Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па знам ја сам га и убацио:-D. Не ради тога да се не провали него ето за промену. Капирам да неко готиви неко не. Хвала људи;-).

Po meni los ugao... Mrzelo te da se sagnes?

Ovo da si legao - video bi tek da imas boxera kao ja... :d

Ali jednostavno nekad trebas leci da bi uhvatio pravi kadar a za pomeranje modela - treba biti strpljiv i uporan, ali vredece zbog fotke. Takodje ne bi bilo lose da probas sa live view iz cuceceg ako je jako prljavo.

Kako radi bracketing na 650d ?

Mislio sam, jel ste zadovoljni rezultatima ?

Evo malo od veceras 🙂

13830051834_6a14e589a7_b.jpg

Poslednja izmena:
^ Nije lošo

13831569013_f9a13ca600_c.jpg

Mislio sam, jel upotrebljiv taj native HDR drektno iz aparata, ili ipak mora da se oznoji guza u PS ?

Не знам о чему причаш. Фоткаш -2, нормална експозиција и +2. И после blend. Не знам о каквом нативном hdr причаш.

On misli na opicju u aparatu.
650D i 700D imaju opciju za HDR, jednim pritiskom on opali tri fotke i prikaže ti u aparatu HDR fotku.
Ja nisam puno koristio tu opciju jer sam više za staromodan način, +-2, pa u Photomatix ili šta već. 😉

Poslednja izmena:
Па добро исти ђаво🙂 само аутоматика. Нека се јави неко ко је већ радио то. Ја имам гољу d3100 тако да не могу допринети више🙂.

Od mene jedan k`o bajagi predstojeci filmski hit 🙂 .... model ufotkan standardno u studiju na sivoj pozadini ... background je ufotkan na Petrovaradinu za 2 sekunde da me nesto ne pogazi 🙂

Svaka cast :Klanjanje

Па добро исти ђаво🙂 само аутоматика.

Slično je nije isto, ako ti mašina odradi HDR ti dobijaš jpg format, često, monoton i dosadan, a ako radiš staromodno +-2, pa ideš u postprodukciju imaš daleko više manevra da fotku učiniš dinamičnijom i zanimljivijom.
Mada, atraktivna opcija i lepo ju je imati.

Pa to, ta opcija deluje fino, zato pitam jel neko koristio to u praksi da mi kaze kakav rezultatat daje pravo iz aparata, bez naknadne obrade.

@Mr big
Postalo mi dosadno da te hvalim ali ovo je, za mene, najbolje što si do sada okačio. Gledam pod lpom i ne mogu da nađem ni jednu manu. Fantastično.

@miniPSY
Klasičan HDR, ništa posebno. Boje su prepucane kao i svaki HDR iz aparata nažalost. Imaš veoma lak i vema moćan softver za HDR pa šak i besplatan softver za HDR. Eksperimentiši dobićeš MNOGO bolje rezultate.
https://www.google.rs/search?q=best...hannel=sb&gws_rd=cr&ei=U19MU4TAC8qVtAaY1oDgBg

... usled neaktivnosti mi obrisan Flickr nalog... odeeee... nije da sam imao neke fotke ali takođe nisam siguran da imam sve svoje fotke i dalje. Elem, evo nečeg što sam večeras gledao dugo dok se nisam setio da imam svoj Fuji u torbi

Poslednja izmena:
Занимљиво Атм0.

@MR.BIG : sjajna fotka, jedino bi zamerio krv sto je jarko crvena, mozda cak malo baca na narandzasto... ALI, imam IPS od DELL-a, a mana dosta IPS-a je sto crvena malo baca na narandzasto pa je mozda do monitora. 🙂
@KizaTheDeath : ima li sanse da u 2015 promenis copyright taj i okvir? :d

Obavezno malo vise embossa 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno