Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ubuduce kaci u malo vecoj rezoluciji 😉

Шта је подлога? Неки гранит или мермер?

Fala 😀

Ima svetla napred, ali je taj blic na 1/32.... Dosta se jace vide teksture kad je pozadinsko svetlo jace, a iskreno malo mi se vise svidja ovako nego kad odvrnem i prednje svetlo.

DSC_0028.webp

Super je sto ti se svidja, ali mozes bolje !
Glavno svetlo i filer ti jeste taj blic, ali si ga podigao previsoko, najvaznije svetlo jesto to nazad jer mu daje teksturu. Da imas jedno svetlo recimo dole levo i ne d'o Bog dole desno, mogao bi da podignes taj blic gore kao dodatak, ovako probaj da spustis taj blic dole levo, i ako nemas zilbericu mozes neki beli papir ili stiropor da stavis desno. 😵

Cekam rucak pa cu opet da radim nesto pa cemo videti :d

Po meni suvise si kropnuo gornji deo slike pa samo na tom mestu vinjeta uzima pola kape. Ostalo deluje ok.

PS. I na ovom mom nekalibrisanom monitoru cini mi se da si i saturaciju poprilicno podigao sto u ovoj fotki bas strci s obzirom na belu pozadinu.

@ Mixer93 - ja iskreno ne volim ove bele vinjete, a i wb mi tu malo strci. Kapiram da si mozda hteo neki vintage fazon ili malo toplije al je ispalo narandzasto

To volim, konkretne kritike! Sad cu da pitam ovde, nek admin prebaci ako zeli- kako da namestim wb na snegu? Sta god da postavim na mom ogranicenom D40, ne dobijam prolazne fotke...

Jedna manje flat po Drajverovom savetu 🙂

I jedna sa vise svetla napred po Deusovom savetu 🙂

Миксер-WB је баш тешко наместити по снегу. Пробај ручно са слајдерима.
ѕ16-свиђа ми се клопа🙂.

Ova poslednja mi se svidja, i svidja mi se sto nisi preterivao sa obradom 🙂

@Deus, imam problem sa refleksijama, moram da kupim filter pa cu onda manje stedeti na svetlu, obecavam 🙂

Хвала ѕ16.
Остоја подекспонирано мало. Можда да нагласиш мало стазу да привуче поглед ка том делу и заинтригира мало.

I jedna sa vise svetla napred po Deusovom savetu 🙂

Kao neko ko se nagledao svačega, igrom slučaja, u ugostiteljstvu - garantujem ti da je čovek u pravu.
U redu je što se tebi više sviđa onako, ali ako ćemo da pričamo o predstavljanju "proizvoda" - definitivno jednako osvetljenje.

Evo jedna od mene, da se predstavim 😀

DSC_0072.webp

@Thierry Henry

Hteo sam neku mracnu atmosferu pa sam mozda preterao...sa stazom cu probati jos da se igram 😉

^
Ovo telefonom slikano 😀

^jedna od prvih kamera :d , miki demonstrira silu starog senzora 😛

Poslednja izmena:
^
Bas mi se svidjaju fotografije, pogotovo treca 🙂

Meni je WB los na sve 3... posebno 2... kao brightnes na +30 da je samo opaljen... 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno