🙂 Trudim se i volje ne manjka to je sigurno...

^
Koko mislis radilo se dosta ??? Inace boje su bas prijatne, sta god da je u kadru sigurno bi pogledao zbog boja pa cak i da mi kadar nije zanimljiv, takav efekat imaju...

Poslednja izmena:
^
Koko mislis radilo se dosta ??? Inace boje su bas prijatne, sta god da je u kadru sigurno bi pogledao zbog boja pa cak i da mi kada nije zanimljiv, takav efekat imaju...

Fotke obrađujem u lightroom-u i dugo mi je trebalo da napravim preset koji meni odgovara i koji mogu da stavim na 80% svojih fotki. To je veoma teško napraviti jer kad-tad na neku fotku nalegnu katastrofa 😀
Sve sam koristio, i VSCO cam, i Mastin Labs ali nikada nisam bio nešto preterano zadovoljan pa sam pravio sam sebi preset. Mada ovi novi VSCO presetovi su jako dobri, tako da to možeš da probaš 😀

Poslednja izmena:
A ne, vise volim ovako kao sto si ti uradi, sve rucno i licno moje 🙂 Na ovom svetu sve je vec izmisljeno, sve moze da se prepise, samo ne znam gde je tu onda zadovoljstvo u onome sto radimo ako cemo sve prepisivati od drugih...

Ja fotke obradjujem zavisno od raspolozenje. Sad sam u nekom wb raspolozenju 🙂 Cak i za njih nema univerzalnog preseta. To mozda pali kod studijskih fotki ili fotki iz iste serije. A mozda jednostavno nemam dovoljno sati provedenih u LR 🙂

hunder sjajne su fotke. Kad to kažem ne ulazim uopšte u neku analizu tehnika, boja itd. nego onako na prvu, voleo bih da imam ovakve fotke svoje porodice za uspomenu. Emocija koju nose je super.

Slazem se. Prave porodicne, stvorene za neki drveni ram [emoji4]

Са путешествија бајсом од 10 дана. Много има фотки, извињавам се на спаму. 😉

1

Untitled
by Marko Popovic, on Flickr

2

Untitled

3

Put ka Babinom Zubu

4

Jutarnji pogled iz P doma Babin Zub

5

Pogled na uspon ka Midzoru

6

Pogled na uspon ka Midzoru

7

Babin Zub

8

Babin Zub

9

Midzor

20

Vrazje Glave

21

Slapovi ka Toplom Dolu

22

Zavojsko Jezero

+ Неке које нису пејзажи.

Minicevo

Minicevo

Minicevo

Crkva, Donja Kamenica

Kalna

Kalna

Линк ка целој причи, где се види како смо ишли...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206365058378970&type=1&l=c4965cae81

@ lordvejder
Nema spama, fotke bas dobre 🙂 Lepe boje, kadrovi...

Хвала. Имам још не сређених. За следеће пејзаже ћу имати и цпл филтер. Јуче сам га набавио.

Sjajno ,)

@lordvejder, prelepe slike! Koji tacno CPL filter ako nije tajna? Razmisljam takodje neki da kupim.

@MareBGD,@beyondtime hvala na lepim recima. Voleo bi da jos neko prokomentarise ove W&B obrade. Sta ne valja? Jel ima neko pravilo oko tonaliteta itd...

Vule by Hunder, on Flickr
Pokusavam da pobegnem od cistog B&W ubacivanjem malo toplih tonova.Jel to ok ili gresim

^
Mislim da se sa ovim neces usreciti...

@hunder
Jos jedna odlicna 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno