Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mićko, forum ti je mesto gde obitavaju vrsni poznavaoci materije koji će gotovo uvek u svemu pronaći neku zamerku 🙂 Ima tu nažalost i previše teoretičara, a mnogo manje praktičara (čast izuzecima), tako da samo klimni potvrdno glavom na sve ove "zamerke" a radi onako kako misliš da je tebi najbolje. Fotka je super, keep 'em coming 🙂

Mićko, forum ti je mesto gde obitavaju vrsni poznavaoci materije koji će gotovo uvek u svemu pronaći neku zamerku 🙂 Ima tu nažalost i previše teoretičara, a mnogo manje praktičara (čast izuzecima), tako da samo klimni potvrdno glavom na sve ove "zamerke" a radi onako kako misliš da je tebi najbolje. Fotka je super, keep 'em coming 🙂

Posto smo otprilike samo Drajver i ja rekli nesto negativno, kontam da sam ja "teoreticar" a drajver "cast izuzecima" ? :d

Fotka nije dobra, jer znam da Micko moze bolje, sto se i ocekuje od njega, da je okacio neko drugi fotku, rec ne bih rekao 😀

Inace ako se googla fotka slicna ovoj dobija se ovako nesto

Poslednja izmena:
Ne bih da izdvajam bilo koga, ali ako si se prepoznao :d Mislim shvatite to kako hoćete, treba slušati savete drugih ali ne treba ih slepo pratiti, jer nema poente raditi onako kako drugi kažu a ignorisati ono što se tebi dopada. Nebitno je to da li Mićko može bolje ili ne, nisam pričao o tome, već o dobro poznatim "ja bih to ovako" postovima na forumu...

Bice da je na mene mislio posto sam ja prvi prokomentarisao sliku.

Da, baš na tebe... Pričao sam generalno o teoretisanju na forumu kojeg ima mnogo više nego ličnih iskustava, a i ne pričam konkretno o ovoj sobi, već uopšteno.

*** ima dokonih ljudi pa pisu i ono sto znaju i ono sto ne znaju. Mada forum je tu gde svako moze izneti svoje mišljenje,bilo ono ispravno ili pogrešno

Da se razumemo, uvek moze bolje, ja volim da cujem tudje ideje, sugestije, komentare itd. Dobro je za kreativnost, dobro je da se covek ne zanese itd. Lako je razlikovati dobronamerne komentare od onih drugih, isto tako je lako razlikovati komentar strucne osobe i one druge "manje strucne" osobe.

Da mogu bolje, verovatno mogu, i verovatno ce biti bolje u jednom trenutku, dobro je da ima ko da me gura u tom smeru, jer da ih nije bilo, evo konkretno u ovom primeru, Drivera i Deusa, verovatno bi i dalje fotkao cvece na terasi. Ono jos bitnije, da, savete ne treba slepo slusati, ali ih treba razumeti, npr. Driver bi ovde usporio shutter, ja ne bih, razlika u misljenju, tehnici itd. Probao, ne svidja mi se, probacu opet, mozda ce mi se svideti a mozda i ne, u tome je poenta.

No da ne sirimo vise, jos jedna fotka od mene. Opet 50-ica.

Poslednja izmena:
Mnogo efektnija fotka ovaj put.
Bas mi se dja 🙂

Боља је јер прва нема причу, вештачки осмех или једноставно није довољно спонтана. Овде се много боље одразило. Чак и да си намештао девојку опет је онако "спонтано" испала.

Imam jedno pitanje - npr. fotku kao ovu Mickovu fotku ja bi malo kropovao... Tipa kao u attach jer volim uzi kadar, mada se onda javlja problem sa rukom, ali pitanje je da li je po vasem misljenju to preusko ili?
attachment.php

Prilozi

• s16.webp
    s16.webp
    73.4 KB · Pregleda: 361
Ја не бих, опет ствар избора али мислим да је преуско. Исечена је и горе и доле. Овако Мићкова је скоро до лакта и даје јој неку дубину.

Ako mene pitas, mojoj fali jos par santima, trebao sam jos vise da joj ostavim od ruke, nego jedem g. zbog fejsa, i ostalih gluposti, gledam da bude bar malo siri format.

Meni bolje zvuci sa ć i onda je on za mene Mićko 😀

Zove se Dejan, ali cemo ga skraceno zvati Mićko :d

Gotovo sad, prekrstili smo ga, od sad mu nema druge nego da bude Mićko :d Eto šta jedna kvačica može da uradi čoveku. Meni Mićko lepše zvuči takođe, pa sam zato i pretpostavio da je to ć umesto c 🙂

Хехе извињавам се на покрштавању🙂. Мицко као у оном цртаћу 🙂 Какве везе има фејс не капирам?

Kul je skroz ova prva, nego me interesuje jel taj stil obrade istock hoce da primi?

@za prethodnu diskusiju:

Blago i meni i vama sto ste me prekrstili :d

Србија, време 🙁 пљуштало као из кабла.

Манасија,

Водопад Лисине-Бук, најбоља погача коју сам јео у животу 🙂

Крагујевац,

Мокра Гора,

Други део,

Палић,

Авала из кола,

Хвала. Нисам нешто одушевљен како сам фоткао јер су ме пожуривали плус време шитина али ок. Манасија је стварно нешто посебно. Сад управо направих фото књигу биће лепа успомена.

Uhhh, pogaca u Lisinama, slazem se sa tvojim misljenjem 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno