^Losa kompozicija i ne bas sjajna obrada. Kad radis ove duge ekspozicije, onda veci deo kadra treba da zauzmu voda i nebo, jer su ti elementi kontrast u odnosu na staticni element. Kadar je morao da bude siri, znacajno siri, one stene sa leve strane i kopno u daljini su totalni visak. Cime god da si farbao nebo, gradND filterom ili u PS, to nije dobro jer izgleda ko crtani film naspram vode.... itd itd..
Vise mi se svidja prva zbog kadra, jedino mi je malo zelena cudna mozda malo vise saturacije? Na drugoj po meni si mogao nize malo da uhvatis kadar.
Ne znam jel samo do mene, ali meni je jako cudno crop-ovano (i gore i u sirinu), mozda za nesto tipa FB cover photo, ali ovako cudno...
Treba mu malo vise mesta iznad glave. Sto se sirine tice, deluje mi zanimljivo ovako wide. Ali da, cudan crop skroz.
Jeste crop.
Imao sam sprzen deo fotke iznad glave od neba, tj. reflekcija sunca od taj dalekovod u pozadini. Generalno nisam mogao da ga ispeglam na nacin koji bi me zadovoljio pa sam udario po makazama 🙂
Fotka jeste zavrsila kao facebook cover, kao sto je kolega napisao 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari