Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski Carski Balet "Labudovo Jezero"
bench1.jpg

bench2.jpg

bench3.jpg

bench4.jpg

bench5.jpg

bench7.jpg

bench6.jpg

bench8.jpg

Dobra je ova sovuljaga :shock:
@malimravpo
Kako si uspeo da središ zum, ISO i brzinu zatvarača, svaka čast.

12271569165_0bf7cdb0bc_b.jpg

Poslednja izmena:
fala , d600, iso 4000 tokina 80 200 2.8 , od 1/250 do 2/400 , dosta komada je bio mf nisam hteo da kvarim ugodjaj publici 🙂

Sveee AAAAAA ! D

Odlicno izgleda.

Добрааа само немој то више да качиш јер сам на RebootwithJoe дијети. А слаткише волим у пм🙂.

Hahaha dobro aj onda ovako 🙂

malimravpo, svaka cast.. moglo je malo iz razlicitijih uglova ili neki agresivniji krop, ali boje i osvjetljenje je super.

Dosta detalja ima za 4000iso .
D600 je moj cim izadje d660 🙂

Баш добре Мраве.

Da nisi malo probao pečurke pre obrade? 😛

Skoro ispadne kao da devojka ima ocajno lice, pa ne pomaze ni puder ni sminka ni photoshop...

Poostravam? :/ Nisam nista radio sto ima veze sa ostrenjem.
EDIT: Pocinjete da tripujete zesce :d

Poslednja izmena:
Gledao sam prvu fotku, vidim da ti je fokus na njenom levom oku, i deluje mi kao da si sharpening odvrnuo na tipa 50-60 ? Ne verujem da je to prirodno ?

I stvarno ne mislim nista lose, necu vise nikakav komentar praviti na tvoje fokte ako te vredjam na bilo koji nacin 🙂 Samo sam hteo da pomognem !

Poslednja izmena:
Jok, ni pipnuo ga nisam. 85-ica je bruka ostra. Opste poznato medju nikondzijama 🙂
@Djilkosh, mogao bi kupit' neke coroskope? 🙂
@Deus, ma ne bre, ne tripuj. 🙂 Slobodno komentarisi 🙂

Poslednja izmena:
Nema veze ovo sa ostrinom objektiva, vide se tacno tragovi brusha skroz uz kosu ... Ajde, ako zelis naravno, okaci original da bacimo pogled ?

EDIT: Znas sta moze da bude, ne znam koji monitor koristis, ja sam dugo radio na laptop-u, ako se neko zgadi, objasnjenje je jednostavno, nisam imao para da kupim monitor. Pa mi je drugarica pozajmila neki njen od 19" i sa njim sam realno progledao i na kraju pre par dana mi je burazer doneo na poklon u2412m sa kojim sam odusevljen u svakom smislu 🙂
Uglavnom, kada pogledam neke fotke sto sam ranije radio, prosto ne mogu da verujem da to stvarno tako izgleda, totalno je drugacije bilo meni kada sam ih obradjivao, tek sad vidim koliko imam propusta. I to su uglavnom fotke ljudi, sa stvarima je lakse, tu sam gresio samo u senkama :/

Poslednja izmena:
Eh Deus, vide se tragovi brusha. Mora da je neko kradom naostrio fotku dok ja nisam gledao :d
http://farm8.staticflickr.com/7384/12309550773_4f31acf7eb_o.jpg
Evo ti full res digital negative 🙂
Koristim SPVA Toshibu iz potpisa. Meni je odlican za ovo sto radim. Pogledah na nekom TN Dellu kod drugara, i fotke su prilicno ostrije, te moze biti da si istripovao tragove brusha. 🙂
EDIT: ah, pardon, taj Dell je ISP. Pa ne znam... Eto ti fotka, pa vidi. 🙂

Poslednja izmena:
@Djilkosh, mogao bi kupit' neke coroskope? 🙂

Od početka kad si krenuo tj par ovih slika, što si kačio, svaka izgleda kao naostrena, pa joj lice ima rupice sitne. Moje vidjenje. Sad *** vidim da nisam jedini, a neko ti je kačio tvoju sliku obradjenu, pa je ispalo lice kako treba. Da l' Deus ili s16 ne znam, možda i neko drugi.

Pazi desno oko mi - 0.25, ali zato levo je oko sokolovo :d

Previse mi suma ima za iso100, je l' bila podeksponirana pa si je izvlacio ? A tragovi brusha su verovatno sto si klonirao ove dlacice !
Najvise je problem sto je pogresno oko u fokusu i taj sum ne znam zasto toliko ? Mora da nisi dobro svetlo uradio ?

SAd cu malo da se pozabavim fotkom pa saljem !

Edit : Ja sam kacio obradu, ali na brzaka, drugi momak je uradio fantasticno "Dexter87"

Poslednja izmena:
Svetlo, naravno.

Imam na kompu. Fazon je sto kaze bas taj isti Zack, know your equipment. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno