Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
После дужег времена...

^Losa kompozicija i ne bas sjajna obrada. Kad radis ove duge ekspozicije, onda veci deo kadra treba da zauzmu voda i nebo, jer su ti elementi kontrast u odnosu na staticni element. Kadar je morao da bude siri, znacajno siri, one stene sa leve strane i kopno u daljini su totalni visak. Cime god da si farbao nebo, gradND filterom ili u PS, to nije dobro jer izgleda ko crtani film naspram vode.... itd itd..

105490321020448164082147.jpg

^Losa kompozicija i ne bas sjajna obrada. Kad radis ove duge ekspozicije, onda veci deo kadra treba da zauzmu voda i nebo, jer su ti elementi kontrast u odnosu na staticni element. Kadar je morao da bude siri, znacajno siri, one stene sa leve strane i kopno u daljini su totalni visak. Cime god da si farbao nebo, gradND filterom ili u PS, to nije dobro jer izgleda ko crtani film naspram vode.... itd itd..

Хвала. Пробаћемо другачије. Имам пар са ширим кадром. Ово је crop. Небо је gradND и low key.

Meni se svidja svetlo koje si spazio, tako da kao sto kaze Marti, sredi to malo kad vec imas vise fotki, probaj drugaciju obradu i vidi sta ces dobiti.

Inace ja sve vise gotivim ovaj 75-300, jes da je plastik fantastic ali je gotivan za igranje. Btw ako neko zna koja je ptica u pitanju neka javi.

Poslednja izmena:

Vise mi se svidja prva zbog kadra, jedino mi je malo zelena cudna mozda malo vise saturacije? Na drugoj po meni si mogao nize malo da uhvatis kadar.

Vise mi se svidja prva zbog kadra, jedino mi je malo zelena cudna mozda malo vise saturacije? Na drugoj po meni si mogao nize malo da uhvatis kadar.

Hue sam menjao da bude malo drugacija zelena delovalo mi je kul tako 🙂

@mikiPSY, jel crop ili ne?

Treba mu malo vise mesta iznad glave. Sto se sirine tice, deluje mi zanimljivo ovako wide. Ali da, cudan crop skroz.

Jeste crop.

Imao sam sprzen deo fotke iznad glave od neba, tj. reflekcija sunca od taj dalekovod u pozadini. Generalno nisam mogao da ga ispeglam na nacin koji bi me zadovoljio pa sam udario po makazama 🙂
Fotka jeste zavrsila kao facebook cover, kao sto je kolega napisao 🙂

Nasao sam kisobrane pa je bio red probati ih 🙂

Jeste crop.

Imao sam sprzen deo fotke iznad glave od neba, tj. reflekcija sunca od taj dalekovod u pozadini. Generalno nisam mogao da ga ispeglam na nacin koji bi me zadovoljio pa sam udario po makazama 🙂
Fotka jeste zavrsila kao facebook cover, kao sto je kolega napisao 🙂

Za dalekovod mozda si mogao shopovati sa brushom, ali iskreno ni ja ne volim to da radim, ali opet sa druge strane nekad mozes fotku izvuci. Sto se tice fb covera mozda bi bilo dobro da si mirror da je frenchie sa druge strane jer mozda mu profilna odsece noge?

Nisam se setio mirrora. 🙂
Svakako bi, da sam se setio to i primenio.

Nije nesto al je pogled ekstra😀

Prilozi

• DSC.webp
    DSC.webp
    100.1 KB · Pregleda: 220
Mislim da su strašno preeksponirao. Ne provaljuje se uopšte da je noć. Kapiram ja pun emsec i sve to, ali preterao si ga.

Osim toga ni kadar mi se ne sviđa.

Ni meni ne lici na nocnu, da si izbrisao zvezde komotno bi moglo da se kaze dan.

Meni se licno nista ne dopada na toj fotki.

Ovo je jedna od prvih mojih fotki sa DSLR, tako da ne budite strogi, ako odlucite da ocenjujete 😀

10439470_10204361985719456_4947822262903588408_n.webp

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno