Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlične!

Btw, ima li neko iskustva sa IR fotografijom i na koji način je najbolje obrađivati slike slikane sa IR filterom?

Одличне Марко;-).

14657226983_1873a230ab_b.jpg

@lordvejder odlicne, gde je slikano?

Sa tableta gledam, deluju fantasticno

Bravo lordvejderu!

Bas dobre lordvejder!

Jedna moja bez pomagala, prirodno svetlo.

Хвала хвала... покушао и ја пре неки дан да фоткам људе, конкретно сестру и другарицу, али ми не иде нешто као ова пејзажна. Нити оне добро позирају нити ја умем да ухватим моменат. 🙂

Хвала хвала... покушао и ја пре неки дан да фоткам људе, конкретно сестру и другарицу, али ми не иде нешто као ова пејзажна. Нити оне добро позирају нити ја умем да ухватим моменат. 🙂

lordvejderu, mogla je i neka epizoda GoT-a da se snimi ovde 🙂

Hats off! Brilliant!

Nikako ne volim centralno kadrirane subjekte.
Nisi ih ni kropnuo bas idealno, a i deluju blago podeksponirane.

Sto se kropa tice, nisam imao previse prostora za to. Morao sam da pribijem objektiv uz zastitnu zicu kako se ista ne bi videla. Isto vazi i za centralno kadriranje...

Ne mogu ni da budu ostre sa 1/5 ili 1/8 sekundi ekspozicijom...

^ i ja bih rekao da je vecina stresena...

@s16

Meni ovo odlicno! 🙂

I svetlo i pogled u daljinu i ta kosa tako! 😀 🙂

@s16 super kao i uvek! Mozda bi bila jos bolja da je i drugo oko u fokusu. :wave:

O fala ljudi fala 😀

Mixer, da je i drugo oko u fokusu mogao bih da se pozdravim sa bokeh-om. I kad fotkam iz ovakvog nekog ugla, meni nikako ne ide da oba oka budu u fokusu, lice krene da gubi dubinu.

Marti, da budem iskren imam jos dve verzije, razlike samo u kropu, jednu uzu i jednu siru. I sam se i dalje razmisljam, al iskreno pojma nemam :d

Sjajne, ova poslednja k'o loch ness 🙂

Svw odlicne. 🙂

@lordvejder

Druga po redu mi se najvise svidja, ove crno bele bas i ne toliko.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno