Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1,4,6 meni se svidjaju 🙂

5 i 6 🙂

Fala ljudovi 🙂 Stavljam jos par komada drugog fazona.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Od onih prvih 2, 4, 6, a od ovih drugih svih 6 🙂

Од првог сета 5&6, од другог 3&5. Вињета "жутица" на другој? 🙂

Micko ova treca iz druge serije mi bas ima neki dobar "vibe" da se tako izrazim 😀 Kao da je isecak iz nekog starog surferskog filma,tako nesto 😀

Једна висинска 🙂

b-031.jpg

Hvala svima cheers

@ Marti, drago mi je da ti se svidjaju boje. Bas se dosta igram sa tim. Jedini problem koji me je malo smorio, kada se fotke pogledaju sa obicnih monitora to uopste ne izgleda kako sam zamislio 🙁

Evo jos jedne koju sam napravio sebi za facebook cover 🙂

Jos jedna pohvala Micko, stvarno su boje do jajona - odlicno prenose atmosferu...

I meni se baš svidja ovo što s16 radi. Odlično svetlo, obrada kao i atmosfera koja je preneta...

Позадина неинересантна а и нешто ми мутно мада гледам на таблету. Подекспонирана?

Nema pozadine posto visi a zid je krem boje. Fokus je bas u centru. Velicina pauka i muve je 5mm i to oboje u centru.

Аха па добро, мени смета позадина искрено одвлачи пажњу. Ја бих то средио мало.

Kohi aparat Deuse? 🙂 odlicne stock fotke btw

Hvala Big, uzeo sam D800, usled velikog dvoumljenja i razmisljanja. Meni nije bitan burst speed, tako da mi to nije opcija bila. Inace ono sve sto sam citao, tipa da mora stativ jer je uvek stresena slika zbog kolicine Mpx je cista glupost.
Aparat je perfektan, da ga ne ureknem, fokus je uvek gde treba, neverovatno brzo sve radi, ogroman viewfinder, i sama izrada tela, dugmici tj. precice, fenomenalno postavljeni.

I sto se tice obrade samih fotki, na mom kompu koji nije slabasan, ali nista specijalno, i5 3550, 8Gb, Nvidia gtx650 ti, sve radi gotovo identicno kao i kada sam obradjivao fotke sa D7000.

cestitam da te dugo sluzi i da budes nadaleko poznat 🙂
racunaj na jaci komp uskoro kad nakupis kolicinu fotografije, krenes kompleksnije stvari trebace vise memorije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno