@astrolog
Ne razumem zasto si toliko sujetan? To sto ti driver govori, govori ti sa dobrom namerom. Imas vec odredjeni staz na ovom forumu da si to mogao i sam da zakljucis. I mene je nervirao dosta puta kada mi je komentarisao ranije neke slike, ali sam onda provodeci vreme na ovof forumu ukapitao da on to radi sa dobrom namerom, a ne da bi omalovazavao tebe, ili tvoje slike. Iskreno, ja znam mnogo malo o fotografiji, ali gledajuci tvoje slike vec duze vreme, primetio sam da to jednostavno nije dobro. U pocetku sam mislio da ja ne znam dovoljno pa da zato ne mogu da "razumem" zasto su tvoje slike dobre, ali sam onda ukapirao da je to jednostavno tako. Zasto je to tako, ne znam. Da li ti fali znanja, kreativnosti, opremu koliko vidim po komentarima imas solidnu, ne znam. Dakle ja, koji znam jako malo i pravim jako lose slike (uglavnom), sa na skoro svakoj tvojoj slici primetio neke bas pocetnicke greske, poput loseg kadriranja, fokusa, wb-a, preterane obrade, losih boja i slicnih stvari. Ni ja ti ovo ne govorim da bih uvredio tebe ili tvoje slike. Vec jednostavno zato sto je to tako. Narocito mi je zanimljivo bilo sto kada komentarises slike drugih ljudi, koristis vrlo strucne izraze i kometare i generalno ostavljas utisak nekoga ko dosta zna. Medjutim kada postavis slike, to jednostavno nije dobro. I kazem jos jednom. Nemoj se vredjati niti hraniti sujetu, jer vidim da si sada vec poceo da prozivas drajvera da on pokaze svoje slike. Sve sto ti on govori, a i ja (iako ja naravno imam mnogo manje autoriteta) ti se govori sa najboljom namerom. I to treba da shvatis kao kritiku koja ce te naterati da budes bolji, napredujes, a ne kao poziv na konflikt. Inace, ne znam koliko dugo rpatis ovu temu, ali ja pratim vec dugo i driver je kacio ranije svoje slike i bile su u najvecoj meri odlicne.