Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad je to to 🙂

Stavicu posle jos neku iz ove serija brendinga za Bistro Bar, za sada samo jedan portret...

magla-01.jpg

Da se malo pohvalim :d

Aj samo da izadjem iz frke poslovne pa se javljam od utorka da ih merimo :d

@ATI, odlicna, meni se svidja 🙂

ATI jel ovo Suva 🙂 Odlicne obe.

^Svaka cast. Ja mog Cipiripija koji dolazi cesto u dvoriste, ne mogu da nahvatam ni sa 300 mm.

Добра Младене🙂.

/\ Lepa fotka Mladene

Od mene malo drugacije od do sada .... Jedan blic kroz kisobran i iskoristeno prirodno svetlo u teretani ....rim od prozora .... Hteodoh sto prirodniji izgled .... ISO800 je bio potreban, shutter 1/100, f/3.2

Hunder-Не свиђа ми се тај glow на првој. Друга мало flat чини ми се на мобу. Трећа ок.

Poslednja izmena:
Боље али дај му мало "живости"🙂. GND филтер, highlights/shadows, оштрину, вињету.

@hunder

Evo ti primer obrade ove tvoje druge slike (5 minuta u lightroomu)

Malo je agresivnija i zivlja ali daleko od prirodnog izgleda. Na onoj mojoj sam pokusavao da priblizim boje sto prirodnije da ostanu. Al svidja mi se kako si sredio. Da ti posaljem jos koju na pm u raw pa da mi sredis 🙂

Pa nisam bas toliko vodio racuna, ovo je bilo na brzinu, moze to i bolje. Posalji.

Poslacu ti par da vidim kako ces srediti. Tek sam sinoc stigao sa odmora pa sam na brzaka i postavio ovih par.

Ма може то да остане и овако лепи су кадрови али свакако postprocessing мора да падне. И то узима 5-10мин посла а значајна разлика.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno