Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotka je uzas, NHF. Brisi ovo i stavi neku ok.

Nemam nista novo. nisam fotkao mesecima. Ni ovo nisam ja fotkao. Sa mog rodjendana je na auto sa blicom 😛 original je sprzen.
Nema ljutnje. Probao sam da izvucem koliko sam mogao i koliko znam.

I mi obozavamo tvoje fotke 🙂

Trebao je da je obrije pre fotkanja :d
Super fotka.

😀 😀 😀 bando jedna

inace je krop u pitanju fotke gde je skoro celo telo na fotki .... da sam fotkao samo lice ko zna sta bi se jos videlo 🙂

Ne znam sta se svi bunite - devojka, zena vrh izgleda. 🙂
A i extra je fotka.
Jedina zamerka koju bih ja uputio (opet uzmite sve sa rezervom zbog amater misljenja :d ) je to sto joj sam vrh glave nije dovoljno "izolovan" u odnosu na pozadinu - mozda malo drugaciji rim light, ili malo manje tamnija pozadina pri vrhu fotke. Pricam o prvoj fotki (ne o ovom cropu) da ne bude zabune.

A za D810 nemam komentar, a i place mi se kad gledam fotke obzirom da tek skupljam za 5D classic :wall:

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh amatersko misljenje sam izneo 🙂

n`1tr0 ....u pravu si za vrh glave ... no ja sam kriv , dodah tu neku grunge vinjetu ...bez nje je svo ok ...dakle da se srediti 😉

I kako ja sad da spavam mirno? Ko me terao pre spavanja da otvorim forum... Big šta mi uradi čoveče 🙁

Kao što rekoh juče uživanje u tvojim slikama, pogotovo kad nas ovako iznenadis 🙂

Znam da se svi ovde odusevljavaju na Bigove fotke, da super su, ali primetio sam da niko jos nije napomenuo greske koje se pojavljuju tu i tamo na fotkama... bice da vam udje voda u usi kad bljesne guzica. 😛
Za Big-a 2 primedbe:
1. fotka sa prethodne strane gde je kropovano lice: obrati paznju na fleku iznad desnog oka imas jedan poveci kvadrat koji prilicno odskace od ostatka lica, verovatno od softboxa. Treba to malo "smiriti" i izjednaciti u postprocesu.
2. ova zadnja fotka sa tegovima gde je sevnula guza ima prilicno ostre senke, obrati paznju na senku koju bacaju tegovi na njenu butinu i takodje na senku koja je izmedju dva guza, tamo malo nize. Nije veliki problem, ali meni konkretno smeta. 🙂
Mozda da si pomerio softbox jos udesno ili podigao vise bacilo bi drugaciju i verovatno manje napadnu senku.

Ja se izvinjavam sto spam-ujem temu a ima li neko iz NS-a da ima Yongnuo blic na prodaju za sutra, ili neku drugu cheap varijantu? :d
YN-560 II, III, 500, 565, sta god? Mogu novi i korisceni. Info u private message.

@marsovac .... odlicno si to primetio ...bile je tu zapravo druga poza (postavicu fotku) gde smo guzove osvetlili propisno 🙂 ...u trenutku se okrenula ja skljocnuo i otuda ova fotka ...a greota da se baci 🙂 U svakom slucaju primedbe naravno da stoje

i naravno da se greske potkradu ....kome ne .... trudim se da uradim sto vise fotki kako za klijenta tako i za mene i onda ulete i neke ne bas sjajne .... na ovom fotkanju recimo imam siru selekciju od 50-60 fotki ...oko 30 je za primer i sve kako treba ......

Poslednja izmena:
Hocu da budem Mr.Big kad porastem!! 🙂
P.s jedva cekam jagodinu da vidim!

Dvoumio sam se da li i ja da ubacim fotku, pošto su ovde sve profi fotke, ali kontam jbš fotku, ako je niko neće videti 😀

Nek me neko ispravi ako gresim, ali lose si kadrirao obzirom da si stavio auto u cosak ka kom se krece...

Mislim da mu je ideja bila da se vidi dim od driftovanja, da je auto u suprotnom cosku, video i se prazan prostor ispred. Ja mislim da je trebao sa manje visine da slika, u ravni sa autom.

Da, poenta je da se vidi dim od "paljenja" guma.

Deo koji je bio u ravni sa autom nije bio predviđen za publiku, ***.

Razumem da je hteo dim, ali ovako mi je nekako tesno...

Jedna za dobro jutro 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno